• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı cafede yada salonda yapanlar yardım....( yazdığı msjı boşaltmış )

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Arkadaşlar benim ekim ayında nişanım var Sözüm biraz kalabalık olmuştu.Evimizde pek büyük sayılmaz ama abim hemen alt katımızda oturuyo misafirlerin bir kısmını oraya alırız diye düşündük.Ama sözlüm bir cafe gibi yer tutalım diyor. Ben masraf olmasın gerek yok diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum yani nişanı evde değilde dışarda yapmanın ne gibi bir artıları var.Bana fikir verirseniz çok sevinirim...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın :)
benım nişanımda lokalde olmustu.. evımız kucuk oldugu için sıgmayız die dusunmustuk..
hemen yazıyorum :)
pasta kesecekmısınız? biz pasta yaptırmıstık 250kişilik
tabi pastanın yanına yıne meyve suyu 250 kişilik
naylon tabak,catal,bardak (su içmek isteyen olursa die), 2damacana su goturmustuk.. zaten bide yer kirası verıyorsun ( en azından sandalye masa kiralama derdınden kurtuluyorsun)
birde bizim akrabalar uzakta olduna ,oglan tarafına uzaktaydı kısaca uzaktan gelenlere evde yemek pişirdik ve yedırdık
sonra damada takım elbise vs alındı sarardan tabı onlarda bana aldılar neyse toplam fiyatı yaklasık 1000ytl ye mal oldu bize ama herkeste memnun kaldı :))
kolay gelsin a.s.

canım benim de nişanım salon da oldu....evet dediğin gibi masraf oluyo diğer yandan misafirleri ağırlamak ,yedirmek içirmek için ayrıca yorulmuyorsun..zaten o günün koşturması sizi yeterince yoracak...ayrıca bana sorarsan misafirleri bölme..siz de bölünürsünüz çünkü herkes sizi görmeye gelio..düşün mesela yüzükleri nerde takıcaksınız sizin evdemi abinlerde mi ...en temizi salon da yapmak

canım tam da istanbuldaymışsın biz de cafe tutmuştuk sana şöyle söyliyim çok güzel oldu 750 ytl peşin tuttuk ama içinde pasta,kuru pasta,meyve suyu,müzik,mekan,fotoğraf,kamera(Fotoğraflar sınırsız ama cd halinde veriyor sana )İnanılmaz oldu herkes hala bahsediyormuş özellikle nişanlımın tarafı.istanbul haznedar da canım cafe garden sen nerde oturuyorsun?Ama abbada haklı o tür bir yer de tutabilirsin ama bütçen yeterse cafe süper oluyor eğer haznedar uygunsa sana cafenin bilgilerini veririm

G.A.F öncelikle tebrik ederim.:nazar::nazar:

benim nişanım salonda oldu, ben aile arasında yapmak istedim masraf olmasın diye fakat sözümde sadece 1.derece akrabalarla 50 kişiydik ve 2., 3. derecede akrabalar çağrılmadı diye çok kırılmışlardı, ailemde salonda yapalım herkes gelsin dedi ve gerçekten yaklaşık 800 kişi vardı aynı düğün gibi çok güzel oldu... sonuçta masrafı düşünme çünkü nişanda takılan takılarla herşeyi (((salon, davetiye, fotografçı, damada takım ve ayakkabı, damada ve sana takı, aile içine kıyafet))) karşılamış olursun.:nazar:

G.A.F öncelikle tebrik ederim.:nazar::nazar:

benim nişanım salonda oldu, ben aile arasında yapmak istedim masraf olmasın diye fakat sözümde sadece 1.derece akrabalarla 50 kişiydik ve 2., 3. derecede akrabalar çağrılmadı diye çok kırılmışlardı, ailemde salonda yapalım herkes gelsin dedi ve gerçekten yaklaşık 800 kişi vardı aynı düğün gibi çok güzel oldu... sonuçta masrafı düşünme çünkü nişanda takılan takılarla herşeyi (((salon, davetiye, fotografçı, damada takım ve ayakkabı, damada ve sana takı, aile içine kıyafet))) karşılamış olursun.:nazar:

nişanın 1 kere olacak ve nişandan sonra keşke sunu yapsaydım dememen için iyi düşün...

Bencede salonda yap canım benim nişanım olmadı:(( sadece söz yapmak zorunda kalmıştı dayımın torunu lösemiydi hastanede yatıyordu bende o acı çekerken eğlnemem dedim. ama içimde kaldıo salonda yap mutlaka hayatında 1 kere olyor böyle şeyler

merhaba canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın :)
benım nişanımda lokalde olmustu.. evımız kucuk oldugu için sıgmayız die dusunmustuk..
hemen yazıyorum :)
pasta kesecekmısınız? biz pasta yaptırmıstık 250kişilik
tabi pastanın yanına yıne meyve suyu 250 kişilik
naylon tabak,catal,bardak (su içmek isteyen olursa die), 2damacana su goturmustuk.. zaten bide yer kirası verıyorsun ( en azından sandalye masa kiralama derdınden kurtuluyorsun)
birde bizim akrabalar uzakta olduna ,oglan tarafına uzaktaydı kısaca uzaktan gelenlere evde yemek pişirdik ve yedırdık
sonra damada takım elbise vs alındı sarardan tabı onlarda bana aldılar neyse toplam fiyatı yaklasık 1000ytl ye mal oldu bize ama herkeste memnun kaldı :))
kolay gelsin a.s.

Teşekkür ederim canım. Pasta kesilecek ama biz evde yaparsak 50 kişiyi geçmez tabak çatal bardak gibi şeyleri plastik alıcaz. Bizim buralarda bir cafe buldum ben mekan çalgı hizmet içinde 500 istiyor pasta meşrubat olursa 700 istiyor.Kararsız kaldım. mirmirmirmir

canım tam da istanbuldaymışsın biz de cafe tutmuştuk sana şöyle söyliyim çok güzel oldu 750 ytl peşin tuttuk ama içinde pasta,kuru pasta,meyve suyu,müzik,mekan,fotoğraf,kamera(Fotoğraflar sınırsız ama cd halinde veriyor sana )İnanılmaz oldu herkes hala bahsediyormuş özellikle nişanlımın tarafı.istanbul haznedar da canım cafe garden sen nerde oturuyorsun?Ama abbada haklı o tür bir yer de tutabilirsin ama bütçen yeterse cafe süper oluyor eğer haznedar uygunsa sana cafenin bilgilerini veririm

Ben gaziosmanpaşada oturuyorum sözlüm ümraniyede. Benim burda bulduğum yerde fotoğraf kamera yok malesef hem kıyafetimide abiye aldım salon olmazda cafe yada evde yapabilirim. mirmirmirmir

G.A.F bende 'sbnmfrh' katılıyorum herkes sizin için gelecek salon yada cafe gibi bir yerde yap...

Sağolun arkadaşlar .Sözlümle gidip o cafeyi görelim belkide aklımıza yatar. Salonların çoğu dolu nerdeyse hem kıyafetimde salona uygun değil normal bi abiye cafe en iyisi

Teşekkür ederim canım. Pasta kesilecek ama biz evde yaparsak 50 kişiyi geçmez tabak çatal bardak gibi şeyleri plastik alıcaz. Bizim buralarda bir cafe buldum ben mekan çalgı hizmet içinde 500 istiyor pasta meşrubat olursa 700 istiyor.Kararsız kaldım. mirmirmirmir

bence 700luk olsun tam olsun ama yınede sen bılırsın canım.. baksana hepsi içinde gayette iyimiş..
benım nişanda biz yer kirası 100ytlye (bizim ev sitede ve lokalde site içinde)
ama hizmet, calgı.pasta mıs mesrubat vs hep benım kuzenler yaprtılar saolsun.. calgıyıda sole yapmıstık hatta kardesım laptopunu goturmustu bizim evdekı ses sistemını lokala kurduk ve cd den oyun havalarını caldırmıstık.. kaydirigubbakcemile5
bende duz sade bisey gıymeyı çok istedım ama benımkısı tutturdu yok bikere olcak basrolde sen olcaksın falan nişanlık satın almıstı bana :asigim:

bende ilk başlarda senin gibi düşünmüştüm ama en son salonda yapmaya karar verdik. çünkü birilerini çağırmasan kırılacaklar o yüzden herkesi çağırdık gelmek isteyen herkes gelir diye düşündük. bu hafta sonu salonu kiralayacağız. müzik ve pastayı kendimiz hallettik. ama herkesin beraber sıkış tıkış olmasındansa rahat rahat olursunuz. mutluluklar dilerim

bende ilk başlarda senin gibi düşünmüştüm ama en son salonda yapmaya karar verdik. çünkü birilerini çağırmasan kırılacaklar o yüzden herkesi çağırdık gelmek isteyen herkes gelir diye düşündük. bu hafta sonu salonu kiralayacağız. müzik ve pastayı kendimiz hallettik. ama herkesin beraber sıkış tıkış olmasındansa rahat rahat olursunuz. mutluluklar dilerim

Sağol canım sanada mutluluklar dilerim.Kararımı verdim cafede yapıcam en iyisi hem gniş geniş oynarız kaydirigubbakcemile2

Benim nişanım da bir restoran- kafeterya tarzı biyerde olmuştu.Beyaz deri koltuklar ahşap sarkıt lambalar falan çok şık biyer.Pcden de müzikleri hallettik.Çok güzel oldu.Herkes rahat rahat oturdu.Yaz olduğu için terasta oturanlar da oldu.Hem daha güzel hem de daha rahat oldu.Bence güzel bir kafeteryada yapın:1hug: Allah tamamına erdirsin

canım allah tamamına erdirsin. eğer imkanın varsa cafe tarzı biryerde yap derim ben. benim de öyle oldu çok güzel geçti. evde olunca karmaşa çok oluyor.

cafe bilgilerini verirsen sevinirim

Ben dışarda yapmıcam

Evde yapıcam, 20 kişi gelsinler en fazla en fazla malum ev hali napiim artık:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back