nişani atmayi düsünüyorm yardimm...

Merhabalar ..
Gecen sene mayista nisanlandim cok aniden oldu 4aylik sevgiliylen sozlendik vs . mantikli dusunmedik hani heves vs denebilir . iyi bi insan ailesi biraz fazla gorgusuz aileler uymuyor . ablasi bekar . onunla baya buyuk tartismamiz oldu yuzugu cikardim verdm .ailesine beni savunmuuor . dugune 5ay kaldi mobilyalar icin konusmaya geldiler . annesi hep ucuz almak istiyor bizim durum iyi aliskin degilim begenmedigim.biseyi almaknistemiyorm . ailem hep karsi cikiyor yakismiuorlar sana diye . annesinin ilk tek oglu hic heyecan yok .yakinlik yok buz gbi kadin . napim ben akil verin
Canım Şımdıden olmayan yakınlık sonradsn olacagını hıc sanmıyorum zararın neresınden dönersen kardır

Sende de pek heves heyecan birakmamislar canim. Bence de bunlarin egrisini dogrusunu gormussun, tanimissin, eger devam edersen bile bile lades demiş olacaksin...

Merhabalar ..
Gecen sene mayista nisanlandim cok aniden oldu 4aylik sevgiliylen sozlendik vs . mantikli dusunmedik hani heves vs denebilir . iyi bi insan ailesi biraz fazla gorgusuz aileler uymuyor . ablasi bekar . onunla baya buyuk tartismamiz oldu yuzugu cikardim verdm .ailesine beni savunmuuor . dugune 5ay kaldi mobilyalar icin konusmaya geldiler . annesi hep ucuz almak istiyor bizim durum iyi aliskin degilim begenmedigim.biseyi almaknistemiyorm . ailem hep karsi cikiyor yakismiuorlar sana diye . annesinin ilk tek oglu hic heyecan yok .yakinlik yok buz gbi kadin . napim ben akil verin

paraları yoktur ne yapsınlar.neden senin ailen almıyor esyaları

Şimdi sôrun ablası ve eşyalar mı

Ben de eşimin ablası ile tartıştım yıllardır nesafeliyiz ama konuşuruz geçen gelip evimde bile kaldı

Tartışma konusu önemli

Eşyalara gelince maddiyatı o kadardır görgüsü o kadardır

Ailenin size eşya alma zorunluluğu yok nişanlınız ile alın birlikte annesi de kendi gönlünden kopan miktarı versin üstünü kredi çekin Evlenince ödeyin

Ailesi yardım etmeli ama dersiniz buna da cevabım tahminen evdeki abla da benim gibi düşünüyor ve kendi hayatı sırf sizin zevkiniz nedeni ile kısıtlanacağı için de sizi kuma görüyor

Eşimin abisi düğünde en pahalı marka salon takımı aldırmış bir emekli maaşı ile istanbul ve Ankara da iki ayrı çocuğu üniversitede okuyan babasına

Okulu bitirince kendi kazandığından eve bir kuruş vermemesine rağmen eşyasını babasına aldırdı diğer kardeşler de kızdı tabii çalışan ablası da tüm paraları babasına verdi doğru düzgün birikmişi olmadı

Bu nedenle kimseden beklentiye girmeyin aileler ike daha huzurlu olursunuz ama sizin iş düzelmez gibi daha uyumlu olacağınız birisi ile mutlu bir hayat dilerim

Gereksiz detaylara takılma askıya al.
Eşimin babası yıllarr önce ben 16-17 iken hadi 20 oluyum sen koca yoku çok beklersin babaanneye uğruycam halaya dayıya bana kardeşine enson eve gelicek demişti. Ozamanlar sevgilim şimdi eşim olan insan hiçç sesini çıkarmadı

Sonuç şimdi tüm sülale eşimin yolunu bekliyo bense sarılıp sarmalıyorum:)

Mobilyaya gelince beğenirsin üretim yapan yer bulup aynısını yaptırırsın.

her yerde bu tür konuları görünce yazacam valla...kaynanan soğuk,görümcem kıskanç .nişanlın onlardan yana...cuma günü biten ve 5-6 ay süren evliliğim geldi aklıma

X