Nişanı atma kararsızım

Evlilik stresi tamamen sakin olun biz de eşimle gelinlik , fotoğraf vb ters düştük nisanliyken ama hamdolsun aştık, erkekler bu konuda yavaş oluyorlar, evlenince sorun kalmıyor tabi adam normalde kibar ve saygılı ise ...

Ben bir kadın olarak daraldim resmen. Beni yanlış anlamayın lütfen; Siz daha evlenmeden kadın dirdurina başlamışsın :) erkekler böyle zamanlarda stresli oluyor. Sonuçta can sıkıcı bir süreç. Heyecanlı ama her kafadan bir ses çıkıyor ve maddi olarak saçma sapan şeyler çıkınca bunaltiyor insanı bu surecler. Ben de evlilik aşamasındayım. Valla aileler tanıştı daha hiç demedim şimdi ne olacak vs. Kendisi zaten bir şekilde konuyu açıyor. Arkadaşlar, erkekler sürekli kadının bir şeyler söylemesi sen ve yonlendiriliyormus gibi hissetmekten hoşlanmıyor. Yapmayın bunu. Relax olun biraz. Yok dugunmus. Yok gelinlikmis. Yok nikahmis... Ayrıntı bunlar.. takılmayın böyle şeylere ve üzmeyin birbirinizi 1-2 saatlik aksiyon için. Halledilir hepsi. Geçici durumlar için ilişkinizde kalıcı sorunlar oluşturmayı. Abartmayın sizde. Çocuk bir şey söylememiş size. Rahat olun

Ya şu erkekleri bir rahat bırakın yazıktır günahtır..en yakin Kız arkadaşınız gibi kıkirdayip heyecanlanip el mi çırpacak adam.
Bu işler düğün nisan foto kına vb hepsi erkekler için angarya. Asla bir kadın gibi göremezler bunları.

Gözlemle derim iyice belkide gerçekten telaşlı, geçim sıkıntılıdır.. Eğer öyle değil ise ayrıl derim umarım mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…