ben eylül 2010da nişanlanmıştım hatta forumda nişanla alakalı birçok konum resmim falan var ama nişandan sonra ne olduysa olmadı ve anlaşamadığımız gerçeğiyle yüzyüze kaldım şimdi ayrılan taraf ben olsamda hala özlüyorum ve artık barışamayız çünkü ablalarından kırıcı ve affı olmayan sözler duydum döneceğimiz varsada aile işin içine girince çıkmazda bitti evlilik hazırlığında olması gereken ben şimdi boşluktayım:2: nişandan sonra bana olan ilgisi azaldı herşey oldu bittiye geldi ne benle gelecekten konuştu ne bir hazırlık ailesindede kendisindede amaan aldık bitti ne olursa olsun durumu oldu iletişim kuramaz olmuştuk pff içim sıkılıyor bazen düşündükçe sadece paylaşmak istedim nişanı atalıda daha 1 buçuk ay oluyor ve (eski) nişanlım gizliden hala arıyor biliyorum onun olduğunu mesaj falanda attı unutamadığını beni sevdiğini ama herşey iyiykende benle bir gram ilgilenmedi şimdi nasıl affedeyim hadi onu affettim ailesi ne olacak nasıl bakacaklar yüzüme belki bir akıl veren çıkar şimdiden teşekkür ederim herkese