• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişandan ayrılanlar....

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
ben eylül 2010da nişanlanmıştım hatta forumda nişanla alakalı birçok konum resmim falan var ama nişandan sonra ne olduysa olmadı ve anlaşamadığımız gerçeğiyle yüzyüze kaldım şimdi ayrılan taraf ben olsamda hala özlüyorum ve artık barışamayız çünkü ablalarından kırıcı ve affı olmayan sözler duydum döneceğimiz varsada aile işin içine girince çıkmazda bitti evlilik hazırlığında olması gereken ben şimdi boşluktayım:2: nişandan sonra bana olan ilgisi azaldı herşey oldu bittiye geldi ne benle gelecekten konuştu ne bir hazırlık ailesindede kendisindede amaan aldık bitti ne olursa olsun durumu oldu iletişim kuramaz olmuştuk pff içim sıkılıyor bazen düşündükçe sadece paylaşmak istedim nişanı atalıda daha 1 buçuk ay oluyor ve (eski) nişanlım gizliden hala arıyor biliyorum onun olduğunu mesaj falanda attı unutamadığını beni sevdiğini ama herşey iyiykende benle bir gram ilgilenmedi şimdi nasıl affedeyim hadi onu affettim ailesi ne olacak nasıl bakacaklar yüzüme belki bir akıl veren çıkar şimdiden teşekkür ederim herkese

zor bi durum gerçekten önce Allh yardımcın olsun diyrum..
erkekler genelde elindeyken degerini bilmiylar ve kaybedince anlıyılar..
burda buna benzer bi kaç konu okumustum..
daha çok yeni duyguların hala canlıdır madem üzülcek seni arıcak tekrar
neden yanındayken kıymetini bilmedi acaba? bi derdi sıkıntısı mı vardı
insanın aklına bi çok soru geliyo cnm
ama hepsinin cvbı sende senin ne istedigin önemli olan :59:

aslında zor bi durum keşke ayrılık hiç olmazsa ama maalesef oluyo işte
canım bence otur iyice düşün seviyosan ve onunda seni sevdiğini biliyosan bi kez daha konuş derim aile falan hepsi boş sen sevdiğinle yaşıycan
ama için soğuduysa boşver gitsin
allah yardımcın olsun zor bi durumdasın:50:

bende o nişan atanlardanım cnm..hiç pişmn değilim..herşeyde bir hayır var gerçekten..biz 3 sene çıktık nişanladnık 3 ay sonra nişanı attım..böyle şeylerde iş ciddiye binince çıkıyor insanların gerçek yüzü..boşver..hakkında hayırlısı olsun inşallah..:74:

bende o nişan atanlardanım cnm..hiç pişmn değilim..herşeyde bir hayır var gerçekten..biz 3 sene çıktık nişanladnık 3 ay sonra nişanı attım..böyle şeylerde iş ciddiye binince çıkıyor insanların gerçek yüzü..boşver..hakkında hayırlısı olsun inşallah..:74:

ya vallahi ozamanki bunalımlarımdan eser kalmadı sen onu bunu bırak adam kıyafetlerime karışıyordu bende açıktım makyajlı süslü nişan attım kapandım iyimi hehehehehehe

pişman olsunda artık geçti be insan sonradan düşününce bakıyorki zaten olmazmış hehehe o sağ ben selamet:21: almış haberimi pişmanmış keşke sıkmasaydım demiş ee biz dedik ona anlamadı :D

(= alemsin ya...herkes yoluna boşver..onca senemi çöpe atmışım..ama tecrübe oluyo biyerde oda ayrı (= şmdi çok mutluyum 2 ay sonra tekrar nişanım olcak nasipse :nazar:

kendi adıma söyliyeyim onuda denedim ama olmayınca olmuyo canım...Rabbim kararlayıpta yazmıştır herşeyi..bundada bi hayır vardır elbet:28:

Back