Nisandan ayrilanlar!?

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Arkadaslar,

Nisandan ayrilan veya nisani atan kisiler varmi aramizda veya taniyan ve sonra baskasiyla evlenip mutluyum iyiki evlenmisim yada giden geleni aratirmi diyorsunuz???

Lütfen yardiminiza ihtiyacim var

9 yıllık rüyam dün kabus gibi sona erdi nişanı attım şu anda canım çok yanıyo ama biliyorum ki geçicek bu da geçicek. Hep hayırlısını istedim hayırlısı buymuş 2 ay sonra düğünüm vardı ve şimdi tüm hayallerim yıkıldı...........

ohaoldumsmile üzüldüm canim severekmi ayrildin?
Hayrola neydi bu duruma isten seni?

Valla bende attım nıŞanı..... 2 ay oldu. ılk baŞlarda tabıkı ÜzÜlÜyorsunuz ama sonra benım gıbı gÖbek atarsınız.... Ben hem kız evydım hem erkek evı... NıŞanlım o kadar ıŞe yaramayan bırıydı. Annesını Çok severdı, babasının sÖzÜnden Çıkmazdı. Hem bız tam 4 yıllık geÇmıŞımız vardı. Onun ıÇın annemle Çok kavga ettım,perdeme, gelınlıĞıme kadar konultular..... Amaaannn evlerden uzak. Alsınlar oĞullarının turŞusunu kursunlar :) hıÇ ÜzÜlmeyın, allahım herŞeyın hayırlısını versın.... Erkek kıtlıĞı yok ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…