Canım çok teşekkür ederim, amin cümlemizi uzak tutsun inşallah.
Valla şöyle söylim ben çok masraf olacak diye dışarda nişan yapmak istemedim, zaten tarzım da değil.
Bizim evde çok küçük 1 tane oturma odası var yalnızca
Biz yaklaşık 70 kişiydik, alt katta babaannem oturuyor, nişan yüzükleri takıldıktan sonra erkekleri oraya gönderdik.
Ben pastaneden kuru pasta siparişi verdim, nişan pastamı da instagramdan sipariş verdim (pastadan çok çok memnun kaldım, eğer dilersen ismini verebilirim)
Dans olmadı malesef ev küçük ortamda çok olmadığı için. Bohçalar açıldıktan sonra bi kaç şarkı çaldık oynadık o kadar.
Ben çatal tabakları da sipariş verdim konsept rengine uygun. gayette cüzi bir miktar ödedim.
Bu yüzden çok daha basit oldu servisi. Sonrasında hepsini bi poşete koyup çöpe atıyorsun, al sana temizlik
Resim çekimini de Emirgan'da yaptık, bir arkadaşım çekti resimlerimizi pek profesyonel olmadı ama yine de beni tatmin etti.
Bence dışarı da yaptırsaydım daha yorucu olacaktı. 8 de nişan yüzükleri takıldı 10,5 da gittiler, biz sonrasında gençlerle başka bir yerde eğlendik. Benim çok güzel geçti, sorunsuzdu. Gözünü çok korkutma bence canım inan bana her şey yolunda gidiyor bi sorun çıkacağını düşünmüyorum ben
Şimdiden sana mutluluklar, yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman yazabilirsin