• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanda ya da Kınada masal perisi gibi görünmek isteyenler !!

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
O bir Lübanlı. Beirutta dünyaya geldi ve benim gözümde gerçek bir modacı sanatçı olmanın dışında. Reklam olur diye ismini yazmıyorum buraya belki yasaktır diye..

işte o muhteşem Haute Couture elbiseleri.. üşenmeyin seçin diktirin kızlar ! Ben üşenmeyip sizler için derledim.. Buyrun efem...

ileme.png

kemer.png

tul.png

fular.png

krem.png

busch.png

fiyonk.png

gm-1.png

kar.png

lila.png

mavi.png

opu.png

payet.png

pilise.png

siyah.png

takm.png

am.png

izgi.png

gm.png

Son düzenleme:
çok şık bunlar gözlerim kamaştı ama dıkım olunca aynı performans saglanamaz...

değilmi. müthişler ! çok iyi bir terzi bulursan, neden olmasın ??? aynısı olmasa, buna yakın olması bile yeter !! hihoyyyt ben kınam ve nişanım için bunlardan esinlenicem.. kaydirigubbakcemile2

evet işte budurrrrrrrrrr kk 'da gördüğüm en güzel elbise modelleri :lepi:
kafama göre bulamazsam bunların içinden bi tanesini diktieblrm nişanım içn çok teşkkrler paylaşım için kaydirigubbakcemile5

evet işte budurrrrrrrrrr kk 'da gördüğüm en güzel elbise modelleri :lepi:
kafama göre bulamazsam bunların içinden bi tanesini diktieblrm nişanım içn çok teşkkrler paylaşım için kaydirigubbakcemile5

KK daki en güzel elbiselerden olacağını bildiğim için sizlerle paylaşmak istedim alkisalkisalkissengözlerimebaksanab:enbuyukkk:

canım hepsi birbirinden güzel :) zevkine hayran kaldım...benimde kk da gördüğüm en güzel tasarımlar,klas,şık ve kesinlikle farklı..teşekkürlerr:)

gerçekten çok klas modeller...tasarımcının emeğine sağlık ve tabi senin de canım....

çok şıklarr yaaa... abiye olarak gerçekten 1 numara hepsi emeğine sağlık cnm valla nişanlığımı almış olmasaydım böyle birşey düşünürdüm herhalde

Back