• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanda Türk Sanat Müziği

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MorSacliFilozof

Beklentiler sadece üzer.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
65
44
43
Herkese merhaba. Nişanıma 6 gün kaldı ve yardımınıza ihtiyacım var. Nişandan ziyade söz gibi olacak yüzükler takılacak yemek yenilecek pasta kesilecek ve oyun olmadığı için bu sırada arka fonda güzel Türk Sanat Müziği şarkılar çalmasını istiyoruz. Benim aklımda var birkaç tane ama daha fazlası lazım tabi :) Şimdiden teekkür ederim :KK76:

Canım bence sözlü şarkılardan ziyade enstrumantel de güzel olur..Göksel Baktagir'in albümü harika fon müziği olur..Mutluluklar

Canım bence sözlü şarkılardan ziyade enstrumantel de güzel olur..Göksel Baktagir'in albümü harika fon müziği olur..Mutluluklar
Cevabın için çok teşekkür ederim :) nişanım 3 hafta önce oldu :) ama biz de enstrürmental şarkılar da tercih ettik çok da güzel oldu :)

Cevabın için çok teşekkür ederim :) nişanım 3 hafta önce oldu :) ama biz de enstrürmental şarkılar da tercih ettik çok da güzel oldu :)

Oncelikle mutluluklar dilerim canim, Allah devamina erdirsin :KK68:
Bir sey soracaktim, buraya caldigin muzik listesini yazar misin? Ya da oyle bir playlist mevcut mudur?
Cevabin icin cok tesekkurler:KK60:

Cok guzel olmus tebrik ederim devami daha guzel olsun insallah bende 25 kisi yemekli guzel bir ortam dusunuyorum aile buyukleri yakinlarimiz arasinda mekan sahibi butceye gore menu hazirlatirim dedi ona gore bi hesap yapicaz kac kisi nekadar bi masraf oldu yemek menu vs yada kiraladinmi?

Oncelikle mutluluklar dilerim canim, Allah devamina erdirsin :KK68:
Bir sey soracaktim, buraya caldigin muzik listesini yazar misin? Ya da oyle bir playlist mevcut mudur?
Cevabin icin cok tesekkurler:KK60:
Çok teşekkür ederim canım aminn inşallah :) :D
ben listeyi hazırlayıp ablama verdim onlar indirmişti en kısa zamanda isteyip paylaşırım seninle :)

Cok guzel olmus tebrik ederim devami daha guzel olsun insallah bende 25 kisi yemekli guzel bir ortam dusunuyorum aile buyukleri yakinlarimiz arasinda mekan sahibi butceye gore menu hazirlatirim dedi ona gore bi hesap yapicaz kac kisi nekadar bi masraf oldu yemek menu vs yada kiraladinmi?
Canım çok teşekkür ederim inşallah senin de çok güzel geçer :KK5: Biz kız tarafı olarak nişan yeri tutmak için çok araştırdık ama istediğim gibi bi yer olmadı, nişanlımın babasının ufak düğün salonu-cafe tarzı yerleri vardı orada yaptık. 140 150 kişi vardı kesinlikle hesaplanandan çok oluyo sayı :KK64: Yemek parasını da sadece kullanılan malzeme parası olarak hallettiler o yüzden farklı olur sizinkiyle

Back