- 4 Kasım 2014
- 397
- 280
- 53
- 41
Cooooooookk tesekkürleeer kizlaaaaar![]()
Cok sukur cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin insallah en kisa zamanda kalp atisinida duydunmu tamam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cooooooookk tesekkürleeer kizlaaaaar![]()
Salı günü iğne reçetesi için mecbur gidicem. Hemşireler eksik reçete yazmışlar, pruloton depot vuruluyorum 7 günde bir reçetem yok vurulamam. Hazır gitmişken de doktorla bi görüşücem. Ama dediğin gibi kese için çok erken. Beklemeye devam yani desenehaftaya salı erken gibi geldi bana...11. gün test yaptım...11 gün sonra kese görmeye çağırdı.. keseyi gördükten 14 gün sonrada kalp atışları için gün verdi..
sen bilirsin tabi ama bir 10 gün sonra falan git kese görmek için..
Canım takibimdesin aklım sende :)Cok sukur cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin insallah en kisa zamanda kalp atisinida duydunmu tamam :)
Canım bahçeci evine uzaksa aile hekimine de yazdırabilirsin ilacı. Ben öyle yaptım bahçecide. Dr un kimdi benim selen hanımdı. Test gününü 14 gün sonrasına vermişlerdiSalı günü iğne reçetesi için mecbur gidicem. Hemşireler eksik reçete yazmışlar, pruloton depot vuruluyorum 7 günde bir reçetem yok vurulamam. Hazır gitmişken de doktorla bi görüşücem. Ama dediğin gibi kese için çok erken. Beklemeye devam yani desene![]()
süper beklenen haber geldi tebriklerKizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn
Coook şükür
Kizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn
Coook şükür
Salı günü iğne reçetesi için mecbur gidicem. Hemşireler eksik reçete yazmışlar, pruloton depot vuruluyorum 7 günde bir reçetem yok vurulamam. Hazır gitmişken de doktorla bi görüşücem. Ama dediğin gibi kese için çok erken. Beklemeye devam yani desene![]()
ayyy çok güzel haberrr tebriklerrrrCooooooookk tesekkürleeer kizlaaaaar![]()
iğne günü transferimin 14.günü zaten hem reçete yazdırıyım hem de doktorla bi görüşiyim değerlerim hakkında diyorum. Bahçeci kusura bakmasın valla yaptım testimi erken erken :)Canım bahçeci evine uzaksa aile hekimine de yazdırabilirsin ilacı. Ben öyle yaptım bahçecide. Dr un kimdi benim selen hanımdı. Test gününü 14 gün sonrasına vermişlerdiama ben transferden 8 gün sonra kan testi yaptırdım
![]()
Bende estrofem, Crinone jel ve 7 günde bir pruloton depot kullanıyorum canım. Zaten salı günü 14.günüm oluyor gidip bi doktorcuğumla da görüşmek istiyorum. İlki tutmayınca biraz hırpalamıştım kendimi de onu da şimdi bi sevindiriyim :) muayene ücreti ödenmiyor bu kontrol paket fiyatın içinde canımmuayene ücreti vereceksen boşuuna verme sağlık ocağına yazdır..yada iğne 5 lira bişey..tedavi olduğun hastanede yaptırısan durumu anlat yaparlar iğneyi..bende o iğneden alıyorum..enox iğnem var göbekten crinone jelim var coraspin ve folik asitim var..sen başka hangi ilaçları kullanıyorsun..
Hangi şehirdesin bilmiyorum canım ama İstanbuldaysan bahçeci tüp bebek ilk görüşme için ücret almıyor. Yalnız görüşme esnasında tedaviye karar verirseniz ya da durumun gereği mutlaka muayene edip konuşmak isterse doktor 350 TL gibi bir muayene ücreti var.Kizlar merhaba 1 senedir 2.cocuk icin uğraşıyorum esimde ileri hareketli sperm sayısında dusukluk var bendede pko var yumurta tam gelismiyo bu ay kistim olustu yasmin kullaniyorum dr asilama dwdi ama ben.tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum size sorum su olacak yasmin bitip adet oluncami gideyim tüp bebek merkezine yoksa simdimi gitmem gerekir adetin 9.gunundeyim suanda. Bosuna muaye parasi vermeyeyim diye yani
Kayserideyim cnm memorial a gitmeyi düşünüyorum sagol cevabin icin bnmde merak ettigim buydu tedaviye baslamadan yapmam gerekenler oluyormu o zmn hafta ici gideyimHangi şehirdesin bilmiyorum canım ama İstanbuldaysan bahçeci tüp bebek ilk görüşme için ücret almıyor. Yalnız görüşme esnasında tedaviye karar verirseniz ya da durumun gereği mutlaka muayene edip konuşmak isterse doktor 350 TL gibi bir muayene ücreti var.
Ben olsaydım adet olmadan daha ön görüşmeye giderdim. Belki senden adet tarihine kadar hazır etmeni isteyeceği tahliller falan olabilir.
Şimdi görüşmeye gidebilirsin canım ama tedaviye adetin 2. yada 3.günü başlanabiliyorKizlar merhaba 1 senedir 2.cocuk icin uğraşıyorum esimde ileri hareketli sperm sayısında dusukluk var bendede pko var yumurta tam gelismiyo bu ay kistim olustu yasmin kullaniyorum dr asilama dwdi ama ben.tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum size sorum su olacak yasmin bitip adet oluncami gideyim tüp bebek merkezine yoksa simdimi gitmem gerekir adetin 9.gunundeyim suanda. Bosuna muaye parasi vermeyeyim diye yani
Bende estrofem, Crinone jel ve 7 günde bir pruloton depot kullanıyorum canım. Zaten salı günü 14.günüm oluyor gidip bi doktorcuğumla da görüşmek istiyorum. İlki tutmayınca biraz hırpalamıştım kendimi de onu da şimdi bi sevindiriyim :) muayene ücreti ödenmiyor bu kontrol paket fiyatın içinde canım
Canım eğer sorununuz büyük değil ve aşılama yeterli olacaksa önce aşılamayı dene tabiyki. Ama bizim mesela s.sayımız çok çok düşüktü dr direkt tüp bebek yaptı kimyasal gebelik oldu. sonra aşılama yapıldı ardından yine tüp bebek tedavisi yaptırdımKizlar peki asilama yaptirmadan tüp bebek düşünmek mantikli mi 1 senedir 3 kez klomen kullandim olmadi
İleri hareketli sperm sayisi yuzde 2 esimin en az yuzde 20 yaziyo testte bendede pko var iste yumurta gelisimim olmuyo zor oluyo yaniCanım eğer sorununuz büyük değil ve aşılama yeterli olacaksa önce aşılamayı dene tabiyki. Ama bizim mesela s.sayımız çok çok düşüktü dr direkt tüp bebek yaptı kimyasal gebelik oldu. sonra aşılama yapıldı ardından yine tüp bebek tedavisi yaptırdım
ayka5555 cok sevıncım banada umut oldun valla kaç cıktı degerın :) benımde hıcbır belırtım yok hatta adet olacakmısım hıssıyatıda yok :) ıns yarın benımde pozıtıf olurCooooooookk tesekkürleeer kizlaaaaar![]()