nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.
Canım çook geçmiş olsun neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Ama Allahtan ümit kesilmez. Benim ikincide tuttu, inşallah senin de ikincide olur mutlaka.

Haklısın Rabbim ol derse ne koşulda olursa olsun oluyor tabi ama insan tedirgin oluyo sürekli ne yapsam derdinde benim ilk tedavim olduğu için tecrübesizimde tabi. çok teşekkür ederim inşallah senin gibi burdaki tüm arkadaşlarda bende hayırlı haberler alır bebeklerimizi beraber büyütürüz

valla gidip kan tahlili yaptım banane ya :) sali esas gunum ama bugun aile hekimime gittim. taa ptesi ogleden sonra verceklermiş sonucu, bunu duyunca bi uzuldum tabi beni gören hemşirecik kardeş :) al sana kayıt no netten yarın bak dedi. ayyy allahım bu gun bıtıp yarın olacakmııı hayrlısylaa Allahım cuma gununun yuzu suyu hurmetine inşallaahh..

maşaallahh hayırlı uğurlu olsun kardeş :) darısı bize inşallah Allahım inşallah. bendede pek belirti yok dadece iki gundur kasıklarım adet olcak gibi ağrıyor, bilemiyorum

canım gözün aydın..çok sevindim..tebrik ederim..

Tebrik ederim canımmm hep pozitif hissetmiştim senin için bu güzel haberi verdiren rabbime şükürler olsun :) Değerin kaç çıktı

Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.

Cnm hayirlisi olsun ins dilerim en kisa zamanda bebegine kavusursun rabbim en kisa zamanda nasip etsin

Canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Demistim ben ama belirti arama benim hala yok diye:))

umudunu sakın yitirme..Rabbimin her şerde bir hayır verir..

Belli olmuyor canım bana iki tane transfer edildi. 3. kan testimde değer 4000 küsürlerde çıkması gerekirken 8505 çıktı kesin ikiz dedim ama tek :) tek olsun bizim olsun :)

Hayy masallah cnm sabrin sonu selamet rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim ben hala haber bekliyorum aradim doktor bey size bilgi verecek dendi aramasini bekliyorum ins hayirli guzel haberle gelirim bende

yaşasın yaa...çok mutlu oldum canım..tebrikler..

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Sen de kalp atışları duymayı bekliyordun sanırım, senin de güzel haberlerini alıcaz inş :)

evet canım..okadar heyecanlıyımki sorma..17 mayısta duyacağız kalp atışlarını inşallah...sana kese için nezaman gün verdi...

Hayy masallah cnm sabrin sonu selamet rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim ben hala haber bekliyorum aradim doktor bey size bilgi verecek dendi aramasini bekliyorum ins hayirli guzel haberle gelirim bende

bana hep 2 saat sonra sonuç çıkar dediler ama hastanenin sitesinden baktım hep 1 saat 15 dakikada çıktı sonuç..sende bak istersen..

evet canım..okadar heyecanlıyımki sorma..17 mayısta duyacağız kalp atışlarını inşallah...sana kese için nezaman gün verdi...
Ben bahçeci ye gidiyor, orası da sağolsun test için transferin 15.gününe gün veriyorlar
Benim daha 10.gün doktorumu aramadım henüz. Niye erken yaptın falan der şimdi hiç moralimi bozduramam:)
Haftaya salı gidicem ama bakalım kese görebilir mi. Senin kese ne Zaman gözükmüştü

haftaya salı erken gibi geldi bana...11. gün test yaptım...11 gün sonra kese görmeye çağırdı.. keseyi gördükten 14 gün sonrada kalp atışları için gün verdi..
sen bilirsin tabi ama bir 10 gün sonra falan git kese görmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…