Evet canım normal. Abartı bi kanama olmadığı sürece korkma. Birkaç güne geçicek inşallah.Kızlar dün opüm olmuştu az önce tuvaletteyken pembemsi leke gördüm peçetede çok az ama normalmi acaba bunu yaşayan varmı aranızda
Canım çook geçmiş olsun neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Ama Allahtan ümit kesilmez. Benim ikincide tuttu, inşallah senin de ikincide olur mutlaka.Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.
Haklısın Rabbim ol derse ne koşulda olursa olsun oluyor tabi ama insan tedirgin oluyo sürekli ne yapsam derdinde benim ilk tedavim olduğu için tecrübesizimde tabi. çok teşekkür ederim inşallah senin gibi burdaki tüm arkadaşlarda bende hayırlı haberler alır bebeklerimizi beraber büyütürüzBiz pkolu olduğumuz için yumurta fazla var zaten. Genelde de durumları iyi oluyor. Ekstradan yumurta güçlendirici birşey yapmadım ben. İlk transferim sonrası yediklerime çok dikkat etmiştim tutunma olsun diye ama tutmadı maalesef. İkinci de tam tersi yaptım her zaman nasılsam öyle davrandım bu tuttu. Yani biz ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor. Ama rabbim can verecekse de açta kalsan oluyor. Burda okumuştum bi bayanın transferi Ramazan'a denk gelmiş, transfer günü hariç diğer tüm günler orucunu düzenli tutmuş ve hamile kalmış. Sonrasında Çokta sağlıklı bir hamilelik geçirmiş.
Yumurta toplamada ben 3 günde toparlanabildim ama her bünye aynı değil belki seni o kadar etkilemez. İzin alabilirsen de çok iyi olur tabi.
Transferin ertesi gün ben normal hayatıma döndüm. Ev işlerinde aklınıza ne geliyorsa hepsini de yaptım. Dışarı da çıkıp gezdim. Çok şükür şimdi bebeğim benimle.
maşaallahh hayırlı uğurlu olsun kardeş :) darısı bize inşallah Allahım inşallah. bendede pek belirti yok dadece iki gundur kasıklarım adet olcak gibi ağrıyor, bilemiyorumKizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür
Hayırlı cumalar kızlar. Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Moralleri yüksek tutalım rabbimin ol demesine bakıyor her şey.
Ben de bugün tekrar kan verdim. 7.gün 82.7 çıkmıştı. Bugün 10.gün ve 380,8 çıktı çok şükür :)
Rabbim anne olma hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarının dualarını duyar bugün inşallah.
Tebrik ederim canımmm hep pozitif hissetmiştim senin için bu güzel haberi verdiren rabbime şükürler olsun :) Değerin kaç çıktıKizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.canım gözün aydın..çok sevindim..tebrik ederim..
Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.
Canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin. Demistim ben ama belirti arama benim hala yok diye:))Kizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür
Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.
Belli olmuyor canım bana iki tane transfer edildi. 3. kan testimde değer 4000 küsürlerde çıkması gerekirken 8505 çıktı kesin ikiz dedim ama tek :) tek olsun bizim olsun :)Allah razı olsun canım. Bizde eşimle senin gibi hesaplamıştık. Çünkü ilk testi akşam saat 8 gibi yaptırmıştık bunu ise sabah 10 da yaptırdık. Maşallah iyi gidiyor ama bir yandan da ikiz mi açaba diye düşündürdü. Tek embriyo transfer edilmişti Tek yumurta ikizi falan olur mu bilmiyorum. Hayırlısı olsun da rabbimden gelen her şeye razıyım.
Kizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür
Kizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiimistiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Sen de kalp atışları duymayı bekliyordun sanırım, senin de güzel haberlerini alıcaz inş :)
Hayy masallah cnm sabrin sonu selamet rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaginada almayi nasip etsin cok sevindim ben hala haber bekliyorum aradim doktor bey size bilgi verecek dendi aramasini bekliyorum ins hayirli guzel haberle gelirim bende
Ben bahçeci ye gidiyor, orası da sağolsun test için transferin 15.gününe gün veriyorlarevet canım..okadar heyecanlıyımki sorma..17 mayısta duyacağız kalp atışlarını inşallah...sana kese için nezaman gün verdi...
Ben bahçeci ye gidiyor, orası da sağolsun test için transferin 15.gününe gün veriyorlar
Benim daha 10.gün doktorumu aramadım henüz. Niye erken yaptın falan der şimdi hiç moralimi bozduramam:)
Haftaya salı gidicem ama bakalım kese görebilir mi. Senin kese ne Zaman gözükmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?