nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Tek embriyo mu

Evet canım tek embriyo. Beta hcg ler ile ilgili bir topikte değerleri benim gibi artan bi. Bayan vardı tek yumurta ikizi olmuş. Bakalım benimkisi ne olacak. Bu işler insana gerçekten sabrı çok iyi öğretiyormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlarım hamur işi yiyor musunuz ekmek değil de börek gibi
Çok fazla kaçırmadan ye bence canım. Sonuçta hamur işi normal insan için bile fazlası iyi değil ama nefsi körleyecek kadar da yemekten bir şey çıkmaz.

Ben ilk transferimde aşırı dikkat etmiştim yemeklerime. Tutunmayı sağladığı düşünülen bildiğiniz ne varsa yedim içtim. Sonuç negatif.

İkinci transferimde tam tersini yaptım. Şartlar ne olursa olsun sağlıkla tutanan bi embriyo olsun dedim ve sonuç pozitif..

kızlar tedavi süresinde kiilo artışı yaşadınız mı benim henüz toplama işlemi olmadı tedavinin 7.günündeyim ama kasıklarımda şişlik var oturup kalkarken hiisediyorum ve acayip iştahım açıldı ki zaten yeterince kiloluyum bunları tedavi süresinde yaşadınız mı ?

İnşallah benim de öyle olur. Tek embriyo 5.gün inşallah sağlıkla tutunur.

Evet canım maalesef ben 2 deneme süresince toplam 8 kilo aldım. Kullandığımız ilaçlar kilo yapıyor. Birde sen şimdi yumurta üretme evresindesin. Hatırladığım kadarıyla 20 yumurtan oluşmuştu. Kolay değil tabi o kadar yumurta taşımak. Ben artık en son yumurta toplamaya 2 gün kala idrarımı yaparken yumurtalıklarımın acısından duramıyordum. Ama hepsi gelip geçicek Allah'ın izniyle. Az az Sağlıklı beslen açlık duyguna kapılıp porsiyonlarını fazla kaçırma.

kelebekk47 sen ne yaptın canım, nasılsın?

Sağol canım sorduğun için. Taburcu oldum. Hamile kalırsam bu sikayetlerim devAm edecek. Çünkü gebelik hormonlarım sıvı üretiyor.. Şimdi ağrım var yani hala icimde tutunmaya ‘çalışan’ var demek. Sevinsem mi şaşırdım kaldım.

Kizlar durumu bilenler bilmeyenler ,bana Allah rızası için dua edermisiniz. Hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize..

Peki tekrar test yaptırdın mı canım? Allah yardımcın olsun şimdiden canım..

Benim test sonucum negatif arkadaşlar, ilk denememdi kısmet değilmiş, rabbim hayırlısını versin. İnşallah sizlerden güzel haberleri burada duyarım. Kimse ümidini yitirmesin.

Sağol canım. Peki bu dönemde özellikle dikkat ettiğin bir şey yada tükettiğin bi yiyecek var mıydı? bide toplama ve transfer işleminden sonra bi kaç gün yatın iş yapmayın diyolar ya ben çalışıyorum rapor yada izin almalı mıyım ?

Kizlaaar inanmiyorum yaa hamileyiim istiyrn her kese nasib olsun inşallah canlariiim. Sakın amma sakın belirti aramayin. Benim hic belirtim yoktu, ne göğüste hassasiyet, ne kanama hic bir şey. Hatta adet olucagimi düşünüyorduuum.. Ayy Tanrim cok büyüksün. Benim 10cu günüm 2 5gun embriosu transfer edildi.. Allahim özü korusunnn Coook şükür

Kızlar dün opüm olmuştu az önce tuvaletteyken pembemsi leke gördüm peçetede çok az ama normalmi acaba bunu yaşayan varmı aranızda

Biz pkolu olduğumuz için yumurta fazla var zaten. Genelde de durumları iyi oluyor. Ekstradan yumurta güçlendirici birşey yapmadım ben. İlk transferim sonrası yediklerime çok dikkat etmiştim tutunma olsun diye ama tutmadı maalesef. İkinci de tam tersi yaptım her zaman nasılsam öyle davrandım bu tuttu. Yani biz ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor. Ama rabbim can verecekse de açta kalsan oluyor. Burda okumuştum bi bayanın transferi Ramazan'a denk gelmiş, transfer günü hariç diğer tüm günler orucunu düzenli tutmuş ve hamile kalmış. Sonrasında Çokta sağlıklı bir hamilelik geçirmiş.

Yumurta toplamada ben 3 günde toparlanabildim ama her bünye aynı değil belki seni o kadar etkilemez. İzin alabilirsen de çok iyi olur tabi.

Transferin ertesi gün ben normal hayatıma döndüm. Ev işlerinde aklınıza ne geliyorsa hepsini de yaptım. Dışarı da çıkıp gezdim. Çok şükür şimdi bebeğim benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…