nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Benim sonucum 67 kizlar iki katını geçmiş pazara tekrar kan verecem hayırlısı bakalım hemşire sağlıklı bir gebelik olduğuna dair bir yorum yapamıyoruz dedi
keseyi mi gormelerı gerekyıormus saaglıklı gebelık oldugnu anlamak ıcın degerlerın yukselıyor degerlerde sıkıntıyok sanırım.

Kızlar benim de 8. günüm ve kan verdim öğlene çıkar sanırım, çok heyecanlıyım varsa eğer 20-30 da olsa çıkar diye düşünüyorum 3. gün embiryosu...
Merakla beklıyorum canım senınkı bugun cıkarsa benımkıde 6. Gunde falan kanda cıkar heralde

Kızlar kan verdim. Öyleden sonrA cikar artik. Amma feci şekilde adet agrilarim var sAnki adet olucam. Hakkimda hayirlisi. İnşallah en hayirlisi olur
Oyle agrıları onemseme canım bebek tutundugu zamn agrı yapar bn ılk hamılelıgımde belımın agrısından olmustum

Yanlış yapıyorsunuz ilaçları aksatmadan ve umutsuzluğa kapılmayın sakin Allah kuluna kafidir...

Pozitif sonucu alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum hayırlı olsun çok sevindim.
Negatif sonuç alan arkadaşlara üzülmeyin desemde boş biliyorum bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum sadece tek tavsiyem istemekten ve mücadele etmekten asla vazgeçmeyin.

Durumu belirsiz olup gününü bekleyen arkadaşlar belirti arayıp kendinizi strese sokmayın inanın pek de bi belirti olmuyor. 6 haftadan sonra mide bulantıları başlayınca belirti aradığınız günleri ararsınız :) İnşallah sizlerinde güzel sonuçlarını alırız

Benim sonucum 67 kizlar iki katını geçmiş pazara tekrar kan verecem hayırlısı bakalım hemşire sağlıklı bir gebelik olduğuna dair bir yorum yapamıyoruz dedi
canımmm gözün aydınn bak nekadar yükseldi ama inş.sağlıkla gelicek sen dua et

Hayırlı cumalar kızlar. Sonuç bekleyen arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Moralleri yüksek tutalım rabbimin ol demesine bakıyor her şey.

Ben de bugün tekrar kan verdim. 7.gün 82.7 çıkmıştı. Bugün 10.gün ve 380,8 çıktı çok şükür :)

Rabbim anne olma hasretiyle yanıp tutuşan tüm kullarının dualarını duyar bugün inşallah.

Amin canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bugün ortalama 246 falan çıkmalıydı iyi artmış maşallah sağlıkla ilerliyor demek

Amin canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bugün ortalama 246 falan çıkmalıydı iyi artmış maşallah sağlıkla ilerliyor demek
Allah razı olsun canım. Bizde eşimle senin gibi hesaplamıştık. Çünkü ilk testi akşam saat 8 gibi yaptırmıştık bunu ise sabah 10 da yaptırdık. Maşallah iyi gidiyor ama bir yandan da ikiz mi açaba diye düşündürdü. Tek embriyo transfer edilmişti Tek yumurta ikizi falan olur mu bilmiyorum. Hayırlısı olsun da rabbimden gelen her şeye razıyım.

Allah hayırlı uğurlu etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…