nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kızlarrrrrrr bugun 10.günüm ve az önce sonucumu aldım 66
oo cok guzel bır deger bu masallah benımde yarın ama ben korkuytorum artık kan vermeye olumsuz sonucu kaldırabılır mıyım bılmıyorum hıcbır belırtıde yok bende yok efendım kasıkda agrı yok efendım kahveyad pembe akıntı goguslerde normale dındu sende de olmamıstı demı belırtı ıns bende hamıleyımdır :)

Günaydın arkadaşlar sonuç alacak olanlar inşallah hayırlı haberlerle gelirler.bekleyenler de bence kendinizi dinlemeyin sadece gününüzün tadını çıkarın bende kan verdim bakalım artmış mi yoksa azalmış mi Taktır Allahtan

amin canım sen ne yaptın sende bugün kan verecektin verdinmi

YOK CANIM BENDEDE OLMADI OYLE SEYLER AKINTI LEKELENME GÖĞÜS AĞRISI FALAN SADECE KASIKAGRIM VARDI DAHA OPUDAN BERİ BIDE IKI GUNDUR FALAN MIGDE YANMASI HAMİLESİNDİRİMŞALLLAH CANIM GÜZELLL DÜŞÜN

YOK CANIM BENDEDE OLMADI OYLE SEYLER AKINTI LEKELENME GÖĞÜS AĞRISI FALAN SADECE KASIKAGRIM VARDI DAHA OPUDAN BERİ BIDE IKI GUNDUR FALAN MIGDE YANMASI HAMİLESİNDİRİMŞALLLAH CANIM GÜZELLL DÜŞÜN
ınsallah yaaa guzel dusunemıyorum ben artık modum ıyıce dustu benım dunde bır arkadasın oda benım gıbı rest yapmıs ılk oce tek cızgı cıkmıs sonra cıft cızgı gozukmus daha sonra teke dusmus kan testı verdı negatıf cıktı o andan ıtıbaren modum cok dustu yarın an testı vermeye bıle cekınır oldum negatıf bır enerjı var uzerımde cok mutsuz ve umutsuzum

CANIM BAK BENDE COK DUSUK MODDAYDIM 6. GUN IDRAR TESTI YAPTIM NEGATIF 8. GÜN YAPTIM ODA NEGATİF 9..GÜN YAPTIM BELLI BELIRSIZ BISEY VARDI AHA DEDIM OLMADI YINE NAPIYIM DEDIM BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM KAN VERDIM AMA ARTIK SALMISIM KENDIMI ILACLARIMA BILE DIKKAT ETMIYORDUM KULLANMIYORDUM ARTIK VE SONUC ORTADA ÜİDİNİ ASLA KAYBETME

ınsallah canım bende senın gıbı artık ılaç ıcesım bıle gelmıyor 7.gun bende yaptım negatıf cıktı 9gun yaptım transfer gununu saymıyorum ılk once tek cızgı cıktı sonra beklerken ıkıncı cızgıyı gordum ve cok sevındım 2dk gecmeden 2.cızgı gıttı kayboldu umursamadım ılk basta ıcımdekı bırses oldu dıyordu dedıgın gıbı elımden gelenı yaptım gelmeyenı zorladım bılmıyorum yaa cok zormus bu ısler. dunde o arkd negatıf sonucunu alınca hemen dedım benımde ole olcak aslında test yapmamak en mantıklısymıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…