Yok transfer gününü saymıyorum 2.embrıyo ama teki tutundu galiba
Cook teşekkür ederim hala şoktayımOh cok sukurrrr cok sevindimmmm rabbim daim etsin insallahh..
Aminnnn inşallah hepiniz teker teker güzel haberlerle gelin inşallahSağlıklı olsun da tek çift fark etmez darısı başımıza artık :)
Canim belirti arama, benim tranferden sonraki 16. Gunum hala hicbi belirtim yokCanimm cok cok tebrik Gozun aydin Allah kem gozlerden korusunbenimde yarin. Senjn belirtiler ne? Kac embrio konuldu kac gunluk?( benim kayda deyer bi belirtim yok)
Selam kızlar benimde bu gün opüm oldu 4 yumurta toplandı benim sağ yumurtalığım problemli sadece solda yumurta oluşmuş inşallah pazar gününe transferîm olcak.
Benimde dun toplandi cnm yumurtalarim cumartesi gunu birsey olmazsa Allahin izniyle transfer olucak birgun var aramizfa hadi hayirlosi Allah yuzumuze baksinŞimdide emnriyolar sağlıklı olurmu pazara kadar kalırmı stresi sardı beni off ne zormuş bu süreç
Kızlarrrrrrr bugun 10.günüm ve az önce sonucumu aldım 66
Aminnnnn inşallahhhh Can'ım cok saolasınHayirli olsun cnm rabbim tamamina erdirsin darisi bizim basimiza ins :)
Kiiiz belirtilerini yazsanaa))) cok merak ediyorumAminnnnn inşallahhhh Can'ım cok saolasın
Bi belirtim yok Can'ım sadece arada kasık Ağrı'sı giriyor iki gündür ara ara miğde yanması oluyorKiiiz belirtilerini yazsanaa))) cok merak ediyorum
Bügun test günüm çok heycanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar şimda kavrricem... Benim icin bol duaaa
Amin canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizdede testlerde eşimde bir sorun görünmüyor ama ilk denememiz o yüzden hem çok heyecanlıyım hemde zor bi süreç beklemek tedirginim. Bu dönemde yaptığın yada kesinlikle yapma dediğin şeyler var mı sen mutlu sona ulaşmış ve tecrübelisin önerilerin benim için önemliTedavin hayırlı olsun canım. Bende pko hastasıyım. Senin gibi 150 ile iğnelere başlamıştım öyle de devam ettim. Benimde 19 yumurtam toplanmıştı. Eşimin spermleri de çok iyiydi 13 tanesi 1.kalite embriyo olarak döllendi çok şükür. 6.gün için de yumurta ölçülerin çok güzel maşallah. Tedavi sürecimiz seninle aynı gitmiş inşallah sonucun da benimkine benzer canım :)
Kızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
Kızlar negativ benim sonucum
Kızlarrrrrrr bugun 10.günüm ve az önce sonucumu aldım 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?