nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Selam kızlar benimde bu gün opüm oldu 4 yumurta toplandı benim sağ yumurtalığım problemli sadece solda yumurta oluşmuş inşallah pazar gününe transferîm olcak.

Selam kızlar benimde bu gün opüm oldu 4 yumurta toplandı benim sağ yumurtalığım problemli sadece solda yumurta oluşmuş inşallah pazar gününe transferîm olcak.

Oncelikle hayirli olsun,aramiza hosgeldin cnm :) yumurta saglam olsunda sayisi hic onemli degil kafana takma benimde 5 toplanmisti, zaten hergun sizi doktorunuz arayip emriolar hakkinda bilgi verir ,icinizi rahat tutun,bol bol duaa

Kizlar cumartesi gunu allahin izniyle tansferim olucak ve utrogeston kullanmaya baslicam doktor bana afedersiniz vajinadan almamo ve tampon kullanmami soyledi daha iyi kalirmis orda kullananlar nasil kullandi acaba?

Amin canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bizdede testlerde eşimde bir sorun görünmüyor ama ilk denememiz o yüzden hem çok heyecanlıyım hemde zor bi süreç beklemek tedirginim. Bu dönemde yaptığın yada kesinlikle yapma dediğin şeyler var mı sen mutlu sona ulaşmış ve tecrübelisin önerilerin benim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…