nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

canım , keseyi gördü ise dış gebelikten şüphelenmesi saçma olur.
ilk değerin 42 ikinci 350 3. de 919 bunlar 2 gün arayla ölçülen değerlerin mi

Tamam cnm cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin

canım , keseyi gördü ise dış gebelikten şüphelenmesi saçma olur.
ilk değerin 42 ikinci 350 3. de 919 bunlar 2 gün arayla ölçülen değerlerin mi

11. Gün 42
14.gün 120
17.gün 180
20.gün 350
24.gün 919 dördüncü denemem ilk ikisi İstanbul tüp bebek merkezinde yapıldı hiç tutmadı 3.gün embriyosuydu bu ikisini florence nightingale yaptırdım 3.tuttu ama 9 haftalık kalbi durmuş 11.haftada kontrolde görüldü kürtaj oldum şimdi bunda da yükseliş az kese minicik olduğundan tekrar görmek istedi 5mm miş bugün ölçü

Keseyi ölçebildiğine göre görmüş demek ki. Kese de rahim içindeyse çok şükür dış gebelik değil demek ki.

Bu mübarek ayların hatrına rabbim can versin ömür versin inşallah lütfen umudunu yitirme. Belki de şuan sana tutunmaya çalışıyor ve senin enerjini hissediyordur. Bol bol dua edip moralini yüksek tutmaya çalış lütfen canım.

Teşekkür ederim canım bugünde yükseldiğini duydum ve kese birazda olsa büyümüş ya içim rahatladı zaten diğerin de hep tedirginim bunda da böyle geçecek demek ki bu sitede okudum dün 41 ile ikiz doğurmuş kadın Rabbim verecekse onu bana her şekilde alırım kucağıma yoksa zaten elden bişey gelmez

Ben de çok okudum, düşük başlayıp sağlıklı doğum yapan sayısı aslında baya var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama içimden hiç kötü bir his geçmiyor seninle ilgili. Bilirsin kadınların altıncı hisleri fenadır :))

Herkesin sınavı farklı farklı işte ama rabbim kimseye olmayacak şeyin duasını ettirmez unutma. Bugün dua edip dileyebiliyorsak mutlaka birgün nasip olacaktır ve sen Mutlu sona çok yakınsın

Ağlattın beni ya çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah

3-4 gün arayla ölçülmüş olması başlı başına hata diye düşünüyorum. 2 gün arayla yapılan ölçümler tanı oluşturmak için kullanılır. değerlerin standartın artında artmış bence yinede ümit var. ayrıca değerin 919 da kesenin 5mm olması da gayet normal. keseyi rahim içinde görmüş olmalıki ölçüm yapmış yani dış gebelik değil. dış gebelik için rahim dışında bir yere tutunmuş olması lazım. doktorun kimdi? nuri delikara nın iyi olduğunu duymuştum. ben son anda zeynep kamilde tedavi olmaya karar verdim yoksa bende nuri beyin hastası olacaktım

Bugün emin olmak için çağırdı zaten diğer gittiğimde görmüştü dediğim gibi ben doktorumun bilgisine sonsuz güveniyorum Alper Şişmanoğlu ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…