nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Bu bahsettiğiniz arı sütünü nerden
bulabiliriz? Egricayir dediğiniz marka falan mı? Nasıl kullandınız yani aç tok ne kadar?
Evet google a eğriçayır arı sütü kapsülü yazarsanız çıkıyo sabahları kahvaltıdan 15 dk önce kapsülü kırıp suya döküp içiyordum arısütü balla karıştırılmış kavanoz halinde var ondada aynı şekilde nohut tanesi kadar dilimin altında 15 saniye bekletip yutuyordum canım iki şekildede kullandım ben birde coenzym q10 200 mg hap içtim

Kızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin

Cok hayirli olsun cnm cok sevindim rabbim tamamina erdirsin ins bizede dua et olurmu yarin test gunum heyecan korku ve endise icindeyim ins benim gibi yarin test gunu olan arkadaslarimin ve benim mubarek gunun hurmetine pozitif olur ins yarin negatif sonuc goren olmaz

Kızlar merhaba. sizi her gün takip ediyorum hatta bazen günde bir kaç defa ancak yazmaya hiç fırsatım olmamıştır. Bende 30.04.2016 tarihinde tüp bebek tedavisine başladım şuanda göbekten iğne olma aşamasındayım Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum ve pko hastalığım var 150 ölçü ile başladım iğnelere şuanda 187,5 ile devam ediyorum bugün tedavide 6.günüm ve e2 değerim adetimin 2.günü 28 iken şuanda 289 olmuş toplamda oluşan yumurta sayım 20 ve 9-10-11 mm ölçülerinde bu sabahki kontrol sonucu. Benim sormak istediğim karşılaştırma yaptığınızda değerlerim nasıl ve transfer işleminden sonra dinlendiniz mi çalışıyorum ben rapor almam gerekir mi ? şimdiden teşekkür ederim.

Çok üzüldüm canım allahım hayırlısını versin ümidini yitirme Bunlarda bizim sınavımız inşallah ikinci tedavinde istediğin sonucu alırsın, Rabbim hepimize kolaylıklar ve sabırlar versin.
Amin canım benim ben simdi hiç ara vermeden 2. Kez denemek istiyorum acaba bi sakıncası varmıdır

Kızlar merhaba. sizi her gün takip ediyorum hatta bazen günde bir kaç defa ancak yazmaya hiç fırsatım olmamıştır. Bende 30.04.2016 tarihinde tüp bebek tedavisine başladım şuanda göbekten iğne olma aşamasındayım Brüksel tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum ve pko hastalığım var 150 ölçü ile başladım iğnelere şuanda 187,5 ile devam ediyorum bugün tedavide 6.günüm ve e2 değerim adetimin 2.günü 28 iken şuanda 289 olmuş toplamda oluşan yumurta sayım 20 ve 9-10-11 mm ölçülerinde bu sabahki kontrol sonucu. Benim sormak istediğim karşılaştırma yaptığınızda değerlerim nasıl ve transfer işleminden sonra dinlendiniz mi çalışıyorum ben rapor almam gerekir mi ? şimdiden teşekkür ederim.
Tedavin hayırlı olsun canım. Bende pko hastasıyım. Senin gibi 150 ile iğnelere başlamıştım öyle de devam ettim. Benimde 19 yumurtam toplanmıştı. Eşimin spermleri de çok iyiydi 13 tanesi 1.kalite embriyo olarak döllendi çok şükür. 6.gün için de yumurta ölçülerin çok güzel maşallah. Tedavi sürecimiz seninle aynı gitmiş inşallah sonucun da benimkine benzer canım :)

Kizlar dun opu oldum 6 yumurtam toplandi doktor bana ben daha az bejliyordum zor goruyorum demisti bi onceki kontrolumde ama opuda daha iyu cok sevindim dedi. Opudan sonra hic halim yok ve agrilarim var az az sizdede boylr oldumu?

Kizlar dun opu oldum 6 yumurtam toplandi doktor bana ben daha az bejliyordum zor goruyorum demisti bi onceki kontrolumde ama opuda daha iyu cok sevindim dedi. Opudan sonra hic halim yok ve agrilarim var az az sizdede boylr oldumu?
Geçmiş olsun canım tez zamanda toparlanırsın inşallah. Opu dan hemen sonra benim kusmam olmuştu sanırım narkoz yüzünden. Aşırı uyku hali, yorgunluk, fazla yumurtam oluştuğu için hafif karın ve kasık ağrıları gibi sıkıntılarım olmuştu. Ama 3 güne geçti. Hiç korkma senin durumunda birkaç güne düzelir.

Muhtemelen 3500 falandır arkadaş yanlış hatırlıyordur.

Ben tüp bebek merkeiznde hamile kaldım ve istanbuldaki en iyi yerlerden birinde. 575 çıktığında bile dr kese için 10 gün sonrasına gün verdi

Doktorum dış gebelikten şüphelendiği için beni erken çağırdı canım bir yanlışlık yok değerim 350 di minicik bişey zaten bugünde tekrar gittim 919 olmuş değerim çok yükselmediği için tedirgin diğer gebeliğimde 5.haftada çağırmıştı o zaman değerlerim yüksekti doktorlar garanti görmek için geç çağırıyor demek ki ben onu anladım bu durumda

Back