nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

İlk deneyimimdi oda olmadı. Ben direk hiç ara vermeden 2. Adet gunumde tekrar baslamayı düsünüyorum tedaviye.

İlk deneyimimdi oda olmadı. Ben direk hiç ara vermeden 2. Adet gunumde tekrar baslamayı düsünüyorum tedaviye.

Ay canim cok uzuldum gercekten,rabbimin bi bildigi vardir uzulme desemde yersiz biliyorum cok iyi anliyorum ,en guzelini yapiyorsun umudunu kaybetme tabiki tedaviye devam Allah yardimcin olsun..degerin kac cikti ?

Kızlar negativ benim sonucum
çok uzuldum canım ozaman benımkıde negatıftır. sendede benım gıbı ıdrarda cıft cızgı gorup sonra tek cızgıye dusmustu demıstın bende ctesı kan verecegım. bakalım hayırlısı pek umudum yoktu artık hıc kalmadı

Benim de ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. Ama ben bayramdan sonra tekrar denemek istiyorum.zaten bir sürü hormon yüklendi Yumurtaliklar aşırı uyarıldı eski haline de dönmüş olur bu zamana zarfında.

Benim de ilki tutmamıştı nasıl bir üzüntü olduğunu en iyi bizler biliriz. Ama ne kadar sağlam bi umudun olduğunu ve bu zorlu yolu hakkıyla yürüyeceğini şimdiden görebiliyorum. Benim ikinci transferde yüzüm güldü çok şükür, tüm dualarım seninle inşallah ikide olsun ama hayırlısıyla olsun canım.

Ayyy, hayırlı uğurlu olsun cnm benim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallahhhhhhh :) Raporlu yaptıramaz mıyım ben peki cnm ? 10 bini verecek durumda değiliz çünkü.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. bahçeci umut tüp bebek merkeiznde iğneler için rapor geçerli. Benim raporum olmadığı için daha yüksek tuttu. Görüşmenizi tavsiye ederim

Kızlar ben sizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum pozitiflerle sevinip negatiflerle sıkıntınızı paylaşıyorum ama yazmaya vaktim olmuyor hiç. bir taraftan okul bir taraftan ev bir taraftanda kızım olunca her saniyem dolu şükür her anımıza. Ben tedaviye devam ediyorum bgn yine kontrol vardı pzrts opu olcak gibi yumurtalarım az ve yavaş ilerliyor yumurtalıklarımda asimetrik büyüyormuş diğer tedavimde de buna yakın olmuştu ama süreç bire bir miydi hatırlamıyorum moralimi bozmuyorum ama kısmeti varsa bir yumurtaya bir sperme bakar sonuçta ama kısmeti yoksa onlarca yumurtanda olsa olmuyor işte düşünmemeye çalışıyorum teslimim tamamen ha olmazsa üzülürmüyüm evet ama kahrolmamda ne yapalım biz elimizden geleni yapalımda Nasılsa Ol diyen bizim için hayırlı Zaman ve hayırlı şekilde ol deyiverince oluverir o minnak ellerde :)

Ay canim cok uzuldum gercekten,rabbimin bi bildigi vardir uzulme desemde yersiz biliyorum cok iyi anliyorum ,en guzelini yapiyorsun umudunu kaybetme tabiki tedaviye devam Allah yardimcin olsun..degerin kac cikti ?
Çok zormus gercekden doktorun gebelik yok demesi hala kulaklarımda çınlıyor okadar iyi anlıyorumki iyi sonuç alamayanları şuan hiç bir şey düşünemiyorum bile ama ümidimi kesmigcem rabbimden ne desem bilemedim hayırlısı buymuş hiç ara vermeden tekrar başlamak istiyorum şuan buyuk sabırsızlıkla adet olmamı bekliyorum

Öule düsünme canım kisiden kisiye degisir sen yine oldukca olumlu dusun insallah bebegin seninledir . Cumartesi hayirli haberlerini bekliyorum

E elabahar Allahim ins bidaha bu uzubtuyu gostermesin ins Rabbim bidahaki drnemende yuzunu guldursun ins.. Kacingi gun embriyosuydu? Benimfr carsamba opu oldum cumartesi transfer rdicez buyuk ihtimalle dediler hayirlisi hakkimozda

insallah canım sagol gercekden gunlerdir bekleyip olumsuz sonuc almak cok yıpratıyo insanı. Ben suan hiç ara vermeden tekrar denemek istiyorum bi zararı varmı ? Adet olmamı iple cekiyorum bir an once adetimin 2. Günü gelsinde tedaviye baslayayim diye dua ediyorum.igneleri haplari kullanmayi biraktim kac gun icinde adet olurumki acaba

Ben hapları bıraktıktan 6 gün sonra adet olmuştum. Doktoruma kalsa hemen ikinci transferi de yapalım demişti ama ben neden tutmadığını araştırmadan yaptırmak istemedim. Genetik testleri yaptırdım temiz çıktı, Histeroskopi yaptırdım polip teşhis edildi ve alındı. Hazır içeri girmişken de rahim duvarına çizik attırdım tutunmayı güçlendirmiyormuş diye.

Normalde hemen ikinciye başlayabilirsiniz sorun olmaz canım

Cok sagol canim benim

E elabahar çok üzüldüm canım yeni tedaviye başlayacaksan sana arı sütünü tavsiye ederim eğriçayırdan.. Ben bu son tedavimden önce kullandım ve embriyo kalitem çok yükseldi 6 tane 5. Güne 1. Kalite geldi daha önce 3.gün oluyordu.. Şuan ikizlere hamileyim ve 4 tane daha embriyom var dondurulmuş.. Embriyo kalitesi yüzde 90 yumurta kalitesine bağlıymış

Bu bahsettiğiniz arı sütünü nerden
bulabiliriz? Egricayir dediğiniz marka falan mı? Nasıl kullandınız yani aç tok ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…