nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canim bende idrar testini 2 defa yaptim negatifdi benimde bugunde teat gunum kanimi verdim bekliyorum suan sonucu dualarinizi bekliyorum
Off çok heycanlıyım şimdiden kalbim küt küt atıyor yarın test günüm idrar testini 2 kez yaptım negatifti umidimi kesmiyorum inşallah rabbim o güzel haberi almayı nasip eder.

Ayni olayi bende yasadim canim benimde bugun test gunum verdim kanimi geldim bekliyorum sonucu suan dun idrar testi yaptim evde anlattigin gibi ilk cift cizgiydi sonra tek döndü dua edeledim tatlim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder

Ay cok heycanli en az sizin kadar heycanliyiz ,sonucu ogrenir ogrenmez hemen bizede yazn lutfen...buraya gelip kocaman Hamileyim yaz insallahhhhhhh

Canim ben yapiyorlar diye biliyorum yani benim kendi aile hekim doktorum yapiyo yakinsa git ogren bence

Ayni olayi bende yasadim canim benimde bugun test gunum verdim kanimi geldim bekliyorum sonucu suan dun idrar testi yaptim evde anlattigin gibi ilk cift cizgiydi sonra tek döndü dua edeledim tatlim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder
ıns canım guzel olumlu haberler alırsın . ıcımdekı ses olumlu sonuc alacaksın dıyor ama bakalım hayırlısı olsun.

Kızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
Tebrik ederim canımm rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş :) bu sıralar yapılan transferler çok olumlu sonuçlar verdi. mübarek aylarına hatrına çok şükür :)

Kan vermiş ve verecek olup sonuç bekleyen diğer tüm arkadaşlarımız da aynı güzel haberi paylaşır inşallah. Gelsin hamişlerrr :))

hayır olsun :) hayra yoralım insallah.. benim de 7.gun transferimin..yok gibi davran, ye iç yat :) ya ben dr a gitmeden evde test yapmak istiyorumda acaba hangi gun yapsam, test gunum salı
Kacıncı gun embrıyosu konuldu bıde kac gun oldu transfer olalı canım benım 5. Gun embrıyosu ya 6. Gunden sonra cıkanlar var daha 2. Gunumdeyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…