Off çok heycanlıyım şimdiden kalbim küt küt atıyor yarın test günüm idrar testini 2 kez yaptım negatifti umidimi kesmiyorum inşallah rabbim o güzel haberi almayı nasip eder.
Ayni olayi bende yasadim canim benimde bugun test gunum verdim kanimi geldim bekliyorum sonucu suan dun idrar testi yaptim evde anlattigin gibi ilk cift cizgiydi sonra tek döndü dua edeledim tatlim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder
Canim bende idrar testini 2 defa yaptim negatifdi benimde bugunde teat gunum kanimi verdim bekliyorum suan sonucu dualarinizi bekliyorum
Canim ben yapiyorlar diye biliyorum yani benim kendi aile hekim doktorum yapiyo yakinsa git ogren benceaile hekimlikleri gebelik testini yapıyomu bilginiz varmı ?esas dr uma gitmeden yapmak istiyorum. çunku allah korusun kötü bi durumu orda ögrenmek mahveder beniinşallah olumluu olcak daaa, umudum çook :) pozıtıf enerji gönderiyoruz evrenee :)
İnsallah canım ya..sabırsızlıkla saat 2 yi bekliyorum ama pekde ümidim yok gibi açıkcasıEla bahar insallahhhh sende pozitif habiri alip hemen bizimle paylasirsin cnm heycanla bekliyorum,dualarim sizle ins..
İnsallah canım ya..sabırsızlıkla saat 2 yi bekliyorum ama pekde ümidim yok gibi açıkcası
Ayyyyy hayattıııııııımmmm tebrik ederim caniiim. Sag salim kucagina al inşallahKızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
ıns canım guzel olumlu haberler alırsın . ıcımdekı ses olumlu sonuc alacaksın dıyor ama bakalım hayırlısı olsun.Ayni olayi bende yasadim canim benimde bugun test gunum verdim kanimi geldim bekliyorum sonucu suan dun idrar testi yaptim evde anlattigin gibi ilk cift cizgiydi sonra tek döndü dua edeledim tatlim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder
Tebrik ederim canımm rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş :) bu sıralar yapılan transferler çok olumlu sonuçlar verdi. mübarek aylarına hatrına çok şükür :)Kızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
Kızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
Tebrik ederim canım ne mutlu sanaKızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
Rabbim iyi haberler duymayı nasip eder inşallah hepimize, naptın belli oldu mu canım sonucunCanim bende idrar testini 2 defa yaptim negatifdi benimde bugunde teat gunum kanimi verdim bekliyorum suan sonucu dualarinizi bekliyorum
Yok tatlım ya 2 2 bucuk civari arıyacaklar işde bekliyorum büyük heycanla . vakit de geçmek bilmiyorkiRabbim iyi haberler duymayı nasip eder inşallah hepimize, naptın belli oldu mu canım sonucun
Kacıncı gun embrıyosu konuldu bıde kac gun oldu transfer olalı canım benım 5. Gun embrıyosu ya 6. Gunden sonra cıkanlar var daha 2. Gunumdeyım benhayır olsun :) hayra yoralım insallah.. benim de 7.gun transferimin..yok gibi davran, ye iç yat :) ya ben dr a gitmeden evde test yapmak istiyorumda acaba hangi gun yapsam, test gunum salı
Cok mutlu oldum canım rabbım tamamını erdırsın amin inş bızde boyle guzel haberler verırızKızlarrr bende hamileyimmm 340 çıktı degerlerim Rabbim herkese evlatlar nasip eylesin
kıme gıttın başkentte bende başkentte göğşen hocaya gittim ilk tedavimdiCanim ben ankara baskentte raporlu yaptirdim 3700 tuttu ilaclarla. Ama diger ilaclari ve muayene ucretlerini vs saymiyorum. O zaman 5000 civari olmustur
Hulusi hocaya gittim ben canim, eylulden beri hep onda tedavi oldum.kıme gıttın başkentte bende başkentte göğşen hocaya gittim ilk tedavimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?