nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Canım ben 4 kez tedavi gördüm. ilk ikisi erdem, üçüncüsü acıbadem.

son denemem de bahçeci tüp bebek merkezinde oldu ve burda olumlu sonucu aldık çok şükür. inan bana hastaneler özel devlet farketmez tüp bebek merkezi kadar laboratuarı kaliteli olmuyor. İlaçlar, muayene, iğneler,tedavi derken 10 bine yakın gitti. Ama değdi. Kesilnikle tavsiye ederim

Ayyy, hayırlı uğurlu olsun cnm benim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallahhhhhhh :) Raporlu yaptıramaz mıyım ben peki cnm ? 10 bini verecek durumda değiliz çünkü.

Kızlar gunaydın bugun kayınvalıdem aradı benı sabah namazını kıldıktan sonra yatmıs normalde hıc ruyasına gırmem ben onun bı tane komsu yemek yerken gelıp dıyomuskı gelının hamıle kızı olacak mujdemı ısterım demıs kayınvalıdem daha 2 gun oldu ama nasıl oluyo dıye sorarken ben bılıyorum sen merak etme hayırlı olsun dıyomus daha uzunduda ben kısadan anlatayım dedım daha zamanda gecmıyo 2 gun oldu nasıl gecıcek gunler bılmıyorum
hayır olsun :) hayra yoralım insallah.. benim de 7.gun transferimin..yok gibi davran, ye iç yat :) ya ben dr a gitmeden evde test yapmak istiyorumda acaba hangi gun yapsam, test gunum salı :110:

Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok :KK43: Araştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun, siz sürecin içerisindesiniz, deneyimlisiniz? Allahım kimseyi evlatla sınamasın, çok sıkıntılı bi süreç gerçekten :KK43:
Can'ım ben de Bahçeci Fulya'da 2 kez tüp bebek yaptırdım. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu çok şükür şuan hamileyim. Darısı başına inşallah.

Bahçecinin tüp bebek fiyatı, ilk tedavim 2015 aralık ayında başladığından 5.900 TL idi. Şimdi biraz daha zamlanmıştır 200-300 TL kadar herhalde. Artı 1500-2000 TL arası değişen ilaç masrafın oluyor.

Bu tabi ilk denemede tutması halinde harcayacağın para. Ben 2 deneme + 1 Histeroskopi ameliyatı+ ilaçlar + gen testleri + rutin tahliller derken toplamda 17.500 TL gibi bir harcama yaptım. Benimkiler hep özel hastanelerde yapıldığı için biraz fazla masraflı oldu. Allah devlet hastanesinin yokluğunu göstermesin ama insanın yolunu da düşürmesin bence. Geçtiğimiz yol çok zorlu bir yol ve bence böyle bir tedaviyi özel bir tüp bebek merkezinde geçirmek psikolojik açıdan daha az yıpratıcı.

hayır olsun :) hayra yoralım insallah.. benim de 7.gun transferimin..yok gibi davran, ye iç yat :) ya ben dr a gitmeden evde test yapmak istiyorumda acaba hangi gun yapsam, test gunum salı :110:
Ben 7.gün erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı canim. Kanda da 82,7 çıktı. Benimki 5.gün embriyosuydu. Seninki de 5.gün ise bugün test yapabilirsin :) hadi hayırlı haberler alırsın inşallah

korkuyorum kaç olması lazım bugun sonucun bı 30larda olması lazım galıba sağlıklı gebelık ıcın daha test cok sılık sankı
AMAN SEN O TESTE BAKMA BENIMDE 3.EMBRIYOSU BENDE BU SABAH YAPTIM HEVESLEN ILK BASKA CIFT CIZGI CIKTI BARIS GOZUKUYORDU SONRA KAYBOLDU BEKLE 3SAAT SONRA CIKAR SONUCUN BENIMDE BUGUN 10.GUNUN TRANSFER GUNUNU SAYARSAM , BENDE SENINKI GIBI AYNI TESTTEN YAPTIM. TAKMIYORUM O YUZDE IDRAR TESTINI

Ben 7.gün erken gebelik testi yapmıştım çift çizgi çıkmıştı canim. Kanda da 82,7 çıktı. Benimki 5.gün embriyosuydu. Seninki de 5.gün ise bugün test yapabilirsin :) hadi hayırlı haberler alırsın inşallah
3.gun embriyosu benim..yine cıkarmı kı ?

aile hekimlikleri gebelik testini yapıyomu bilginiz varmı ?esas dr uma gitmeden yapmak istiyorum. çunku allah korusun kötü bi durumu orda ögrenmek mahveder beni :( inşallah olumluu olcak daaa, umudum çook :) pozıtıf enerji gönderiyoruz evrenee :)

Can'ım ben de Bahçeci Fulya'da 2 kez tüp bebek yaptırdım. İlki tutmadı ama ikincisi tuttu çok şükür şuan hamileyim. Darısı başına inşallah.

Bahçecinin tüp bebek fiyatı, ilk tedavim 2015 aralık ayında başladığından 5.900 TL idi. Şimdi biraz daha zamlanmıştır 200-300 TL kadar herhalde. Artı 1500-2000 TL arası değişen ilaç masrafın oluyor.

Bu tabi ilk denemede tutması halinde harcayacağın para. Ben 2 deneme + 1 Histeroskopi ameliyatı+ ilaçlar + gen testleri + rutin tahliller derken toplamda 17.500 TL gibi bir harcama yaptım. Benimkiler hep özel hastanelerde yapıldığı için biraz fazla masraflı oldu. Allah devlet hastanesinin yokluğunu göstermesin ama insanın yolunu da düşürmesin bence. Geçtiğimiz yol çok zorlu bir yol ve bence böyle bir tedaviyi özel bir tüp bebek merkezinde geçirmek psikolojik açıdan daha az yıpratıcı.

Hayırlı uğurlu olsun canım benim :) Böyle güzel haberler aldıkça çok ümitleniyorum ben de .. Allahım sağ salim bebişinize kavuşmayı nasip etsin inşallahh. Ben gebzede ikamet ediyorum.Şuan araştırdım da biraz, bize en yakın bahçeci tüp bebek merkezi Ümraniyede maalesef.Ya aslında ben raporla özelde yaptırabilir miyim onu bilmiyorum, yoksa burada da alternatif özel hastane var canım

aile hekimlikleri gebelik testini yapıyomu bilginiz varmı ?esas dr uma gitmeden yapmak istiyorum. çunku allah korusun kötü bi durumu orda ögrenmek mahveder beni :KK43: inşallah olumluu olcak daaa, umudum çook :) pozıtıf enerji gönderiyoruz evrenee :)
Canım 3.gün embriyosuysa idrarda henüz çok net gözükmeyebilir. Kan tahlili yaptır istersen. Ben hiç aile hekime gitmedim ama gebelik testi yapıyorlar diye duymuştum sanki.

İlk transferim tutmamıştı ve sonucu klinikte doktorumdan öğrenmiştim. Çok büyük bi şok yaşadım. Bence de öncesinden test yaptırıp negatifse kendimizi hazırlamak daha iyi.

Ama inşallahhh sen güzel haber verirsin :)

AMAN SEN O TESTE BAKMA BENIMDE 3.EMBRIYOSU BENDE BU SABAH YAPTIM HEVESLEN ILK BASKA CIFT CIZGI CIKTI BARIS GOZUKUYORDU SONRA KAYBOLDU BEKLE 3SAAT SONRA CIKAR SONUCUN BENIMDE BUGUN 10.GUNUN TRANSFER GUNUNU SAYARSAM , BENDE SENINKI GIBI AYNI TESTTEN YAPTIM. TAKMIYORUM O YUZDE IDRAR TESTINI

hadi güzel haberlerini bekliyoruz :)

Hayırlı uğurlu olsun canım benim :) Böyle güzel haberler aldıkça çok ümitleniyorum ben de .. Allahım sağ salim bebişinize kavuşmayı nasip etsin inşallahh. Ben gebzede ikamet ediyorum.Şuan araştırdım da biraz, bize en yakın bahçeci tüp bebek merkezi Ümraniyede maalesef.Ya aslında ben raporla özelde yaptırabilir miyim onu bilmiyorum, yoksa burada da alternatif özel hastane var canım
Çok emin değilim ama benim de araştırdığım dönem rapor kabul eden pek özel hastane yoktu sanki. Daha net bilgi sahibi arkadaşlar yazar inşallah.

Bu süreçte istersen sana yakın birkaç hastaneyi arayıp rapor kabul edip etmediklerini bir sor istersen. Rabbim doğru doktora denk getirsin, ilk seferde tutsun inşallah canim

Canım 3.gün embriyosuysa idrarda henüz çok net gözükmeyebilir. Kan tahlili yaptır istersen. Ben hiç aile hekime gitmedim ama gebelik testi yapıyorlar diye duymuştum sanki.

İlk transferim tutmamıştı ve sonucu klinikte doktorumdan öğrenmiştim. Çok büyük bi şok yaşadım. Bence de öncesinden test yaptırıp negatifse kendimizi hazırlamak daha iyi.

Ama inşallahhh sen güzel haber verirsin :)
amin Allah razı olsun. bencede idrar cıkmaz. eşim yapma orda öğrenelim dio ama anlamıyor ruh halimi :) yapcam yapcam inşallah. yarın sabah gidiyim aile hekimime bir selam vereyim :halay:

aile hekimlikleri gebelik testini yapıyomu bilginiz varmı ?esas dr uma gitmeden yapmak istiyorum. çunku allah korusun kötü bi durumu orda ögrenmek mahveder beni :KK43: inşallah olumluu olcak daaa, umudum çook :) pozıtıf enerji gönderiyoruz evrenee :)

yapıyorlar canım..

Ayyy, hayırlı uğurlu olsun cnm benim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallahhhhhhh :) Raporlu yaptıramaz mıyım ben peki cnm ? 10 bini verecek durumda değiliz çünkü.
Canim ben ankara baskentte raporlu yaptirdim 3700 tuttu ilaclarla. Ama diger ilaclari ve muayene ucretlerini vs saymiyorum. O zaman 5000 civari olmustur

Meraba, bende cerrahpaşa da iki aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek bölümüne gönderdiler.Burda tüp bebek yapmak istemiyorum dışarda özelde yaptıracağm bana tüp bebek raporu verir misiniz diye söyledim. Onlarda bi ka. tahlil, rahim filmi ve eşimde üroloji bölümünde muayene oldu biraz zaman aldı ama raporu aldım.Alınana rapor 1 defalık ve 6 ay içinde geçerli oluyor. bu raporla medcicana ümraniye de tüp bebe yaptırdım, 4100 tl ilaçlarla beraber tuttu.Ama sonuç negatif malesef hayırlısı hepimiz için.

Kızlarrrr dayanamadım kan verdim sabah 3.gün emriyosu 2 adet emriyo transfer edildi dün kı idrar testim böyleydi bugun 10.gün kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç cooook heycanlıyımmmm kaç cıkar sizce idrar testine göre
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz olmuş bence

3.gün embriyosu canım gecen hafta salı gunu transferım oldu 7mayısda test gunum. salı gunu test yaptım hıcbırsey cıkmadı dedım erkendır herhalde bu sabah tekrardan denedım cokda ıyı hayırlıyorum ılk cızgı cıktı pembe gelen belırgın sonra 2dk olmadan ıkıncı cızgı cıktı hatta resmını cekecektım kı bır baktım cızgı gıtmıs :KK43: anlamadım acıkcası
Ayni olayi bende yasadim canim benimde bugun test gunum verdim kanimi geldim bekliyorum sonucu suan dun idrar testi yaptim evde anlattigin gibi ilk cift cizgiydi sonra tek döndü dua edeledim tatlim rabbim insallah isteyen herkese nasip eder

Back