nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

Kaçincı günün canım bugün bir de kaçıncı gün embiryosuydu?
3.gün embriyosu canım gecen hafta salı gunu transferım oldu 7mayısda test gunum. salı gunu test yaptım hıcbırsey cıkmadı dedım erkendır herhalde bu sabah tekrardan denedım cokda ıyı hayırlıyorum ılk cızgı cıktı pembe gelen belırgın sonra 2dk olmadan ıkıncı cızgı cıktı hatta resmını cekecektım kı bır baktım cızgı gıtmıs anlamadım acıkcası

Test bozuk olabilir canım istersen bir test daha al bak ya da en garantisi git kan ver illaki bugün az da olsa çıkar..

Cnm hayırlı olsun Rabbin kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde 2 tane 5/ gün embriyosu transfer edildi bugün kan verilen çok korkuyorum benim için dua eder misin belirtilerin varmiydi
Hiçbir belirti yoktu canım. Tabi dua ederim.

Test bozuk olabilir canım istersen bir test daha al bak ya da en garantisi git kan ver illaki bugün az da olsa çıkar..
ctesı beklıcem kan ıcın canım teste bozuk olabılır deneme yaptım sadece ama ılk defa bole bırsey gordm ıkıncı cızgıyı ıyı hatırlıyorum gordum ıcım kıpır kıpır oldu sonra hoppp gıttı :) hındı mısalı kabardım sondum :)

Kizlarrr yarin büyük gün kan vericem İnşallah. Hic bir belirtim yok amma umudum var sonucta her kes belirti yaşamiyor. İdrAr testi falanda hic denemedim. Yani yarin bana supriz olucak dua edn bana canlarimm..
canim inşallah güzel sonuçlar alirsin bizede umut olursun hadi bakalim güzel hbrler insallah

Kizlarrr yarin büyük gün kan vericem İnşallah. Hic bir belirtim yok amma umudum var sonucta her kes belirti yaşamiyor. İdrAr testi falanda hic denemedim. Yani yarin bana supriz olucak dua edn bana canlarimm..
İnş guzel haberlerle gelırsın canım :)

Benımde bı kere ole olmustu canım ama test bozukmus bı sene boyunca her ay yapardım hıc ole bısey gormemıstım 3 ay once yaptıgım test ole olmustu sonra eczanrcı cıkıp kaybolan olumlu oluyo dıyınce heycanlandım kan testı falan oysakı test bozukmus

Off çok heycanlıyım şimdiden kalbim küt küt atıyor yarın test günüm idrar testini 2 kez yaptım negatifti umidimi kesmiyorum inşallah rabbim o güzel haberi almayı nasip eder.

Ben rüyalara çok inanırım canim inşallah çıkar da buraya hamişimm diye yazdığını da görürüz:)

Benim de annemin, maalesef çocuğu hiç olmamış ve yıllar önce şehir dışına taşınmış bi arkadaşı transferime az bi Zaman kala arayıp "rüyamda kızın hamileydi" demiş ve ben şuan hamileyim :))

Darısı başına inşallahhhhh canim :)

İnş canım ya kayınvalıdem ruyalarıda hep cıkar ve 3 senelık evlıyım nerdeyse daha bı kere bıle gormemiştir ruyasında benı inş olur :)

Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yok Araştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun, siz sürecin içerisindesiniz, deneyimlisiniz? Allahım kimseyi evlatla sınamasın, çok sıkıntılı bi süreç gerçekten

hadı bakalım hyecan buyuk mubarek gunde guzel haberler alırısn. hıc belırtı arama zaten bende ctesı test verecegım bendede belırtı yok burda soylenenlerden hıcbırı yok acıkcası hersey gonlune gore olsun

Canım ben 4 kez tedavi gördüm. ilk ikisi erdem, üçüncüsü acıbadem.

son denemem de bahçeci tüp bebek merkezinde oldu ve burda olumlu sonucu aldık çok şükür. inan bana hastaneler özel devlet farketmez tüp bebek merkezi kadar laboratuarı kaliteli olmuyor. İlaçlar, muayene, iğneler,tedavi derken 10 bine yakın gitti. Ama değdi. Kesilnikle tavsiye ederim

sanırım bu testte bozuk ama burdakı bır arkd var onada sordum 1tane cocugu var oda bana benımde ole oldu 5dk ıcınde kyboldu testın sonucu dedı bende bır umudlandım :) zaten ctesı az kalsı safak 2 :)

Kızlarrrr dayanamadım kan verdim sabah 3.gün emriyosu 2 adet emriyo transfer edildi dün kı idrar testim böyleydi bugun 10.gün kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç cooook heycanlıyımmmm kaç cıkar sizce idrar testine göre

Eklentiler

• image.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 62

HAYIRLISI BAKALIM OLMUS SANKIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…