çok geçmiş olsun canım..Rabbim birdaha yaşatmasın..
3.gün embriyosu canım gecen hafta salı gunu transferım oldu 7mayısda test gunum. salı gunu test yaptım hıcbırsey cıkmadı dedım erkendır herhalde bu sabah tekrardan denedım cokda ıyı hayırlıyorum ılk cızgı cıktı pembe gelen belırgın sonra 2dk olmadan ıkıncı cızgı cıktı hatta resmını cekecektım kı bır baktım cızgı gıtmısKaçincı günün canım bugün bir de kaçıncı gün embiryosuydu?
ALLAH razı olsun canım. Rabbim kimseye yaşatmasin inşallah. O yüzden her muayenede karindan rahim boyunu da olcturmenizi öneririm herkeze
3.gün embriyosu canım gecen hafta salı gunu transferım oldu 7mayısda test gunum. salı gunu test yaptım hıcbırsey cıkmadı dedım erkendır herhalde bu sabah tekrardan denedım cokda ıyı hayırlıyorum ılk cızgı cıktı pembe gelen belırgın sonra 2dk olmadan ıkıncı cızgı cıktı hatta resmını cekecektım kı bır baktım cızgı gıtmısanlamadım acıkcası
Hiçbir belirti yoktu canım. Tabi dua ederim.Cnm hayırlı olsun Rabbin kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde 2 tane 5/ gün embriyosu transfer edildi bugün kan verilen çok korkuyorum benim için dua eder misin belirtilerin varmiydi
ctesı beklıcem kan ıcın canım teste bozuk olabılır deneme yaptım sadece ama ılk defa bole bırsey gordm ıkıncı cızgıyı ıyı hatırlıyorum gordum ıcım kıpır kıpır oldu sonra hoppp gıttı :) hındı mısalı kabardım sondum :)Test bozuk olabilir canım istersen bir test daha al bak ya da en garantisi git kan ver illaki bugün az da olsa çıkar..
canim inşallah güzel sonuçlar alirsin bizede umut olursun hadi bakalim güzel hbrler insallahKizlarrr yarin büyük gün kan vericem İnşallah. Hic bir belirtim yok amma umudum var sonucta her kes belirti yaşamiyor. İdrAr testi falanda hic denemedim. Yani yarin bana supriz olucak dua edn bana canlarimm..
İnş guzel haberlerle gelırsın canım :)Kizlarrr yarin büyük gün kan vericem İnşallah. Hic bir belirtim yok amma umudum var sonucta her kes belirti yaşamiyor. İdrAr testi falanda hic denemedim. Yani yarin bana supriz olucak dua edn bana canlarimm..
Benımde bı kere ole olmustu canım ama test bozukmus bı sene boyunca her ay yapardım hıc ole bısey gormemıstım 3 ay once yaptıgım test ole olmustu sonra eczanrcı cıkıp kaybolan olumlu oluyo dıyınce heycanlandım kan testı falan oysakı test bozukmusctesı beklıcem kan ıcın canım teste bozuk olabılır deneme yaptım sadece ama ılk defa bole bırsey gordm ıkıncı cızgıyı ıyı hatırlıyorum gordum ıcım kıpır kıpır oldu sonra hoppp gıttı :) hındı mısalı kabardım sondum :)
Ben rüyalara çok inanırım canim inşallah çıkar da buraya hamişimm diye yazdığını da görürüz:)Kızlar gunaydın bugun kayınvalıdem aradı benı sabah namazını kıldıktan sonra yatmıs normalde hıc ruyasına gırmem ben onun bı tane komsu yemek yerken gelıp dıyomuskı gelının hamıle kızı olacak mujdemı ısterım demıs kayınvalıdem daha 2 gun oldu ama nasıl oluyo dıye sorarken ben bılıyorum sen merak etme hayırlı olsun dıyomus daha uzunduda ben kısadan anlatayım dedım daha zamanda gecmıyo 2 gun oldu nasıl gecıcek gunler bılmıyorum
İnş canım ya kayınvalıdem ruyalarıda hep cıkar ve 3 senelık evlıyım nerdeyse daha bı kere bıle gormemiştir ruyasında benı inş olur :)Ben rüyalara çok inanırım canim inşallah çıkar da buraya hamişimm diye yazdığını da görürüz:)
Benim de annemin, maalesef çocuğu hiç olmamış ve yıllar önce şehir dışına taşınmış bi arkadaşı transferime az bi Zaman kala arayıp "rüyamda kızın hamileydi" demiş ve ben şuan hamileyim :))
Darısı başına inşallahhhhh canim :)
hadı bakalım hyecan buyuk mubarek gunde guzel haberler alırısn. hıc belırtı arama zaten bende ctesı test verecegım bendede belırtı yok burda soylenenlerden hıcbırı yok acıkcası hersey gonlune gore olsunKizlarrr yarin büyük gün kan vericem İnşallah. Hic bir belirtim yok amma umudum var sonucta her kes belirti yaşamiyor. İdrAr testi falanda hic denemedim. Yani yarin bana supriz olucak dua edn bana canlarimm..
Canım ben 4 kez tedavi gördüm. ilk ikisi erdem, üçüncüsü acıbadem.Günaydın arkadaşlar,
Ben Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde 2 defa aşılama yaptım fakat ikisi de olumsuz sonuçlandı. Şimdi ilk defa tüp bebek yaptırmayı istiyorum. Fiyatlarla ilgili hiç bir bilgim yokAraştırmada yaptırmak istemiyorum. Özel hastanelerde rapor çıkartarak yaptırabilir miyim tüp bebeği? Olursa koşulları neler? Ücret ne kadara mal olur? Lütfen bana yardımcı olun, siz sürecin içerisindesiniz, deneyimlisiniz? Allahım kimseyi evlatla sınamasın, çok sıkıntılı bi süreç gerçekten
sanırım bu testte bozuk ama burdakı bır arkd var onada sordum 1tane cocugu var oda bana benımde ole oldu 5dk ıcınde kyboldu testın sonucu dedı bende bır umudlandım :) zaten ctesı az kalsı safak 2 :)Benımde bı kere ole olmustu canım ama test bozukmus bı sene boyunca her ay yapardım hıc ole bısey gormemıstım 3 ay once yaptıgım test ole olmustu sonra eczanrcı cıkıp kaybolan olumlu oluyo dıyınce heycanlandım kan testı falan oysakı test bozukmus
Kızlarrrr dayanamadım kan verdim sabah 3.gün emriyosu 2 adet emriyo transfer edildi dün kı idrar testim böyleydi bugun 10.gün kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç cooook heycanlıyımmmm kaç cıkar sizce idrar testine göre
korkuyorum kaç olması lazım bugun sonucun bı 30larda olması lazım galıba sağlıklı gebelık ıcın daha test cok sılık sankıHAYIRLISI BAKALIM OLMUS SANKIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?