nisanda tüp bebek yaptıracaklar buyrun umut olalım birbirimize

İlk değerin neydi canim merak ettim benimde bugün 15.günüm ve değerim 28 hayırlısı artik kanaman var mi

15ti cnm ilk degerim.12.gun 26.hayirlis inş ikimizde olumlu sonuclari alacagiz.benim kanamam yok suan.az bisi olmustu odayerlesme kanamasiydi sanırım. Hayirlisi hakkımızda dua edelim birbirimize

15ti cnm ilk degerim.12.gun 26.hayirlis inş ikimizde olumlu sonuclari alacagiz.benim kanamam yok suan.az bisi olmustu odayerlesme kanamasiydi sanırım. Hayirlisi hakkımızda dua edelim birbirimize
Bende cuma günü tekrar kan vereceğim dualarimdasin

:) Allah bize de böyle sonuçlar nasip etsin ne diyeyim ben cuma günü vereceğim kanı ya az da olsa çıkar bence :)

Aminnnnnnnn insallah canim boyle guzel yazilari okudukca umudum dahada katlanarak artiyor 1.de mutlu haberi almistim ama 2 gun surdu insallah rabbim budefa sonuna kadar daim eder ,herkezin gonlune gore versin insallah ,umutla beklemekte guzel :)

Aminnnnnnnn insallah canim boyle guzel yazilari okudukca umudum dahada katlanarak artiyor 1.de mutlu haberi almistim ama 2 gun surdu insallah rabbim budefa sonuna kadar daim eder ,herkezin gonlune gore versin insallah ,umutla beklemekte guzel :)

Benim de ilki tuttu ama 8 haftalıkken kalbi durdu rabbim bir daha yaşatmasın

Allaha bırak herşeyi..ne olmazları olduruyor Rabbim...
Yok canım benim önceki iki hamileliğim de 20.haftalarda doğdu rahim erken açılıyor. Ikinci hamileliğim ikizdi dikiş atamadiklari için onlarda kaybettim.yani bana artık kesinlikle 3.ayda dikiş atilmali. O yüzden tek olursa kolay olacak.

Çift canım ama tek kese var allah hepimize versin inşallah tutmasına sevinemiyorum bile 9 12. Haftalar riskli zaten değerimde düşük mucizeye kaldı işim
hamileliğiniz hayırlı olsun.

yalnız değerinizin 42 olduğunu ve tek kese olduğunu söylemişsiniz.
değeriniz mi yanlış yazıldı acaba? bhcg 42 de iken kese görünmesi mümkün değil. yada doktorunuz mucize ultrason cihazına sahip olmalı

O ilk değerim canım 350 gibi bişeydi keseyi gördüğünde

Yalandan söylüyorum ben zaten
ben size yalancı demedim. yanılmış olunabileceğini söyledim sadece. bu forumda kime sorarsanız sorun bahsettiğiniz değerde kese görünmesi mümkün değil derler. ayrıca olaki göründü yada doktorunuzun kullandığı ultrason cihazı gerçekten çok iyi diğer alternatifte bhcg ölçen lablatuvarın referans aralığı farklı olabilir. ortada kimseyi suçlama, yalanlama , yok yere üzme gibi bir durum yok yanlış anlaşıldım sanırım.
burada hepimiz derdimizi ; varsa çaremizi arıyoruz. doktor tavsiyesi isteme nedenimde bundan dolayıydı.

Daha erken benim 5. gün embriyosu idi 10. Gün yani test günü yaptım çıktı.
Canım tebrik ederim sag salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim yorumlarını okuyordum hamiş oldugunu gorunce çok sevindim.bizlerede dua et canım

çok geçmiş olsun canım..Rabbim birdaha yaşatmasın..

Kızlar gunaydın bugun kayınvalıdem aradı benı sabah namazını kıldıktan sonra yatmıs normalde hıc ruyasına gırmem ben onun bı tane komsu yemek yerken gelıp dıyomuskı gelının hamıle kızı olacak mujdemı ısterım demıs kayınvalıdem daha 2 gun oldu ama nasıl oluyo dıye sorarken ben bılıyorum sen merak etme hayırlı olsun dıyomus daha uzunduda ben kısadan anlatayım dedım daha zamanda gecmıyo 2 gun oldu nasıl gecıcek gunler bılmıyorum

kızlar gunaydın nasılsınız bugun ;

ben dayanamadım yıne sabahın korunde 6da test yaptım ıdrar testı ılk baska tek cızgı cıktı sonra cıfte dondu ama sılınık sekılde dondu sonra bıraz daha bekledım tek cızgıye gerı dondu bıran heveslenmıstım hoppp hevesım sondu :) ctesı az kaldı ıdrar testlerının bu sekılde yaptıgını duyan goren oldumu hıc ıyıce bakmasam beynım bana oyun edıyor dıcem.

Kaçincı günün canım bugün bir de kaçıncı gün embiryosuydu?

Muhtemelen 3500 falandır arkadaş yanlış hatırlıyordur.

Ben tüp bebek merkeiznde hamile kaldım ve istanbuldaki en iyi yerlerden birinde. 575 çıktığında bile dr kese için 10 gün sonrasına gün verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…