Canniiim test günümüzee coook az kaldii. Ayni durumdayiz amma bende tık yok vallah. Hic bir belirti hiss etmiyoruum. Aksamlar biraz cok az sanci oda dun. Amma ayni senim gibi yalnizca sancim transferden sonra 3cu gun oldu. Hadi bakaliim inşallah cuma günü bu mübarek günde seviniriz canim. Bu forumm hakkaten cok uğurlu
Kan testini ne Zaman vereceksin canım sen ben cuma vereyim diyorum :)
Bilmiyorum ki haftaya gitcem kontrole. Kandan belli olur mu ki 2 gun once 701 di bugun 1780 olmusDaha belli değil demi canım tek mi çift mi :)
Çok sagol tatlım elimden geldigince kotu dusunmemeye calisiyorum bu guzel dusuncelerin icinde tekrar teşşekur ederim canım benimCanim bak bizim icin moral cok onemli,lutfen moralini yuksek tut ..kötu dusunme kotu dusunup kotu cagirma hep iyi dusun dua et,cok okudum ben burda topiklerde, idralde cikmayip kanda cikan hatta bazilari elimde olsun hatira kalsin diye idral testini 1 ay sonra yapip oyle cikanlari bile okudum.. hakknda hayirlisi olsun canim dualarim seninle yarin gel mujdeli haberi ver emi
Cumartesi veririm cnm bende hadi hakkimizda hayirlisi once senden duyacagiz desene mujdeyi
Bilmiyorum ki haftaya gitcem kontrole. Kandan belli olur mu ki 2 gun once 701 di bugun 1780 olmus
içme bence tut kendini en sakincali kahveYa kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
BENDE CUMARTESI VERECEGIM KAN TESTINI BIRDAHADA IDRAR TESTI YAPMAM HALA ETKISINDEN KURTULAMADIM .Cumartesi veririm cnm bende hadi hakkimizda hayirlisi once senden duyacagiz desene mujdeyi
Canım Beta hcg 500-1.000 arası vajinal ultrasonla, 5.000 den yukarıysa karından ultrasonla görülebiliyormuş.Bilmiyorum ki haftaya gitcem kontrole. Kandan belli olur mu ki 2 gun once 701 di bugun 1780 olmus
Amin inşallah canımhayırlı olsun canım..banada birşey demedi..hatta sordum kaç haftalık diye sen 4-5 haftalık gibi düşün dedi..Allahım sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ayy benim de öle canım yaa... cumayı iple çekiyorum...Ediyo canim eskisi kadar degil ama yine arada agriyo. Simdi daha cok kasiklarimda. Bebek nerdeyse o taraf agrir diyolar, benim iki taraf da agriyo.
Bence türk kahvesi iç ben içiyorum çok başıma vurunca
Daha cok eeken ama bende hic bisi hissetmiyordum sadece hareketsizlikten kabiz olmustum onuda yuruyusle bazi seylerler atlattik sukur tam 3.gun ttansfer saatinde batma hissi oldu az bisi bugun 7 gun ve pek bisi hissetmiyorum belirti yok yani takilma hayirlisi olur ins
kızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım doktorum arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur
Moralimi bozmuyorum ani yaşamaya karar verdimdemir6133 canimm gordunmu 2 ye katlamiss oy rabbim cok buyuk ol der ve olur biliyordum hisediyordum Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cnm 2 gun sonra tekrar katlar insallah dualarim seninle cnm ,sakin moralini bozma
İlk değerin neydi canim merak ettim benimde bugün 15.günüm ve değerim 28 hayırlısı artik kanaman var mikızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım doktorum arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?