- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
Ayy cnmm hadi inşallah... Mucizen seninle bak gördün mü...@kelebekk47 çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun....bu arada arkadaşlar size değerlerini söylemiştim hatirliyorsaniz bugün de yine test yaptırdım ve değerim 2ye katlama 14 olan değer bugün 28 çıktı doktor ilaç verdi tekrar cuma test yaptıracağım yine
demir6133 sağol tatlım. Inşallah sende artık kesin bir sonuç alırsın.
Bana da imkansız geldi. Hata yaşadıklarımdan dolayı ilaclari biraksam mi dedim. Biz neler gördüm dedi hoca devAm et yarın tekrar bakılacak dedi. Yarın beta isterim 6.günüm sonuçta..
gayet güzel canım..Rabbim inşallah keselerini görmeyi kalp atışlarını duymayı kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
Ya kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
Canım cok sevındım ıns bebegın senınle bak senı bırakmıyo :)@kelebekk47 çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun....bu arada arkadaşlar size değerlerini söylemiştim hatirliyorsaniz bugün de yine test yaptırdım ve değerim 2ye katlama 14 olan değer bugün 28 çıktı doktor ilaç verdi tekrar cuma test yaptıracağım yine
Inşallah canım hepimiz kucağıma alırız inşallah. Allah olmayana da nasip eder inşallah. Bende rahim ağzı yetmezliği olduğu için ikiz benim için riskli.o yüzden Tek olmasi benim için daha iyi olacak
Canniiim test günümüzee coook az kaldii. Ayni durumdayiz amma bende tık yok vallah. Hic bir belirti hiss etmiyoruum. Aksamlar biraz cok az sanci oda dun. Amma ayni senim gibi yalnizca sancim transferden sonra 3cu gun oldu. Hadi bakaliim inşallah cuma günü bu mübarek günde seviniriz canim. Bu forumm hakkaten cok uğurluDaha cok eeken ama bende hic bisi hissetmiyordum sadece hareketsizlikten kabiz olmustum onuda yuruyusle bazi seylerler atlattik sukur tam 3.gun ttansfer saatinde batma hissi oldu az bisi bugun 7 gun ve pek bisi hissetmiyorum belirti yok yani takilma hayirlisi olur ins
Bendede oluyor o canim hatta geceleri bazen uyuyamiyorum bile kacinci gunun bugunKızlar, akşamları bende felaket bel Ağrı'sı oluyor bunu yaşayan var mı?
Ben varim agrilar benden sorulurKızlar, akşamları bende felaket bel Ağrı'sı oluyor bunu yaşayan var mı?
inşallah canım stres yapma. bişey olsa dr un söylerdi. sıkıntı yok bnce. allah yardımcın olsun. üzülmek yokYok kabiz olmadım. Sadece Nefes almada zorlaninca bana sıvı yüklendi. Şükür atim.
Sonda takıldı dünden beri her iki saate doluyor. Şişkinlik vardı ve karnım serti
Ben nefes alamadım. Göğüs altı batma oldu duracak gibi değildi. Doktoruma haber edince hemen acile git dedi. Gider gitmez beni ankara ya sevk ettiler. Yoğum bakımda kaldım gece. İnşallah bebekler benimle hala ..
Bendede oluyor o canim hatta geceleri bazen uyuyamiyorum bile kacinci gunun bugun
Ben varim agrilar benden sorulur) hep yattigim icin agriyo diye dusunuyodum.
Kızlar yarın test günüm bugun idrar testi yaptim tek cizgi bugun 11. Gunumdu yarın 12. G ünüm artık olumlu düşünemiyorum .idrarda tek cizgi gorupde kanda pozitifo goren varmi
Ediyo canim eskisi kadar degil ama yine arada agriyo. Simdi daha cok kasiklarimda. Bebek nerdeyse o taraf agrir diyolar, benim iki taraf da agriyo.6. Günüm tatlım bugün.. Geceleri yatağa girince ağrıdan uyuyamıyorum Suigeneris17 senin hala devam ediyor mu ağrın?
6. Günüm tatlım bugün.. Geceleri yatağa girince ağrıdan uyuyamıyorum Suigeneris17 senin hala devam ediyor mu ağrın?
Ediyo canim eskisi kadar degil ama yine arada agriyo. Simdi daha cok kasiklarimda. Bebek nerdeyse o taraf agrir diyolar, benim iki taraf da agriyo.
Ara ara kasiklarimda gaz seklinde agri oluyor ama.cok degil inceden oda kendimi dinlersem hissediyorum.. herkezde ayni belirti olmaz diyorlar.. ama icimdeki mut bu defa olacak diyor ,dun gece namazimi kilip uyudum ruyamda kan tahlili yaptiriyorum degerim yuksek ama hatirlamiyorum,diyolarki hamilesin .. cok dua ediyorum cunku ilkinde kan verdigimde doktorumaradi tebrik etti 100 cikmisti hamilesin diye 2 gun sonra lekelenmem oldu tekrar yaptirdik 68 di dusuyor dedi o yasadigimi tekrar yasamak istemiyorum( ama hakkimizda ne hayirli ise o olsun insallah,goguslerim cok şisti yuz ustu yatamiyorum,kullandigim kalcaya yapistirilan bant yapiyormus hotmon dan dolayi gunler azaldikca heycan daha bir artiyot ha birde cok gerginim evde teror esiyo bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?