Sağol tatlım. Verdi. 1.gün ve 5.gün vurdum yani bugün. Protestan kalçadan kesti. Diğerlerine devAm. Sence 4.gün beta10.11 değeri ignelerden mi??
Olumsuz düşünme ben de çok olumsuzluk yaşadım hala daha bi Kösem alışma bırakır gider diyor ama ani yasa ben artık öyle yapacam olursa da olmasa da Allahtan
Köşeden bi yerden tutmuş seni bırakmıyor diyo olumlu düşün inşallah güzel olacak sonucun diyorSenin 2 ye katlamış yine canım dr un ne diyo bu durumda
Köşeden bi yerden tutmuş seni bırakmıyor diyo olumlu düşün inşallah güzel olacak sonucun diyor
Bence türk kahvesi iç ben içiyorum çok başıma vuruncaYa kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
Benim icin de cay vazgecilmez, icmedigim gun basim agrirdi. Ama simdi vicdan yapip icemiyorum acik cay bile. Bana kahveye asla, caya acik ve az miktar icebilirsin demislerdi yine de icmedim. Kafein kotu etkiliyomusYa kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
Hayırlı olsun canım. Senin bhcg değerlerin kaçtı ?kaç günlük embriyo ydu .?
Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki
Ya kızlar bir fincn nedcfe içsem nolur 2 gündür beynim uyuştu. Sigaram yok alkolüm yok bi kahvem var :)
Yadee çok geçmiş olsun hemde hayırlı olsun....bu arada arkadaşlar size değerlerini söylemiştim hatirliyorsaniz bugün de yine test yaptırdım ve değerim 2ye katlama 14 olan değer bugün 28 çıktı doktor ilaç verdi tekrar cuma test yaptıracağım yine
Kızlarrr ben bugün çok düştüm moral olarak. Çok korkuyorum yine negatif olacak diye. Bu 3. Denemem sadece rezerv azlığı problemimiz var. 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi. Bugün transferden sonra 2. Günüm. Hiç bişey hissetmiyorum. Yine olmadı gibi geliyo sanki
Valla canım benim de 4. Günden beri idrarda ikinci çizgim çıkıyor ama ilaca bağlıyorum ben çünkü mümkün değil gibi hemen çıkması. Sen doktora sordun mu peki bu Değeri ?
çok çok saol canım..benim 2. gün embriyosu..2 tane minnoş transfer edildi..ilk testimi 11. gün yaptık 170..2 gün sonra 266 oldu..sonraki 2 günde 649 oldu..
demekki bu değer tam ipucu vermiyor ikiz için bende 9. gün 285 12. gün 955'i gördüm ama bir kesemiz göründü 2 transfer edilmişti... hoş dr değişebelir sonradan gelişebilir dedi ama ya nasip ve buna da binlerce şükür...
çok çok saol canım..benim 2. gün embriyosu..2 tane minnoş transfer edildi..ilk testimi 11. gün yaptık 170..2 gün sonra 266 oldu..sonraki 2 günde 649 oldu..
gayet güzel canım..Rabbim inşallah keselerini görmeyi kalp atışlarını duymayı kucağımıza almayı nasip eder inşallah..Tekrar hayırlı olsun canım. Benimde 9.gun 196 .12.gun ise 486 çıktı. Sence nasıl. Daha fazla olması gerekmiyormu.
aynen Allah isteyen herkese biri hayırlı ve saglıklı şekilde nasip etsin ikincisi hediye lütüfAllah kucagımıza almayı nasip etsin zelibon seninkileri de benimki(leri)de korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?