Derdim altın olsa, o altın kolye sende değil bende dururdu, deseydin.Merhaba nisanlimla tartıştık soyle ki altin kolye olur ya tugra bana ondan aldi tabi bunu nisandan sonra aldi nisanda takilmadi. Aldi ama bana vermedi kendi evine götürdü.
Nyse diyeceğim su ki yakin bir akrabimizin düğünü vardi bende onu takmak istedim getrir misin diye sordum. Getrmem dedi. Biraz bozuldum neyse dugun gecti 1 ay olmustur mesajda konu tekrar acildi. Senin derdin altinmis senin derdin baska seylermis dedi. Insan nisanlisina bunu der mi? Her taki takanin derdi altin mi acaba.
Ki biz aile olarak onlari hic yormadik milleet ister hani su kadar bilezik olsun su grm olsun boyle seyler hic gecmedi. Uzerine tartıştik mesajda 1 haftadr konuşmuyoruz
İstemeniz bana çok doğru gelmedi.Merhaba nisanlimla tartıştık soyle ki altin kolye olur ya tugra bana ondan aldi tabi bunu nisandan sonra aldi nisanda takilmadi. Aldi ama bana vermedi kendi evine götürdü.
Nyse diyeceğim su ki yakin bir akrabimizin düğünü vardi bende onu takmak istedim getrir misin diye sordum. Getrmem dedi. Biraz bozuldum neyse dugun gecti 1 ay olmustur mesajda konu tekrar acildi. Senin derdin altinmis senin derdin baska seylermis dedi. Insan nisanlisina bunu der mi? Her taki takanin derdi altin mi acaba.
Ki biz aile olarak onlari hic yormadik milleet ister hani su kadar bilezik olsun su grm olsun boyle seyler hic gecmedi. Uzerine tartıştik mesajda 1 haftadr konuşmuyoruz
Sorar mi gerçektenNe saçma biriyle nişanlanmışsın gör işte evlenme bu adamla sen
Köprüden geçmeden ne olduğunu göstermiş iyi olmuş ayrıl
İlerde sana 3ekmek parası bıraktım 2 ekmek almışsın nerde 1ekmeğin parası, ne yaptın diye sorar bu sana.
İstemeniz bana çok doğru gelmedi.
Bana nişanda takılan her şeyi ailem dokunmadan bana verdi . Eşim de ailesi de düğün için altın vs aldılar bizde istemedik özellikle ve düğün öncesinde de hiç birini takmak kullanmak istemedim.
İyi de zaten nişanda takmamis onu . Yani takılmayan biseyi istemeniz hoş olmamış. Bizde de var öyle saçma şeyler ama ben doğru olmadığını düşündüğüm hiç bir şeyi yapmadımEvet bizim anadoluda dugunlerde nisanli kizlar takar takip gelirler. Ben de nişanlı olunca takmayinca ayiplarlar yani benim ailemin gururuna onlarin şerefine diye düşünrler
Bilezikleri de takmami istemediler oncedenDüğünde takacak belliki o yüzden vermiyor önden nişan hediyesi falan değil o yani
Merhaba nisanlimla tartıştık soyle ki altin kolye olur ya tugra bana
3 bilezik takildi nisanda onlar dugun de de cagrilcak o zaman düğünde onlari da takmasinlar gibi bir sey bu. Belki hos olmadi zaten istedgime pisman oldum ama senin derdin altinmis denir mi derdi altin olan insan neler.neler yapar da iste bilmiyolardüğünde takmak için aldılarsa bence düğün öncesi istemek hoş değil. düğünde nasıl takacak sizin önceden takıp takıştırıp insanlara gösterdiğiniz gerdanlığı ?
ha nişanda takamadım şimdi aldım diyorsa o başka..
bilemedim. biz de nişanda takılanın aynısı düğünde gene takılmaz. nişanlınızın sözü zaten yanlış, ama düğünde takılacak birşeyi önden takmakta bence hoş değil gene de. yada bizim adetlerimiz farklı.3 bilezik takildi nisanda onlar dugun de de cagrilcak o zaman düğünde onlari da takmasinlar gibi bir sey bu. Belki hos olmadi zaten istedgime pisman oldum ama senin derdin altinmis denir mi derdi altin olan insan neler.neler yapar da iste bilmiyolar
bana takıldı bir sürü hepsini aldım kendme.. Nişanlmda dediğiniz kolye den taktı ..
hatta nişanlmn kızkardesi boş kutularını bile getirdi koyarsın belki diye..
hepsi şuan kendi adıma banka da butun altınlar kasa da..
ben şimdiden bile söyluyorum takılarıma dokundurtmam diye hm nişan hem dugun eger ciddi bir sorun olmadık.a dokundurtmm dedim.. ciddi sorun dediğimde sağlıkla alakalı.. düğünde takılan paralar neyse borca falan gider kızkardesıne ama altınlar için kimse kbakmasın dedim ne senn taraf ne benm taraf dedim.. benm adıma hesapta olacak dedim.. nikah durumnda da dedim biri yeltenmeye fln kalkrsa orkideye sormadan bişiy yapamam de dedim at topu bana dedim. borç bizim borcumuz dedim öderiz kime varsa ama altınlrla değil dedim..
muhtemelen nişanlnz düğünde de size onu takacak ondan öyle bir şey yaptı.. Ne saçma keşke bunu söyleseydi adam akıllı böyle kafaları karıstrmaya gerek yok.. Düşündürücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?