• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nişanda saç modeli için yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
36
İstanbul
Kızlar selam,

bır hafta sonra nişanım var.hafıf ermerim ama alnım acık,bu yüzden doğru düzgün hiç bişey yakışmıyo :1no2:

kahkullerımde var,önerebılecegınız sac modelleri var mı,alnımı kapatan,buarada saclarım omuzlarımda,elbısemde şeker pembesi hihoyyyt

şimdiden sağolun ciciler a.s.

biraz geç oldu ama kimse görmemiş yazdığın yeri bence şu tarzları rahat kullanabilirsin nişanda hem çokk ağırda olmaz...
jessica-alba39.jpg

pembe bir çiçekle şu tarz bişeylerde olabilir...
3070861950_856972cea7_o.jpg

IMG_02.JPG

canım benım ya cok sağol.sondaki modelı cok begendım gercekten.bunu tarıh edıcem kuaforume,hem cok kıbar hem sade,hoş bı model olmuş. :icecream:

mersi canım tekrar sağol.a.s.

bende ilk modeli çok beğendim,bende kuzenimin nişanı için hazırlanıyorum,beğendiğiniz modelleri koyarsanız sevinirim:) birde ben hem yüzümü hem de elbisemi ortaya çıkarbilecek bi model istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel..ve ben gelinliği de beğendim :utangac:
bende çok beğendim büyük ihtimalle tercihim bu olacak:)

hadi bakalım yarın erkenden yola çıkıyorum, artık son gelişmeleri pazartesi anlatırım,yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
ptrck teşekkür ederim ama nişan bitti gitti ve bizde nişandan sonra hemen yola çıktık,resimleri ekleyebilirsem eklerim ama söz veremiyorum,tekrar tekrar teşekkürler..:)

Konunuz,içeriği bakımından daha uygun olduğu için Saç Şekilleri bölümümüze taşınmıştır. yerimseniben

Back