Selam Kızlar,
23 Temmuz'da bir çay bahçesinde nişanım olacak ama düğün salonlarında olduğu gibi yönlendiren birisi olmayacağından neler yapacağımızı önceden planlamız gerekiyor. Neler yapacağımızı bilmiyoruz, yardım eder misinizi lütfen....
Merhaba öncelikle şimdiden hayırlı olsun.
Hiç telaş etmenize gerek yok. Öncelikle çalınacak şarkıları, pastanızı, ikramlarınızı belirlemekle işe başlayın. Müzik size mi ait olacak yoksa mekana mı ait olacak bu önemli. Gerçi her iki ihtimal için de siz çalınmasını istedğiniz şarkıları ayrı bir cd yapın bence. Mekana ilk girişinizde ve ilk dansınızda çalınacak şarkı, şayet isterseniz pasta kesiminde, oyunlarda vs. çalınacak şarkı. Bunları önceden belirlediiniz ve müzik size aitse onunla ilgilenecek bir yakınınız olmalı mutlaka. ( ben belirlediğim halde oyunların tümünü neredeyse tiridine bandım la geçirdik ) .Çünkü müzik bayağı önemli bir yer kaplıyor maalesef.
Nişanı takacak büyüğünüzü, pastayı keserken size yardımcı olacak daha sonra servislerde de yardımcı olacak bir yakınınızı ayarlamanızı tavsiye ederim. Bu şekilde planlı gittiğiniz de (ufak aksilikler yaşanabilse de) telaş yapmanızı gerektirecek bir şey kalmayacak.
Ben de nişanımı sizin ki gibi bir yerde yaptım bize verilen sadece mekan ve garsonlar dı. Onun dışındaki herşeyi biz hallettik ailecek. Süsleme, ses düzeni vs..
Nişan merasimi sırasıyla da , gelin-damatın içeri girişi, nişan takılması , pasta kesilmesi , takı töreni ( bu arada pasta ve ikramların servisi ), ve de nişanın önemli bir bölümünü kaplayan oyun bölümü :)))
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tekrar mutluluklar dilerim şimdiden. Her şey gönlünüzce olsun.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)