nerede olacak nişanın? salonda evde?
sitemizin kafesinde olacak takribi 80 kişilk falan sadece 1. derece akrabalarla olucak..
Bana bir kac tane altin bilezik takildi.
Bence bu biraz maddi durumlada alakali olabilir ama nisanda takilan altin tekrar dugundede takilir.
nasıl yani olurmu oyle şey banada toplam 4 bilezik takıldı şimdi onlar çıkarılıp geri mi takılcak. Bizde oyle bişey yok ayrıca olsada vermem geri hiç takmayın daha iyi derim
kvalide kpeder abisi teyzesi ananaesi bilezik takıcak zaten. onlarda öyleymiş. ama sözlümde bana set takması gerekiyormuş. ama setler 4bin 5bin adam gibileri sırf almak içinde almak istemiyorum. annemde ablanda hiçbişey istemedik boşboş gitti dedi bende yapmıcakmış şaşırdım
Valla canım banada ıkı tane burma taktılar ve ben anneme espirisine bu bilezikleri sımdı güzel bir şekilde yerim dedim... Annemde onu düğünde geri takarlar sana dedi şok oldum ne dedim... Ama erkek arkadasım onlar senin istediğini yap dediler muallaktayım yesem mi yemesem mi :)
adetler değişebilir bizde sadece nişanda takılan set düğünde geri takılır bilezik falan düğünde tekrar takarlar. şimdi biz ucuz bişeyler bulursak düğünde normal sette takıcaklar ama işte alternatif ne takabilir şimdi :44:
canım benım bın lıraya cok gusel gunluk takabılecegın setler var onlardan bak benım arkadasın nısanında bı saat bı kelepce set yerınede gunluk bısı takmıslardı.. onlara bı goz gezdır derım ben hem sonradan da kullanırsın
peki arkadaşlar bişey sorucam. bana nişanda takılan bileziklerden birini kelepçeye çevirtirmek istesem kuyumcuda doğru olur mu? yoksa onlara evleninceye kadar dokunmamak mı gerekir
düğünde set olacksa şimdi sade hoş bir kolye ve küpe aldırabilirsin canım.setlere gelince ben çok severek kullandım 3 milyardı setim jivalin fiyatları daha uygun geliyor bana
bizde ellenmesi pek hoş karşılanmaz. evlendikten snra onlar tamamiyle senin olucak bence o zaman değiştirme yap. zaten şu anda altın yüksek olduğu iiçin zarar edersin. Allah evleneceklerin yardmcısı olsun yawwww...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?