Nişan Nişanda misafirlere dağıtmak için bir hediye düşünüyorum sizce ne olabilir?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
verdiğim link bir garip çıktı neden öle çıktı ki? neyse facebooka arama kısmına düğün magnetleri diyince çıkıyor.

verdiğim link bir garip çıktı neden öle çıktı ki? neyse facebooka arama kısmına düğün magnetleri diyince çıkıyor.

link vermek yasak, sanırım ondan canım.
Bu arada magnetlerin çok hoş olmuş, ne kadara yaptırdın canım, kaç adet?

biz minik kovalar aldık üzerine kurdela ve inciyle süsledik içinde de renkli badem şekerlerini tüle ve tüye bağlayıp koyduk hepsini evde annemle yaptık tüm malzemelerde eminönünden biraz uğraştırıyor ama bir kere yapıldığı için keyifli

link vermek yasak, sanırım ondan canım.
Bu arada magnetlerin çok hoş olmuş, ne kadara yaptırdın canım, kaç adet?

1000 tanesi 110 tl. tasarım yapıyorlar. istenileni yazıyorlar. 1000 tane fazla geldi ama ikişer üçer dağıtacağım artık. fiyatı çok uygun

Arkadaşlar yardım edin nişanda nasıl bir şey hediye edeyim gelenlere hatıra kalack bir şey olsun diyorum. kendimde yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

ben fikir vermek için yazmadım.. ama senin hediye fikrine bayıldım.. mutluluklar arkadasım..

kına gecesine bayanlara bileklik vs yapılıyor hatta bi tanıdıgım yapıyor kırmızı taçlı duvaklar falan ama istersen faceboktan adresini verebilirim bir konuşursun elinde seçenekleri fazla belki hoşuna gidebilir canm

Canım nazar boncuklu anahtarlıkta güzel olabilirr

Kızlar ben olsam arkadaşımda,akrabamda olsa ona ait resmi buzdolabıma yapıştırmam.Orjinal bir fikirmiş ama herkes yapıştırmaz.Ama öylece albümede konur.Tabi bu benim fikrim kızmayın bana...

benim nişanımda annemle ben özdilekten en kalitelisinden sütlü kahve renginde havlular aldık..sonra o havlulara uygun küçük keseler aldık ve metreyle satılan kumaş aldık (koyu yanar dönerli şık bir kumaş)sonra o kumaşı annemin arkadaşı havlu girecek şekilde dikti..kumaşın renginde de kurdele aldık..havluyu,lavanta doldurduğum keseleri o dikilen kumaşın içine koyduk ve fiyonklayıp gelen misafirlerimize dağıttırdık..(bir arkadaşım dağıtmıştı..)

kardeşimde magnetli çiçek dağıttı, nikah şekeri satan yerden almış. isim fln yazmıyordu ama üzerinde

biz eminönünden nikah şeker toptancısına gittik,her türlü süsü dahil 100 kişilik 25 lira tuttu.evde kendimiz yaptık ve çıktı alıp isim tarih yapıştırdk üstüne.tavisye ederim

Şu nişanlarda dağıtılan renkli şekilli kurabiyelerden yaptım evde çok basit ve masrafsız oldu. Tanesine 3tl diyorlar bana çok geldi açıkçası ben çok az bir malzemeyle yaptım. Gerçi ilk olduğundan çok profesyonel olmadı ama 2. seferde çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Resim ekleyecektim ama beceremedim :))

biz eminönünden nikah şeker toptancısına gittik,her türlü süsü dahil 100 kişilik 25 lira tuttu.evde kendimiz yaptık ve çıktı alıp isim tarih yapıştırdk üstüne.tavisye ederim

nisanda nişanım ekimde düğünüm olacak kısmetse :) nişan için lavanta keseleri yapmayı düşünüyorum ve nikah şekerlerini de hazır almayı hiiç düşünmüyorum eminönünde nikah şeker toptanıcısından her türlü süsü dahil 25 liraya aldım demişsin arkadaşım, eminönünde nerede ne tarafta bulunur bu toptancılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…