ben başka bir sayfada söz için mendil verildiğini okudum, kendi adıma nişanda üzerine isimlerimizin işlendiği birer mendil yaptırabilirim diye düşünüyorum, hoş olabilir, bir arkadaşım üzerinde isimlerinin baş harfleri olan şekerler yaptırmıştı nişanında, onları dağıttılar bize nişanlısıyla birlikte. Aklıma bunlar geliyor sadece, ben de kararsızım henüz.. Başka fikir bulursan yazarmısın sen de ?
hediye olarak havlu da verilebilirmiş:26:
ben şirin lavanta keseleri düşünüyorum. ama keseleri, üzerine işlemek için fiyonkları,çiçekleri vs nerden alabilirim bilemiyorum. istanbul'dayım. tavsiyesi olan var mı kızlar?
lavanta keseleri olabilir.ama bilekliği ben de kınada düşünüyorum. yaşlı bayanlar da olmaz nasıl olsa. gençlere hediye olarak çok güzel olur.
Arkadaşlar yardım edin nişanda nasıl bir şey hediye edeyim gelenlere hatıra kalack bir şey olsun diyorum. kendimde yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar illede birşey istiyorsanız, masrafınıza değsin.
Mendil, kese bunlar eskiden kullanılırmış. ( çokta değerli bence )
Ama şimdi kalabalık olacak değilde kullanılacak birşeyler yapmalısınız.
Hem ekonomik, hemde bir kenara atılmayacağı garanti olarak arkası mıknatıslı biblo, çerçeve yani magnet grubu bişey işinizi görür....
süper fikir. hemde herkes buzdolabının kapağını her açtığında bizi hatırlar. peki bunları kendimiz yapmak istesek malzemelerini emiönünden bulabilirmiyiz acaba. mıknatısı falan ayrı ayrı mesela.
bizde okadar çok nikah şekeri yoktur :) şimdi nette araştırma yaptım şeffaf silikondan buzdolabı süsü hazırlanıyor. küçük resimlerin üzerine şeffaf silikon sıkılıyor. arkasınada mıknatıs yapıştırılıyor. silikon kuruyunca resim camın içinde gibi duruyor. güzel gözüküyordu bayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?