• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanda misafirlere dağıtacağım kelebekli keseler

• Konu Sahibi Konu Sahibi SFI
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SFI

Lilyum
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
121
0
96
Tekirdağ
Nişanda gelen misafirlere hatıra olsun diye kelebekli uğur böcekli keseler yaptım. Üzerine GELİN & DAMAT (İSİMLERİ ) VE nişan tarihi yazan etiket zımbalayacağım. İçine lavanta koydum. Sitelerde hazır yapılmış satılan keselerin fiyatları (lavanta çok az koyuyorlar) 0,50 KR tan başlıyor. Ve bunun üzerinde birde 12-15 TL arası kargo ücreti ödüyorsunuz. Ve minicik bir şey geliyor. ben 100 tane yaptım. malzemeleride internetten aldım.

Kese büzgülü 100 adet : 15,34 TL
kelebek büyük boy 100 adet : 15,34 TL
uğur böceği küçük boy : 5 ,31 TL
LAVANTA : 15,00 TL LİK

TOPLAMDA: 50,99 TL ye geldi 100 adedi.

Eklentiler

• $Fotoðraf0113.jpg
    $Fotoðraf0113.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $Fotoðraf0114.jpg
    $Fotoðraf0114.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:
Nişanda gelen misafirlere hatıra olsun diye kelebekli uğur böcekli keseler yaptım. Üzerine GELİN & DAMAT (İSİMLERİ ) VE nişan tarihi yazan etiket zımbalayacağım. İçine lavanta koydum. Sitelerde hazır yapılmış satılan keselerin fiyatları (lavanta çok az koyuyorlar) 0,50 KR tan başlıyor. ben 100 tane yaptım. malzemeleride internetten aldım.

Kese büzgülü 100 adet : 15,34 TL
kelebek büyük boy 100 adet : 15,34 TL
uğur böceği küçük boy : 5 ,31 TL
LAVANTA : 15,00 TL LİK

TOPLAMDA: 50,99 TL ye geldi 100 adedi.

cok gusel olmus canım ellerıne saglık ama yanlıs anlamazsan bısı dıcem ınt 50 krs demıssın yuz tanesı zaten 50 tlye gelıyor bu kadar emek harcamana gerek varmıydı. ama yınede emegıne saglık

Kesinlikle vardı çünkü. internette hazır olarak satılanlar nikah şekeri boyutunda ve minicik bişey. Aynı paraya daha iyisi oldu. internetten hazırını sipariş etsetdim 12-15 TL civarında bir kargo ücreti de ödeyecektim. Yani Hem görüntü hem maddi açıdan karlı. Üstelik bu keseleri sözlüm ile beraber hazırladık gayet keyifliydi :D

Bende nısandımda metal sepet ve senıkıne benzer lavantalı keseler yaptım artı sılkonla mıknatısda yapstırdım ısm kagıtlarıda sılkonla yaptım hem kopmuyor hem gorsel olarak daha ıyı duryor150 tane kadardı benımkının malıyetı 30 tl gecmedı tum malzemerlı umranıyeden satın aldım senıklıerde tatlı olmus allah tamamına erdırsın ayrıca ınsanın kenı hazırlaması baska bı duygu bence malıyetten daha onde bı haz :nazar:

Back