• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişanda geline konan kozmetik ürünleri...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

miss_dd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
130
0
96
İstanbul
Kızlar bu ay nişanım var alışveriş telaşı başladı şimdiden ama bana nişanlımın ailesinin koyacağı kozmetik ürünlerini nasıl seçeceğime karar veremiyorum
avon un ürünlerini kullanırım genelde ama nişan için daha farklı bişi olsun diyorum
nişan alışverişinde sizler angi ürünleri tercih ettiniz yardımcı olur musunuz?
kayınvalidem sen ne istiyosan ne kullanıyosan onu alalım diyo ama ben karar veremedim yardımınıza ihtiyacım var
bir de neler alınıyor yardım ederseniz sevinirim:Saruboceq:

canım öncelikle hayırlı olsun diyerek başlıyım ;

benim nişan alışverişim kapalıçarşıdan yapılmıştı ,ama oradaki dandik kozmetik ürünleri ni istemedik doğal olarak ,alışveriş sonrası görümcemle erkul kozmetiğe gitmiştik ordan ne kullanıyorsam ne beğeniyorsam onları aldık ,hemen aklıma gelenleri yazayım 6 yıl olduğu için :)) unutmuş olabilirim ..
loreal yüz tem. jeli
loreal tonik
loreal nemlendirici
nivea krem
pastel parfüm deo set .
maybeline maskara
maybeline dudak kalemi ,göz kalemi
alix avien far seti
oje
maybeline ruj,parlatıcı
lancome pudra
lancome fondöten
makyaj çantası
diş macunu ve fırçası
saç fırçası vetarak seti
max factor allık
allık fırçası

aklıma gelenler bunlar ,sende beğendiğin bir mağazaya gidip istediklerini aldırabilirsin ..

çok teşekkürler canım ben de öyle yapıcam bu listeyi kaydettim emen hemen aynılarını beğendiğim bi markadan tek tek seçip alıcam

tatlım benimde üsttekilere yakın şeyler aldırdım ve baya da tuttu fiyatı 400 falan tuttu haberin olsun nişanlının durumu varsa ona göre aldır

durumu var canım çok şükür o açıdan bir sıkıntımız yok bunlar direk ciltle temas edeceği için paraya acımamak gerek en iyisi neyse o olsun üstelik bir kez olacak o nedenle ben de kaliteli şeyler aldırmaktan yanayım tatlım
bi alayım hepsini yazarım fiyatları buraya fikir olur arkadaşlara da:1rolleyes:

ne güzel...benim nişanımda söz konusu bile olmadı böyle şeyler..ben eşime güzel kadife kaplı kutu içinde bütün malzemelerini aldım ama kayınvalidem biz de böyle bişey alalım falan demedi,ne gerek var bunlara niye aldınız dedi hatta..ha bu arada 6 ay öncesinden bahsediyorum:))

Kızlar bugün aldım ben kozmetik ürünlerimi
fikir olması açısından burada da paylaşmak istedim
ürünlerimin hepsi Loreal
aldıklarım : fondöten
pudra
göz kalemi
maskara
likit
likit ruj
2'li göz farı
yüz temizleme jeli
tonik
nemlendirici
göz makyajı temizleyici​
unuttuğum bişi var mı bilmiyorum ama bunlar hatırladıklarım
hepsi 300 lira tuttu nakitte yapılan indirimle bir de Türkiye de satışta olmayan bir parlatıcı ruj tarzı bişi hediye ettiler
sizce fiyat nasıl kızlar?

yok mu başka alan fiyat hakkında bilgi vercek olan
nerden alıyım hangi marka alıyım nekadar tutar :bbo:

oo cok pahali tutmus ya kozmetik urunleri icin. yazik gunah o kadar para ih, ben komur suruyorum gozlerime gayet de guzel :D:D

evet canım haklısın pahalı
bana sorarsan benim için de oldukça yüksek bir rakam oldu ama arkadaşım devamlı loreal'in ürünlerini kullanıyo ona aldıklarımı ve fiyatını söyleyince uygun bile dedi
yalnızca bir fondöten ve pudrası 100 liranın üzerinde üstelik sen cilt bakım ürünlerini de almışsın yanında bence çok uygun dedi.

benimde 340 tutmuştu nisan ayında. bende hemen hemen bunları aldırdım ama hem loreal ürünlerim vardı hem maybilline .
ama ben bi sürü far aldım, koca far paletleri gibi renkler yaptım yani

benimde kasımda 300 civarı tutmuştu loreal i max foctordu hepsi güle güle kullan cnm hepsini

Back