nişanda el buketi gerekli midir ? yoksa abartı mı?

Bence nişan elbisene el çiçeği uymaz hani gelinlik tarzı kabarık bir nişanlığın olsa neyse de seçtiğin elbiseye abes kaçar

Nişanım salonda olacak sizce salona girişte elimde el buketi olmalı mı

Ben öyle şeyleri sevmiyorum kendim için. Ama birinde gördüğümde hoşuma gidiyo. Elbiseni bizle paylaşırsan ona göre yorum yapabiliriz. Mesele geçen gün bir arkadaşımda gördüm lacivert tuvalet giymişti. Elinde lacivert çiçekler vardı ve çok asil duruyodu.. :)

Canım hayırlınolsun öncelikle. Benim de nişanım ağustostaydı. Benim de buketim vardı. Eğer istiyorsan çiçek taşıyabilirsin bundan doğal bir şey yok. Benim nişanlığımın modeli kabarıktı gelinlik gibi ama kabarık olmayan gelinlikler de yok mu? Gayet tabi var. O yüzden "abes" diyen arkadaşa katılmıyorum ben. Hatta bence buketin olsun fotolarda vs çok hoş duruyor.

Bende 3 aylik nisanliyim nisanim salonda oldu ve saks mavisi abiye bir elbise giymistim fakat ben el cicegi tercih etmemistim ama sen istiyorsan kullanmalisin sonra icinde kalir neden yapmadim diye uzulursun.gecen bi nisana gitmistik kizin gelin cicegi vardi güzel durmustu tercih senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…