• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanda damatlık almam lazım mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Valla ben her ikisinde de almistim.hem düğün hem nisan.cunku benim esim bi dedigimi iki etmiyodu.ona gore davran bence.eger sana yagdiriyosa al inan cok mutlu oluyolar. Jesttir bence.tek tarafli olmamadi lazim bu alisverislerin.ben ayakkabisini da nusanda akdim ama dugunde de giyeceksin demistim

aaa ben ayakkabıyı hıc dusunmedım gercekten ya onuda almam lazım degıl mı ve senın yaptgn gbı dugundede gıysın onu

aaa ben ayakkabıyı hıc dusunmedım gercekten ya onuda almam lazım degıl mı ve senın yaptgn gbı dugundede gıysın onu

Canim biz sezon sonu indirimi yakalayip 350 tl ye almistik nisan icin takimi.bunun yani sira gomlek kravat syakkabi kemer cüzdan parfüm pijama takimi saat corap ic camasiri (3er tane).aklima gelenler bunlar.tabi alyansini da babam almisti.ya yoresine gore degisiyo.bizim oralarsa pek önem verirler boyle seylere.simdi o bana nisanlik alirken a dan z ye herseyi alirken ben kendi takimini giy gel diyemezdim.hediyelesme gibi dusunmek lazim.cevremde almayan da cok insan vardi ayrica.sana kalmis.

duz takım olacak nişanda gıyecegı bakalım ne olacak bohca ısınden nefret edıyorum ya ınsan ne koyacagını sasırıyor.....

Evet öyle. Bizim oralarda bi de bakmaya gelirler bohcaya ne koyulmus diye...kasma canim ne yapmak nasil haxirlamak ustiyosan.bi de erkek tarafi senden once getircek sonucta bohcayi ona göre hazirlarsin sen de :)

Back