- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Öncelikle herkese merhaba. 2 hafta sonra nişanlanacağım. Nişanda erkek tarafı bana nişan yüzüğü dışında bir bileklik alacaklarmış nişan hatırası. Bir de bohça olayına girmeyeceğimiz için ( bu adetler için tahammülüm yok) benim nişanda giyeceğim kıyafeti almak istiyorlar. annem erkeğe de nişanda bişey takılır mı ki diye telaşa kapıldı. Bizim bir şey takmamız gerekiyor mu ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Saat takılabilir yada erkekler takılan bilekliklerden alabilirsiniz,onlar sizin nişan kıyafetinizi alıyorlarsa siz de damadın giyeceğini takım elbisesini,ayakkabısını ve çorabına varıncaya kadar alabilirsiniz.Öncelikle herkese merhaba. 2 hafta sonra nişanlanacağım. Nişanda erkek tarafı bana nişan yüzüğü dışında bir bileklik alacaklarmış nişan hatırası. Bir de bohça olayına girmeyeceğimiz için ( bu adetler için tahammülüm yok) benim nişanda giyeceğim kıyafeti almak istiyorlar. annem erkeğe de nişanda bişey takılır mı ki diye telaşa kapıldı. Bizim bir şey takmamız gerekiyor mu ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Öncelikle herkese merhaba. 2 hafta sonra nişanlanacağım. Nişanda erkek tarafı bana nişan yüzüğü dışında bir bileklik alacaklarmış nişan hatırası. Bir de bohça olayına girmeyeceğimiz için ( bu adetler için tahammülüm yok) benim nişanda giyeceğim kıyafeti almak istiyorlar. annem erkeğe de nişanda bişey takılır mı ki diye telaşa kapıldı. Bizim bir şey takmamız gerekiyor mu ? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Sağolun arkadaşlar. Öncelikle kayınvalde benim seçtiğim bilekliği beğenmemiş (çok ince bulmuş) onunla birlikte 1 de bilezik taktılar. Ben de nişan alışverişinde takımın içine gömlek, kravat, mendil, kol düğmesi ve kemer aldım. Bir şey takmadık. Şimdi kurban bayramı da geliyor o bana hediye almak istedi ( takı) ben lüzumsuz buluyorum açıkçası boşuna masraf. Onu da istemediğimi söyledim. Sonuçta ilerde bu işler sonucu çocuk bi sürü borca harca girerse evlenince birlikte borç kapatmak zorunda kalacağız.
Malesef takıymış, hediyeymiş Türk örf ve adetleri çok yıpratıcı ( maddi ve manevi olarak). Herkesin bu evlilik öncesi süreçleri en güzel şekilde geçirmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?