• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanda canlı canlı şarkı söyleyeceğim önerilerinizi bekliyorummm

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

guls88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
38
0
36
İzmir
2 ekimde nişanım var a dostlar..sesime güvendiğim için şarkı söyleyeceğim..şu şekilde planladım..ilk girişte dans müziğimiz rafet el roman-ömrümün sahibi..
dansa başlayacağız şarkının ilk bölümünden sonra şarkı duracak..ve benim söyleyeceğim şarkı başlayacak..nişanlım şok şok şokkkkk olacak..

düşündüğüm şarkılardan biri gülben ergen-teşekkür ederim..bir diğeri de tuğba özerk-içime sindin..diğeri de bak yeşil yeşil(türk sanat müziği)
önerileriniz yorumlarınız nelerdir?..öpüyorummmmm...:24:

2 ekimde nişanım var a dostlar..sesime güvendiğim için şarkı söyleyeceğim..şu şekilde planladım..ilk girişte dans müziğimiz rafet el roman-ömrümün sahibi..
dansa başlayacağız şarkının ilk bölümünden sonra şarkı duracak..ve benim söyleyeceğim şarkı başlayacak..nişanlım şok şok şokkkkk olacak..

düşündüğüm şarkılardan biri gülben ergen-teşekkür ederim..bir diğeri de tuğba özerk-içime sindin..diğeri de bak yeşil yeşil(türk sanat müziği)
önerileriniz yorumlarınız nelerdir?..öpüyorummmmm...:24:

ben eskileri sevdiğimden yeşil yeşil diyorum
Emel Sayın tınısı esti kulaklarımaaaaa..

Allah bir ömür mesut etsin canım:69::nazar:

bence de kesinlikle bak yeşil yeşili söyle :61: ne varsa eskilerde var :21:
Allah bozmasın mutluluğunuzu ;)

Son düzenleme:
çooookk teşekkür ederimmmmm...
benim de en çok o içime siniyor..yaşıtlarım eşlik eder pop şarkılarda ama yaşlılarında pür dikkat dinlemeleri de önemli
her yaşa hitap eder diye düşünüyorum bak yeşil yeşilll.. iyi olacak inşallah..

cok güzel düşünmüşünüz bence sesim güzel olsa bende oyle bi süpriz yapardım :).nişanlancağınız kişide yeşil gözlüyse tam süper olur. :) teşekkür ederimde güzel bi şarkı ama yeşil yeşil daha iyi olur gibi. hayırlısı olsun buarada hazırlıklar cok heycanlı gecio siznde az kalmıs benmde o günlere heri dönesim geldi....

çok az kaldı düşündükçe kalbim ağzımdan çıkacak gibi geliyo.
bikaç tane daha türk sanat müziği şarkısı buldum demin araştırırken.
*BENZEMEZ KİMSE SANA
*GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM
*HİRBİR ŞEYDE GÖZÜM YOK

sizce hangisi?

çok az kaldı düşündükçe kalbim ağzımdan çıkacak gibi geliyo.
bikaç tane daha türk sanat müziği şarkısı buldum demin araştırırken.
*BENZEMEZ KİMSE SANA
*GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM
*HİRBİR ŞEYDE GÖZÜM YOK

sizce hangisi?

bunların içindende benzemez kimse sana diyorum
ama bence en çok yeşil yeşil:69:

gülü susu seni aşksız bırakmam.. çok severim
ama birde fikrimin ince gülü'ni dinlemeni tavsiye ederim.

Back