- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.452
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
Kızlar merhaba. Damadın teyzesiyim. Beyaz bir elbise aldım ama sonradan sonraya aklım karıştı. Düğünde beyaz giyilmez tamam da nişanda da aynısı geçerli mi? Gelin bordo bir abiye giyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba. Damadın teyzesiyim. Beyaz bir elbise aldım ama sonradan sonraya aklım karıştı. Düğünde beyaz giyilmez tamam da nişanda da aynısı geçerli mi? Gelin bordo bir abiye giyecek.
Bunu yazınca da "kendini övüyorsun"a getiriyolar lafı da sanırım önemli bir detay bu. 31 yaşında dikkat çekici bir kadınım, vücudum da iyidir spor yaptığım için. Sanırım giymemek lazım dediginize göre.Yani yaşınız geline yakınsa sorun olabilir,hani zayıf çıtı pıtıysanız giymeyin ama orta yaş grubu yurdum teyzesi gibiyseniz sıkıntı olmayabilir size bağlı.![]()
Dümdüz beyaz ya.☹ Çok beğenmiştim elbiseyi.kırık ya da kremimsi bi beyaz mı dümdüz beyaz mı ona göre dert edebilir diye düşünüyorum iyice gelinlik gibi birşeyse. modeli falan da önemli tabi
Bunu yazınca da "kendini övüyorsun"a getiriyolar lafı da sanırım önemli bir detay bu. 31 yaşında dikkat çekici bir kadınım, vücudum da iyidir spor yaptığım için. Sanırım giymemek lazım dediginize göre.![]()
Evet ya,vazgeçtim sanırım. Çok teşekkür ederim. Geç olmadan başka bir elbiseye bakmam gerek galiba.Evet giymeyin kazara gelin hanımdan güzel olup rol çalmayın,sizi ayıplarım,bu onun günü![]()
Dümdüz beyaz ya.☹ Çok beğenmiştim elbiseyi.
Yani biraz abiyemsi bir elbise. Dantel detayı falan da var ama mesela beyaz bir botla kombinlenebilecek bir şey. Yani % 50 abiye diyebilirim.ben de arkadaşımın nişanında beyaz elbise giymiştim de sormuştum öncesinde yazlık efil efil bi elbiseydi beyaz olması dışında gelinlikle alakası olmayan bir şey sorun olmaz giy demişti ondan sordum modeli falan da önemli rengi dışında bilemedim abiye sanrım sizinki
Haklısınız ya, sonradan ben de bir tereddüte düştüm zaten. Gelini arka plâna atmak değil tabii ki amacım. Ben hep beyaza koşarım. Beyaz benim rengim. Bazıları siyahçıdır ya mesela, ben de tam beyazcıyım. Ama galiba vazgeçtim, çok sağ olun beni dondurdugunuz için kızlar.Benim fikrim düğün de nişan da abartısız giyinmek. Düğünde bembeyaz giyinen tek kişi oluyor zaten o da gelin, diğerlerinin beyaz giymesi ayıp karşılanıyor bizim toplumumuzda da. Dikkat çekme çabası olarak görülüyor. Yazlık beyaz elbiseler efil efil olunca güzel duruyor nişanda giyilebilirler ama bembeyaz abiye elbise fazla dikkat çekici olur diye düşündüm.
Bir de sırası gelen giyinsin abartsın durumuna inanıyorum. Ben nişanımda sade bir elbise giymiştim. Öyle olunca görümcelerim vs abartılı giyinmemişlerdi. Giyinseler topuzları yaptırıp gelseler bozulurdum açıkçası. Kime neyi gösterme çabası derdim. Elbiseden vazgeçmek istemezseniz bir gelin hanıma sorun derim. İstemezse değiştirirsiniz.
Bunu yazınca da "kendini övüyorsun"a getiriyolar lafı da sanırım önemli bir detay bu. 31 yaşında dikkat çekici bir kadınım, vücudum da iyidir spor yaptığım için. Sanırım giymemek lazım dediginize göre.![]()
Siz de nişan için sordugunuza göre tuhaf karşılanabilecek bir durum demek ki, herkesin aklına gelecek bir şey.ben de arkadaşımın nişanında beyaz elbise giymiştim de sormuştum öncesinde yazlık efil efil bi elbiseydi beyaz olması dışında gelinlikle alakası olmayan bir şey sorun olmaz giy demişti ondan sordum modeli falan da önemli rengi dışında bilemedim abiye sanrım sizinki