Nişan Nişan'da babet giyilir mi?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
Merhaba gelincikler.

Ni$aniniz evde olsaydi babet giyermiydiniz?

Topuklu ayakkabi yerine?

Fotograflari tesadüfen ekliyorum.

Aklimda net bir babet tarzi yok.

Yorumlarinizi bekliyorum.

babet-ayakkab%C4%B1-modelleri-3.jpg

babet12.jpg

babet1.jpg

gelin-babet-ayakkabi-modelleri-1.jpg

2010-yaz-babet-modasi-1.jpg

gelin-babet-ayakkabi-modelleri-6.jpg

Yani bence olabilir, ev ortamında hoş olur tabi nişanlınızda aranızda boy farkı çok açık değilse, elbiseniz uzunsa rahat olurrr:69:

Eğer evde oLucaksa ve nişanLımLa boyum hemen hemen aynıysa şık-taşLı bi babet cok da güzeL OLurduuu =)

ya babetler çok hoş ama kesinlikle giymem.....
zaten benimkinin boyuda çok uzun...hem bence gösterişli olmak için topuklu şart:)

valla tatlım evdede olsa salondada olsa eger elbısen uzunsa bence rahatlıkla gıyebılırsın. bende nısanımda yanıma babet te alıcam bılıyorum bı sure sonra topukluları atmak zorunda kalıcam. ama sunada dıkkat et eger nısanlınla aranda boy farkı cok yoksa babet gayetde cici olur :69:

giyilir canım al işte sana örnek ben...nişanda da düğündede babet gıydım ben eşimle aramızda boy problemı olusmasın dıye...:66::66::66:

vayy babetler cok guzel benım dugun kısın oldu beyaz babet bulacam dıye ayaklarıma kara sular ındıydı sen şanslısın çeşit cok

yorumlariniz icin tesekkür ederim canlarim..

pa$amla aramizda boy sorunu yok..

ben sadece evin icinde topukluyla rahat edemem diye düsünüyorum..

artiiii ömrümde topu topu 3 - 5 kere topuklu ayakkabi giymisimdir :9:

cok hafifi topuklu yada düz taban hep tercihimdi.. o yüzden böyle düsündüm :)

cgdm cornella o zaman napiyoruz babetlere eveeeet diyoruzzz :69::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
vayy babetler cok guzel benım dugun kısın oldu beyaz babet bulacam dıye ayaklarıma kara sular ındıydı sen şanslısın çeşit cok

canim ben dügünde beyaz converse giymeyi düsünüyorum forumda da gördüm cok hosuma gitti :9:

ama ni$an icin babet olsa nasil olur diye düsündüm..

ki türkiyede buradan coook daha fazla alternatifler vardir eminim..

canim ben dügünde beyaz converse giymeyi düsünüyorum forumda da gördüm cok hosuma gitti :9:

ama ni$an icin babet olsa nasil olur diye düsündüm..

ki türkiyede buradan coook daha fazla alternatifler vardir eminim..

Converse için şaka yaptım de meliiiiis ciddi olamazsın dimiii şok geçiriyorum şu anda:53::60: babet güzel olur tatlım nişanın için hem rahatda olursun:54:

giyecegin elbiseye bagli tatlim
ben nikahimda babet giymistim mesela, elbisem dizalti ve sadeydi, yakismisti
kinamda alti dümdüz beyaz sade sandalet giymistim, elbisenin altinda kimse görmedigi icin fark etmemisti

ama nisan elbisen $ikir $ikirsa babet ne kadar süslü olsada tuhaf durabilir
fazla yüksek olmayan rahat bi sandalet alabilirsin mesela
ama dedigim gibi elbiseni bilemedigimden yorum yapamiyorum pek

bence topuklu giyilmeli özel bi günün sonuçta herzaman babet giyilir özel günlerdede dayanın baraz canım gelin oluyosunuz kolay mı:34::1:

Back