Benim de nasipse eylülde nişanım var. Haziran ayında her şey dahil olacak şekilde küçük bir salon tuttuk cafe tarzında. Yüzüklerimizi geçen ay aldık. Benim bileklerim parmaklarım falan ince oldukları için takılacak olan takıların siparişini önceden vermek durumunda kaldık çünkü
Fotoğrafçı da güvendiğin biri olmalı onu da ben bu hafta içinde ayarladım. Nişanlık işini de aceleye getirmemek için yavaş yavaş bi göz gezdir derim ben. Çünkü benim en zorladığım bölüm nişanlık seçmek oldu. Hayalindeki nişanlığı bulman baya zamanını alıyo. Ben tam hayalimdeki gibi bi nişanlık bulamadım. Zaten kabarık nişanlık değil de daha sade bi abiye giycem.
Nişan bohçası işi ise ayrı bir dert
Ben bohça işini kaldırma taraftarıydım ama erkek arkadaşımın annesi illa yapıcam deyince kimseyi kırmak istemedim. Onda da artık nişanlının ailesi ne zaman uygunsa alışveriş için seni çağırıyorlar. Yani benimkiler öyle yaptılar. Bohçama neler koycaksa hepsini birlikte seçmemizi istediler. İlerde beğenmeme durumu olmasın diye. Bizim eksiğimiz tek erkek arkadaşımın takım elbisesi kaldı onu da önümüzdeki hafta halledicez inşallah