- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 37
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
naparsın acemi bülbül böyle öterCanım sanırım konu yanlış yerde olduğundan cevap gelmemiş istersen bu bölüme gel orda daha çok fikir alırsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yeni-evleneceklerin-sohbet-alani.737/
naparsın acemi bülbül böyle öter
Teşekkür ederim bu arada oradada paylaştım hadi bismillahhKıyamam gel sen biz sana yardım ederiz
ama o sayfada da ilk yorumu bekliyorum senden tek kaldım şimdiTeşekkür ederim bu arada oradada paylaştım hadi bismillahh
merhaba canım bende evde yapıcam nişanımı 50 kişi kadar olucaz hiç sıkma canım kendini herşey çok güzel olur :)Hepinize ihtiyacım var ..nişan hazırlığı içerisindeyim nerden nasıl kıyafet bakılmalı sac modelleri seçenekleri ne olmalı ?? kafam çok karışık gerçi daha vaktim var ama daha adam akıllı bi magaza moda evi adı bile bilmiyorum . fikirlerinize ihtiyacım var
teşekkürler canım benimm fikirler süper bizde 45 50 kişi olcaz galibamerhaba canım bende evde yapıcam nişanımı 50 kişi kadar olucaz hiç sıkma canım kendini herşey çok güzel olur :)
bizim isteme nişan bir hafta arayla olucak :)
isteme günü...
kahveler ikram edilcek
kahvelerin yanında şeker hamuruyla süslenmi minik lokumlar
damat fincanına kurdele ve not
çay ve menü
hediyelik olarakda minik kavanozlarda kahve 40 yıl hatrımız olsun istedik diye
söz mendili verilcek :)
nişan
aynalı tepsi aldım aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
mantar tıpalı şişelere gül suyu butik kalpli sabunlar minik karton poşetlere koyucam misafirlerime küçük bi anı diye :)
butik kurabiye 50 adet
çiçekçiden tül alıcam kapı kollarına sandalyelere bağlıycam :)
hatıra çerçevesi ve konuşma balonları olucak :)
benim planladığım genel durum bu canım hem farklı olur diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilimişimdir :)
ilk üyelerinize böyle davranmanız biraz can sıkıcı sizinde bilginizekonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
ne dememi bekliyorsunuz.uyarı olarak yazdım. taşıdığımı belirttim. burada konular böyle taşınıyor yıllardır.ilk üyelerinize böyle davranmanız biraz can sıkıcı sizinde bilginizeyönlendirme yok fikir vermek yok uyarı aydınlatıcı mesaj yazmak yok ordan oraya taşıdım diyip tak diye kesiyosunuz. kusura bakmayın fakat sitede bişeyleri deneyip yapmadan öğrenemeyiz teşekkürler
hmm teşekkürler . konuşma tarzınız çok ılımlıne dememi bekliyorsunuz.uyarı olarak yazdım. taşıdığımı belirttim. burada konular böyle taşınıyor yıllardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?