Nişan NİŞANA HAZIRLIK

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Selin KORKMAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
219
83
43
37
Hepinize ihtiyacım var .. nişan hazırlığı içerisindeyim nerden nasıl kıyafet bakılmalı sac modelleri seçenekleri ne olmalı ?? kafam çok karışık gerçi daha vaktim var ama daha adam akıllı bi magaza moda evi adı bile bilmiyorum . fikirlerinize ihtiyacım var

merhaba canım bende evde yapıcam nişanımı 50 kişi kadar olucaz hiç sıkma canım kendini herşey çok güzel olur :)
bizim isteme nişan bir hafta arayla olucak :)
isteme günü...
kahveler ikram edilcek
kahvelerin yanında şeker hamuruyla süslenmi minik lokumlar
damat fincanına kurdele ve not
çay ve menü
hediyelik olarakda minik kavanozlarda kahve 40 yıl hatrımız olsun istedik diye
söz mendili verilcek :)

nişan
aynalı tepsi aldım aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
mantar tıpalı şişelere gül suyu butik kalpli sabunlar minik karton poşetlere koyucam misafirlerime küçük bi anı diye :)
butik kurabiye 50 adet
çiçekçiden tül alıcam kapı kollarına sandalyelere bağlıycam :)
hatıra çerçevesi ve konuşma balonları olucak :)

benim planladığım genel durum bu canım hem farklı olur diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilimişimdir :)

teşekkürler canım benimm fikirler süper bizde 45 50 kişi olcaz galiba

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
ilk üyelerinize böyle davranmanız biraz can sıkıcı sizinde bilginize yönlendirme yok fikir vermek yok uyarı aydınlatıcı mesaj yazmak yok ordan oraya taşıdım diyip tak diye kesiyosunuz. kusura bakmayın fakat sitede bişeyleri deneyip yapmadan öğrenemeyiz teşekkürler

ne dememi bekliyorsunuz.uyarı olarak yazdım. taşıdığımı belirttim. burada konular böyle taşınıyor yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…