Sivilceli Ciltler Nisana bir ay kala patlak veren sivilceler ve akneler, yardim kizlarrrrrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Betty42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
106
0
Selam kizlar,

1 ay sonra nisanim olcak, sivilce sorunum vardi 1 2 yil once ama roakutanla gecmisti ( agir ilac sivilceler icin verilen)

Herneyse ara sira hastalanicagimda cikardi, ama simdi tum sag ve sol yanagimi koca koca sivilceler kapladi aniden hemde 2 hafta icinde oldu ..

Arkadaslar cevremdekiler stressten fln diyor ama yok bu normal degil, delircem kafayi yicem, dermatologta randevu aldim, ama 1 ay icinde gecmesi imkansiz bence delircem ya yok boyle bisey butun gunum alt ust oldu. Demin isteyken elimi yanagimin uzerine koydum 3 tane daha cikmis siskin siskin cok kotuyum kizlar napcam

Basiniza boyle bisey geldimi hic..
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

cnm benimde pörtledi sivilceler baharın gelişi ve iş stersine bağlı olarak ucu olmayan sivilceler çıktı
sanırım sende nişan stersinden falan böle derde düştün ama bende hep burdan araştırdım işte google amcamıza sordum:) bide eczane gezdim uzun lafın kısası sebamed kompakt bi kaç gün içinde etki gösteriyo öle iğneli miğneli çokça kimyasal seye gerek yok inş. işe yarar...

canım aşırı stres yapmışsındır sen bak çıktıkçada stres yapıyorsun ve onlar çıkmaya devam ediyr geçmiş olsun takmamaya çalış dermtologun tavsiyelerine uyarsın hiçbirşeyin kalmaz inşallah

canım ya biliyomusun bende benzeer bi durumdayım benimde nişanım tam 1 ay sonra ve yüzüm perişan napsam diye düşünüyorum oyle :sinifsinif: elma sirkesinin içinde çörek otunu kaynattım süzdüm ve aklıma geldikçe sürüyorum kokuyor ama napıyım... sivilceler biraz kurudu gibi ama sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…