- 7 Temmuz 2017
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi zeytunzeytun
Arkadaşlar benim nişanım olucak yeni model eşarp şal bağlama modelleri varmı nişanlıkta ne önerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim gösterebilir misiniz?şal ile hicap modeli yaparken bir kaç tane kat atıp iğne yerine de aksesuar en sadesi en güzeli
yüzüm dolgun ama yuvarlak olmadığı için geriden bağlayamıyorumşal ile hicap modeli yaparken bir kaç tane kat atıp iğne yerine de aksesuar en sadesi en güzeli
evet öyle canım ama malesef oda daha alınmadığı için aslında onunda hakkında fikir almak isterim bu sene ne tercih ediliyor neyi nasıl yapmam gerekir yakışmamasından korkuyorumbence nişanlık modelinizin fotoğrafını atarsanız daha çok fikir veren olur :)
suratım dolgun olduğu için pek böyle bir modelin bana yakışacağını düsünmüyorum benim biraz daha sanki yüzümü küçültmeye ihtiyacım var.boynunu açman sorun olmayacaksa bir nişanda görmüştüm, bone tarzı bir şey yaptırmış kız, çok güzeldi nişanlığı beyaz siyah, bu bone siyahtı ama yüzü de çok güzeldi kızın, yüz güzellği şart bu boneler için.
:) teşekkürederimEki Görüntüle 2017714
Abiyedede gelinliktede çok güzel gider bu model yeniden evlenesim geldi
daha alınmadıki canım ne zaman alıncak bilmiyorum bilenişan elbiseni atar mısın canım
evet salonda olucak teşekkürederim :)Bu sene 3 boyutlu desenler ve capraz esarplar moda. Mesela şu fikir verebilir;
Eki Görüntüle 2017716
Salon nişanı mi olack bu arada?
daha alınmadıki canım ne zaman alıncak bilmiyorum bile
nişan elbisene göre ama sade bir model yaptır gerçekten klas olsun, şu çiçekler, deniz yıldızları beş seneye modası geçince komik kalacak, zamansız bir nişan tarzın olsın. büyük bir jelibon gibi oluyoruz nişanımızda
sümeyyenin düğün eşarbı tarzı nasıl?
nişan elbisene göre ama sade bir model yaptır gerçekten klas olsun, şu çiçekler, deniz yıldızları beş seneye modası geçince komik kalacak, zamansız bir nişan tarzın olsın. büyük bir jelibon gibi oluyoruz nişanımızda
sümeyyenin düğün eşarbı tarzı nasıl?
çicek takılı olanları evet beğenmedim biraz daha hem ağır hem genç işi birşeyler olsun diğer türlü yakışana yakışıyorda bana yakışmaz :)