• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan yerini nasıl süsleyebilirim...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
kızlar merhaba. ekim sonu ya da kasım ortasında nişanım olacak benim. ama aile kalabalık olduğu için evde yapılmayacak. köyümüzün derneği var lokal ya da kahvehane tarzından biraz daha üst tabaka bir yer. biz bütün nişan ve kınaları orada yaparız. ama ben orayı daha güzel ve modern bir yer haline getirmek istiyorum. sizce ne yapabilirim. ne önerirsiniz bana.nasıl süsleyebilirim, süslemeleri nerden alabilirim.
yerin şu an resimleri yok. ama anlatayım biraz gözünüzde canlandırın. kapıdan merdivenlerden aşağı inerek giriyoruz ve bir kapı daha açılınca içeri giriyoruz. yer diktörtgen. sağda ve solda masalar var. karşıda gelin ve damat masası var. gelin ve damat masasının olduğu ter ahşap çitlerle iki yandan çevrili. salonda 5-6 tane kolon var hatırladığım kadarıyla böyle bir yer. değerli fikirlerinizi bekliyorum kızlar.

beyaz tüllerle süsleyebilirsin masanız için saten şık bir örtü alabilirsin üzerine gül yaprakları olabilir bu arada şimdiden hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

parti_balon_mekan_suslemesi.jpg

uçan balonlar alığ altlarına kurdelalarla bağlayabilrsin tavana doğru bırakırsan değişik bir görüntü olabilir... bir fotoğraf paylaşayaım fikir olur..

Benimde aklıma ekru tül gelmişti.Uçan balonda iyi fikir.Ama asıl önemli olan süslemelere harcayabileceğin tutar ne?Fiyatı önemli değil diyorsan fikir çok.hihoyyyt

canım öncelikle hayırlı olsun, bende terasta yaptım açık havada,bende sade bir süsleme istiyordum, parti paketi.com dan süsleme malzemeleri aldımm, 50 tl ye mal oldu bana hepsi, asmalı kalpli süsler vardı partipaketi.com da çok şıktı onlarla süsledim mekanı, kalpli balonlar aldım camlara vs yapıştırdık, kalpli konfetilerle masaları süsledim, çok şık oldu masa örtülerine serpiştirdim onlarla süsledim. Ayrıca simli yılbaşı süslerinden aldım ve aralarına kalpli, yıldızlı süsler vardı onlarda taktım, sadece simli süs olmasını istemedim ben çünkü.

Ayrıca küçük gümüş balonlardan aldım zincir balonlar yaptım ve astım bi kaç yere, Aklımda papatya balonlardan almak ya da yaptırmak vardı ama o telaşta uğraşamadım, senin imkanın varsa papatya balon süslemesi yaptırabilirsin 3-5 tane. ve kapı girişine zincir balondan giriş kapısı yaptırabilirsin, Çok şık güzel oluyorlar.

benim süsleme olarak verebileceğim fikirler bunlar cnm.umarım yardımcı olabilmişimdir.

teşekkür ederim pinky, çok yardımcı oldun. düşündüğümden daha ucuza halletmişsin. bende bu siteye bakiyim.

hayırlı olsun canım balon fikri süper tabi tavan çok yüksekse uçan balon değilde yerde pembe ve beyaz balonlar harika durur tabi masa süslemeleri belki örtü alamazsın ama tek kullanımlık renkli tabak çatal bıçaklarda hoş durur ve her masada şamdanlar yada tealightlıklar harika durur bence en önemli nokta mekan ışıklandırması bunu yapabilirsen ortamın hafif loş olmasını sağla hani sarı ışık ve loş ortam daha göze hitap eder bence ve merdivenleride ışıklandırman girişe peluş aksesuarlar koymanda güzel olur fikirlerim bunlar canım Allah utandırmasın inşallah güzel geçer

aslında nişana daha 2ay var ama ben şimdiden fikirleri toplayıp karar vermek istiyorum kızlar. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

netten bir organizasyon firması buldum kızlar çok güzel ve koş süslemeler yapıyorlar ama çok pahalı. mekan tutsam daha ucuza gelir walla:(
biz güçlerimizi birleştirip bulduğumuz fikirlerle daha güzelini yapabiliriz dimi kızlar:)

Back