kızlar merhaba. ekim sonu ya da kasım ortasında nişanım olacak benim. ama aile kalabalık olduğu için evde yapılmayacak. köyümüzün derneği var lokal ya da kahvehane tarzından biraz daha üst tabaka bir yer. biz bütün nişan ve kınaları orada yaparız. ama ben orayı daha güzel ve modern bir yer haline getirmek istiyorum. sizce ne yapabilirim. ne önerirsiniz bana.nasıl süsleyebilirim, süslemeleri nerden alabilirim.
yerin şu an resimleri yok. ama anlatayım biraz gözünüzde canlandırın. kapıdan merdivenlerden aşağı inerek giriyoruz ve bir kapı daha açılınca içeri giriyoruz. yer diktörtgen. sağda ve solda masalar var. karşıda gelin ve damat masası var. gelin ve damat masasının olduğu ter ahşap çitlerle iki yandan çevrili. salonda 5-6 tane kolon var hatırladığım kadarıyla böyle bir yer. değerli fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
yerin şu an resimleri yok. ama anlatayım biraz gözünüzde canlandırın. kapıdan merdivenlerden aşağı inerek giriyoruz ve bir kapı daha açılınca içeri giriyoruz. yer diktörtgen. sağda ve solda masalar var. karşıda gelin ve damat masası var. gelin ve damat masasının olduğu ter ahşap çitlerle iki yandan çevrili. salonda 5-6 tane kolon var hatırladığım kadarıyla böyle bir yer. değerli fikirlerinizi bekliyorum kızlar.