• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yerine dügün!

Masalsularam

Sakın beni bırakma....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.838
5
356
Ankara
Selam kızlar, biz Mayıs ayında sözlenmiştik. 2,5 senedir beraberiz, ben üniversitedeyken tanışmıştık, şimdi mezun oldum ve baba ocağına döndüm hemen sözlendik, sözlümün işi vs. oturmadığından beklemek zorundaydık. Şimdi sözlüm bi iş yeri açtı ve biz hasrete ayrılığa dayanamadığımızdan Kasımda olacak nişanımızı iptal edip direk düğün yapmaya karar verdik Aralık sonu gibi. Aileler de onayladı. 2 ay sonra ani bi kararla evleniyoruzzz!!! Ama benim hiçbirşeyim hazır değilll, mahfoldum bennn nası hazırlanıcammm. Tecrübelerinizi paylaşın lütfenn nerden başlamalı ne yapmalıyımmm panik oldummm Aralık sonuna yetişir mi bütün bu yeni yuva kurma hazırlıklarıııı :18:

para olduktan sonra hepsi olur canım. öncelikle ev aramaya başlamalısın.
tabi bu sıradada çeyizin tamam değilse onları tamamla.
evi tuttuktan sonra mobilyaları ölçülere göre ısmarla. yapmaları 3-4 haftayı bulur çünkü.
bu arada git gelinliğini seç. hazır al bence. diktirmek hem zaman alır hemde riskli bence.
bi de aralıkta düğün yeri kolay bulursun. onu ayarlıcan biliyorsun.
ama ilk olarak yarın nikah dairesine gidip gün alın. :1::9:
her gün sistematik bir ekip çalışmasıyla 2 ayda yetişirr. :1:

para olduktan sonra hepsi olur canım. öncelikle ev aramaya başlamalısın.
tabi bu sıradada çeyizin tamam değilse onları tamamla.
evi tuttuktan sonra mobilyaları ölçülere göre ısmarla. yapmaları 3-4 haftayı bulur çünkü.
bu arada git gelinliğini seç. hazır al bence. diktirmek hem zaman alır hemde riskli bence.
bi de aralıkta düğün yeri kolay bulursun. onu ayarlıcan biliyorsun.
ama ilk olarak yarın nikah dairesine gidip gün alın. :1::9:
her gün sistematik bir ekip çalışmasıyla 2 ayda yetişirr. :1:

Saol canım benim çok teşekkürler. Aslında otellerde sıkıntı çıkmıyor. Yer var. Gelinliğimi de ilk denediğim gün beğendim aslında 2 gün önce :) Evimizi de beğendil kontrat imzalama kaldı. Yarın yemek takımlarımı almaya gidiyorum. Ya 3 gün önce karar verdik aslında ne çok şey halletmişim. Ben çok çabuğumdur kendime güvenim tam ama sipariş işi zor dedğin gibi mobilya bekleme süresi vs. Ama para olduktan sonra herşey kolay gerçekten. Allah yüzümüze bakar umarımmm:18:

canım sakin ol emınımkı yetişir fakat yorucu olucaktır ama bunlar bılıyosunki tatlı telaşlar fazla zaman kaybetme mutfaktan başla bi çok arkadaslarmız liste hazırlıyor o listelerden yardım alabılırsın

Bu arada sözümüzde alyans takmıştık biz. sadece kırmızı kurdelamızı kesmedik. Onun eksikliğini yaşamıyorum, o günü nişan olarak sayıyoruz. Zaten düğün gibi de kına gecesi yapmayı planlıyorummm. Çok işim var çooookkkk :52: Ama çokk mutluyummmmmmmmmm :16:

Herşey istediğin gibi olsun inşallah canımm... bak 3 gün de ne çok şey halletmişsin.
düğün pastanı,nikah şekerini, davetiyelerini son 1 ayda halledirsin zaten.
bi de son ay fotoğrafçını kameramanını ayarlarsın. ee oldu bitti. hem eksik bi şey kalırsa ufak tefekleri evlendikten sonrada alırsın sorun olmaz canımm.

Son düzenleme:
Back