Nişan Nişan Yastığımız :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım maaşallah çok hamaratsın senin nişanını çook merak ediyorum allahım nazardan saklasın bende nişanlanıcam ama hiçbir hazırlık yok ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum hazır alıcam gibi duruyor çalışan bayan olunca koşturamıyor insan ama seni takip edicem

Güzel yorumlarınız için çook çoook teşekkürler kızlarr
*eflinam ben de çalışıyorum tatlım ama resmen bunları yaparken dinleniyorum
*didos1 Tatlım nişanım evde olmayacak, sözüm evde olmuştu nişanım Allah kısmet ederse salonda olucak :18:

Konuya girerken kime ait olduğuna bakmadım ama yastığın rengi seni ele verdi perimasalininperisi arkadaşım:)
Bu kadar emek bu kadar uyum...Nişanın olsa da bir an önce görsek fotoğrafları ya:)Ben bile heyecanlandım.

Ayy çook teşekkür ederim yaa Ben de çoook heyecanlıyım, akşama da dilek ağacımı tamamlayıp onu da paylaşcam bakalım beğenicek misiniz

Ayy çook teşekkür ederim yaa Ben de çoook heyecanlıyım, akşama da dilek ağacımı tamamlayıp onu da paylaşcam bakalım beğenicek misiniz

Dilek ağacı mı?=)İlk kez duyuyorum ve merak ettim bak şimdi.
Senden bayağı bir fikir edindim,sağol tatlım eline,yüreğine sağlık tekrardan=)

Bizim nişan yastığımız da beyaz ve incilerle süslü :) Makasta öyle ve ben bize uğurlu geldiğini düşünüyorum,kuzenim de benden 2 ay sonra o yastıkla nişanlandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…