- Konu Sahibi pembemasal
- #5.241
dayanamadımm
test yaptımmm
negatiiiffffffff
cannım bildiğim kadarıyla daha senin günün var kıss ne bu acele şu an bebiş varsada çıkmaz yani üstelik idrar tahlili yapmışsın üzüyosun kendini biraz sabır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanamadımm
test yaptımmm
negatiiiffffffff
cannım bildiğim kadarıyla daha senin günün var kıss ne bu acele şu an bebiş varsada çıkmaz yani üstelik idrar tahlili yapmışsın üzüyosun kendini biraz sabır...
Eki Görüntüle 395257
Arkadaşlar, bu akşam yetişemedim kan tahliline, ben de dayanamayıp test yaptım, 2 farklı tane, şimdi size fotolarını ekliyorum, hayal görmüyorum değil mii??
*üstte olanın ya da solda olanın mı oluyo ki, üzerinden bi 15 dk geçmiş hali, ama alttaki test heralde idrar süzülür süzülmez 5 dk. olmadan çıkan hali..
hıc bılmıyorumkıAllah kucağınıza almayı nasip etsin, bende mantar vardı yeni atlattım umarım tekrarlamaz o engel olurmu gebe kalmama acaba?
goz seyırmesı deıl kuzum rahımde goz seyırmesı gıbı cekılmeaaaa cnm göz seyirmeside mi belirti bende de oldu valla ama bilmiyodum gebelik belirtisi olduğunu
adet gunun gelemdıyse bekle bıraz dahakızlaarrr test yaptım veeeee tabiki negatif çıktııııı :)))) ama hiiiiçççç üzülmedim çünkü sonucu biliyodumrabbim hayırlısını versinnn kısmett ne zamanaysa o zaman gelicek minik misafirimm :))
senın kaç cıktı degerın0,0 negatif demek tatlım
Eki Görüntüle 395257
Arkadaşlar, bu akşam yetişemedim kan tahliline, ben de dayanamayıp test yaptım, 2 farklı tane, şimdi size fotolarını ekliyorum, hayal görmüyorum değil mii??
*üstte olanın ya da solda olanın mı oluyo ki, üzerinden bi 15 dk geçmiş hali, ama alttaki test heralde idrar süzülür süzülmez 5 dk. olmadan çıkan hali..
arkadaşlaaaarrr merhaba yeniden, dün test yapmıştım ya silik ikinci çizgi çıkmıştı. bu gün kan tahlilinde 0.0 çıktı beta hcg bu ne ya anlamadım. ama adet de olmuyorum sadece çok az bi lekelenme var. ne yapsam bilmiyorum. :18:
valla burdan hamiş olarak görüyorum seni yoksa çizgi felan çıkmazdı diye düşünüyorum inşaallah hadi hayırlısı tatlımm...
niye öyle oldu acaba vesdenizz1 tane mi test yapmıştın, yani hani acaba testte mi bi sorun vardı
ben de az önce testlerimin fotosunu ekledim, senin msjını okumamıştım, hani pzts den beri 4 farklı testte de silik çıktı bnm, öyle olunca da artık baya umutlanmıştırm.. demek ki bu silikler bi anlam ifade etmiyo
(( bend e yarın kan vericem cnm, sağol paylaşımın için, en azından kendimi 0.0 değere de hazırlıyım.. hayırlısı olsun, sen de üzme kendini..niye öyle olu ki yaa..
hıc bılmıyorumkı
goz seyırmesı deıl kuzum rahımde goz seyırmesı gıbı cekılme
adet gunun gelemdıyse bekle bıraz daha
senın kaç cıktı degerın
canım c olan her testte cıkar ama t olan cıktıgında pozıtıftır.5 dakıka ıcınde hemen cıkmıssa tebrıkelr hamılesın.sevındım coks enın adına .yarında hemen gıt ve kandada kesınlessın.ıkısıde pozıtıf cıkmıs bakk.tebrıkelrrrrrrrrrrrr
dalinn, çok teşekkür ederim, valla özellikle sağdaki 5dk bile belki bitemden çektim.. inşallah yarın da kan da kesinleştir cnm, sağol yorumun, desteğin için.. ama ne biliyim, vesdeniz de dün silik çizgi gördüm, kanda 0 çıktı bugün diyince, yine bi sarsıldıım :) amann hayırlısıyla ben de Allahın izniyle katılırım siz hamişlerin arasına :) değilse de, Allah büyük!
bilmiyorum inan ama çok üzgünüm, evvelki gün de yapmıştım, onda saatler geçmesine rağmen hiçbir şey belirmedi. ondan önceki gün yaptım, yine silik ikinci çizgi vardı. dün yaptım ikinci çizgi ilk 5 dkda belirdi, uçtum havalara,aynı aşağıda senin paylaştığın gibi. gittim kan tahlili negatif çıktı. sanırım bu testler yanıltıcı olabiliyor. ama sen ümitli ol, inşaallah yarın müjdeni alırız![]()
lalinada kaç gün geçti adetin? benim 2 gün geçti, bundan 10 gün kadar önce bende de seğirmeler kasılmalar olmuştu, kendimi mi kandırıyorum acaba?![]()
valla şimdi ben de ne dicem bilemedim, demek ki bu idrar testlerine güvenmemek lazım.. bir de üzerinde hcg değeri 20 ye ulaşırsa idrar testi pozitif çıkar yazıyo, bugün yaptıkalrımdan birinin içinde öyle diyodu.. e bizimkiler de silik e hadi 10 olsun 15 olsun, 0.0 ne demek..
neyse vesdenizcim, kendimizi yıpratıyoruz.. valla daha fazla patlatmıcam kafabakalım yarın bnm için de ak kara belli olur :)
senin geçmiş miydi peki adett?
canım sen ilk testini bata kaç gün varken yapmıştın ve sonuç neydi hatırlıyormusun...kızlar gebelık belırtılerımı sormustu bende kendı belırtılerımı sole yanıtlayayım.
malum ilişkiden 6 gun sonra rahımde cekılmeler goz seyırmesı gıbı hemen 1 kaç gun sorna kasıkalrda batmalar ayaga kalkınca sancılar ve goguslerde hassıyet bende damarlanmada hafıften bu donem basladı
malum ılıskıden 10 gun sonra sık ıdrara cıkma basladı bende gecede 5-6 sefer gunduzlerıde ole cok sık.ılıskıden 12 gun sonra falan akıntı basladı beyaz kokusuz ve yogunlastı gun gectıkce
adet gunu kasıklarda agrı gogusler asırı hassaslasmıstı.akıntı hat safhadaydı ve adet gunumden basladı hafıf bulantılar 1 hafta ıcınde yerını ogurmeye ve ardındanda kusmaya bıraktı
ılıskdıen sonra hıc yatmadım tam tersı hemen kalkıp banyoya gıttım.hatırladıgım belırtılerım bunlar tatlıslarım.ıns sıze yardımcı olur.
evet ben kötüyümm yaşasınn kötülükkkyaaaa ne fenasıııınn sena yaaaaaaa çok kötüsüüüünnnnnnnmadem öyle beraber yapardık beraber görürdük negatifleri en azından destek olurdum ben sanaaaaa çok kızdım bak şimdiii
şuna bak testi yapmış birde bana sen sakın yapma diyo yaaaaa.....
biri falmı dedikızlar fal bakmayı bilen varmı aranızda .. varsa resmini çekip koyayımm![]()
gitme dicektim ama geç kalmışımkızlar ben test almaya gidiyorumm daha fazla dayanamıcamm negatifi göreceğim kesin ama olsunnnn :))))) bilinçli yaparsam hayal kırıklığına uğramammm kesin yokk bebişşş :)))
ya bende epidural düşünüyorum (tabi hamile kalabilirsemcanım bende epidural anestezi ile doğum yaptım sadece belden aşağısını hissetmiyodum bilincim yerinde olsun istedim. doğum sonrası sevdiğim insanların o gözlerindeki gülümsemeyi bebeğimin her anını görmek için çok güzel bir duyguydu...
yaww güzel kardeşim ben sana YAPMA demedimmii...benim çektiklerimi çekmeni istemediqim için ben sana söylemedim...ne diye yaptın sen şimdi test...ben yaptım diye dimiikızlaarrr test yaptım veeeee tabiki negatif çıktııııı :)))) ama hiiiiçççç üzülmedim çünkü sonucu biliyodumrabbim hayırlısını versinnn kısmett ne zamanaysa o zaman gelicek minik misafirimm :))
canım malesef ben anamın karnındada duramamışımmerhaba kızlar yeni geldim eve kızıma bie corba koydum pişerken bakayım dedim ama gene kaynatmışsınız mşallah
şöle bir bakışla anladıgıma göre yeni hamiş haberi var
vee test yapıp negatif cıkanda var
enginsena bacım senin bata daha cok var sen nediye yaptın anlamadım
belki gec döllenme vs. aaa bekle azcık daha ananın karnında nasıl durdun acep![]()
30 nisan batım...ya bugün bi arkadaş batına 10 gün kala test yapmış silik çizgiyi görmüş...e tabee bendede bi heves...tabakaneye bişey yetiştiricem sanki..hemen bir koşu test alıp geldim...tek çizgi çıkıncada testi parçalayıp attımdayanamadımm
test yaptımmm
negatiiiffffffff
cannım bildiğim kadarıyla daha senin günün var kıss ne bu acele şu an bebiş varsada çıkmaz yani üstelik idrar tahlili yapmışsın üzüyosun kendini biraz sabır...beklemedim 3-5 dakika sonra ne çıkar diye...napıyım çok aqrıyor kasıklarım..bnm diqer hamileliklerimdede hep kasıklarım aqrımıştı...bu seferki psikolojikmidir nedir...dahada yapmıcam...tevbeee.....
Eki Görüntüle 395257
canım bu test bebek geliyor diyooorrrrrr çook tebrik ederim canım Rabbim saqlıcakla kucaqına almayı nasip etsin....
sen ilk testini kaç gün kala yapmıştın canım...silikmi çıkmıştı yine..
ne bileyim belki de çok ümitlenmemek lazım, evet gecikmişti 2 gün, ama hafif bir lekelenme var sadece, adetten saymak istemiyorum bana ne ben hamileyim![]()
ben de sana aynı şeyi sormuştum cnm, bak bir de geçmiş senin adetin.. bnm yarın bat tarihim, ben biraz acele ettim 4 gün önce yani pzts yaptığımda da çook silik çıktı, sonra salı yaptım, nispeten daha erken belirdi.. ama işte bu fotodakiler bugün, işten eve gelince yaptıklarım...
cnm, benim de mi psikoloijk bilmem ama inanılmaz sık idrara çıkıyorum, söylemesi ayıp, bi bardak bişey içip direk lavaboya! hafif de bi ağrı var kasıklarda, özellikle sağda.. ama adet öncesi ağrısında benziyo..
canım sen ilk testini bata kaç gün varken yapmıştın ve sonuç neydi hatırlıyormusun...
evet ben kötüyümm yaşasınn kötülükkk
biri falmı dedi![]()
gitme dicektim ama geç kalmışım
ya bende epidural düşünüyorum (tabi hamile kalabilirsem) ama korkuyorumm yaa...stres olmuyormusun..karnını kesip dikerlerken hissetmiyormusun
psikolojik olarak etkilenmiyormusun cnm...
yaww güzel kardeşim ben sana YAPMA demedimmii...benim çektiklerimi çekmeni istemediqim için ben sana söylemedim...ne diye yaptın sen şimdi test...ben yaptım diye dimiiben atsam kendimi camdan sendemi atıcan hee sendemi atıcannn
canım malesef ben anamın karnındada duramamışım7 aylıqım ben
30 nisan batım...ya bugün bi arkadaş batına 10 gün kala test yapmış silik çizgiyi görmüş...e tabee bendede bi heves...tabakaneye bişey yetiştiricem sanki..hemen bir koşu test alıp geldim...tek çizgi çıkıncada testi parçalayıp attımbeklemedim 3-5 dakika sonra ne çıkar diye...napıyım çok aqrıyor kasıklarım..bnm diqer hamileliklerimdede hep kasıklarım aqrımıştı...bu seferki psikolojikmidir nedir...dahada yapmıcam...tevbeee.....
canım bu test bebek geliyor diyooorrrrrr çook tebrik ederim canım Rabbim saqlıcakla kucaqına almayı nasip etsin....
ErginSena cım, ben pzts yaptım ilk, yani 16sında, batım 20 si, 4 gün önce, silikdi oldukça, salı yine yaptım 3 gün kala, o da silikdi ama nispeten daha çabuk belirdi 5 dk içinde, silik de olsa.. bunlar da işte bugün yaptım, yine de çok belirgin değiller..
Bence sen çook erken yaptın cnm, daha 10 gün var, 30u değil mi bat ın, 10 bile değil 11 gün önce :) hiiç canını sıkma bencee, eğer olur daa benim yarın kan testi sonucum pozitif çıkarsa bu durumda deriz ki, idrar testi 4 gün önce doğru çıktı sen de 4 gün önce hemen bi yaparsınn, inaşşah da siliği de olsa, bize buraya yapıştırırsın..
ama vesdenizin de silik çıkmış . çizgi, kan değeri 0.0yani bu testlere de hiiçç güven olmuyo, silik de olsa bnm bu çizgiler doğrumu kii acabaa
(
canım sen ilk testini bata kaç gün varken yapmıştın ve sonuç neydi hatırlıyormusun...
biri falmı dedi![]()
ya bende epidural düşünüyorum (tabi hamile kalabilirsem) ama korkuyorumm yaa...stres olmuyormusun..karnını kesip dikerlerken hissetmiyormusun
yaww güzel kardeşim ben sana YAPMA demedimmii...benim çektiklerimi çekmeni istemediqim için ben sana söylemedim...ne diye yaptın sen şimdi test...ben yaptım diye dimiiben atsam kendimi camdan sendemi atıcan hee sendemi atıcannn
ErginSena cım, ben pzts yaptım ilk, yani 16sında, batım 20 si, 4 gün önce, silikdi oldukça, salı yine yaptım 3 gün kala, o da silikdi ama nispeten daha çabuk belirdi 5 dk içinde, silik de olsa.. bunlar da işte bugün yaptım, yine de çok belirgin değiller..
Bence sen çook erken yaptın cnm, daha 10 gün var, 30u değil mi bat ın, 10 bile değil 11 gün önce :) hiiç canını sıkma bencee, eğer olur daa benim yarın kan testi sonucum pozitif çıkarsa bu durumda deriz ki, idrar testi 4 gün önce doğru çıktı sen de 4 gün önce hemen bi yaparsınn, inaşşah da siliği de olsa, bize buraya yapıştırırsın..
ama vesdenizin de silik çıkmış . çizgi, kan değeri 0.0yani bu testlere de hiiçç güven olmuyo, silik de olsa bnm bu çizgiler doğrumu kii acabaa
(
canım testler kesinlikle doqru..bnm bugün yaptıqım testte ilk 2 dakika içinde çıkan sonuç %100 doqrudur yazıyordu bende 2 dakikadan sonra sinirlenip attım...ama şu var...testler bekletildiqi zaman ikinci silik çizgi çıkıyor bunu daha önceden deneyerek tecrübe ettim işte o testlerin hiçbir gerçekçiliqi yok..sana geçen gün bunu demek istemiştim..vesdeniz belkide biraz bekledikten sonra görmüştür 2.çizgiyi..ilk dakikalarda çıkan sonuç gerçektir cnm...
bana gelince bütün hevesim kırıldı..bu ayı unuttum ben...tabi üzüldümde...ben çok istiyordum bu ay hamile kalmayı..çünkü ocak ayında annem burda oluyor yardımcı olur diye düşündüm...ama kısmet olmucak sanırım...
canım testler kesinlikle doqru..bnm bugün yaptıqım testte ilk 2 dakika içinde çıkan sonuç %100 doqrudur yazıyordu bende 2 dakikadan sonra sinirlenip attım...ama şu var...testler bekletildiqi zaman ikinci silik çizgi çıkıyor bunu daha önceden deneyerek tecrübe ettim işte o testlerin hiçbir gerçekçiliqi yok..sana geçen gün bunu demek istemiştim..vesdeniz belkide biraz bekledikten sonra görmüştür 2.çizgiyi..ilk dakikalarda çıkan sonuç gerçektir cnm...
bana gelince bütün hevesim kırıldı..bu ayı unuttum ben...tabi üzüldümde...ben çok istiyordum bu ay hamile kalmayı..çünkü ocak ayında annem burda oluyor yardımcı olur diye düşündüm...ama kısmet olmucak sanırım...
aa evett, bak doğru, olabilir buu, vesdenizz sen testlere kaç dk sonra baktın?? belki gerçekten de ondandırr, haklısın ErginSena, yoksa bekledikçe hani içerdeki sıvı kurudukça bi şekilde ordaki çizgiler kendi kendilerine kuruyo ve sanki 2 çizgi de varmış gibi oluyo..
ben bu aydan niye kestin umudunu anlamıyoruumm, bence ümit kesmek için çook erkenn değil mii?? neden olmasın ya, belki de hamilesinn.. hem benim seni takip ettiğim kadarıyla, önceki hamileliklerinde olan kasık ağrıları var yine sende,, tamam ben sana direk hamileyim diye sevin demek istemiyorumm ama bu kadar olumsuz olma anlamında :) bakalım bi beş gün geçcin, gün doğmadan neler doğar.. yarınki gün de bnm için güzel doğar inş..
biri falmı dedi![]()
30 nisan batım...ya bugün bi arkadaş batına 10 gün kala test yapmış silik çizgiyi görmüş...e tabee bendede bi heves...tabakaneye bişey yetiştiricem sanki..hemen bir koşu test alıp geldim...tek çizgi çıkıncada testi parçalayıp attımbeklemedim 3-5 dakika sonra ne çıkar diye...napıyım çok aqrıyor kasıklarım..bnm diqer hamileliklerimdede hep kasıklarım aqrımıştı...bu seferki psikolojikmidir nedir...dahada yapmıcam...tevbeee.....
canım ben ılk kanı adete 5 gun varken verdım 17 cıktı o gun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı 2 gun sonra 64 cıktı 2 gun sonra 267 o gun de tam adet gunumdu kan sonucumu almadan ıdrarda baktım koyu ıkı cızgı cıktı