Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ben geldim kızlar . ay latacım sorma ya benimde içimde korkular var ya napcaz bilmiyorum tatlım. inş bende yarı keseyi görürüm

canım bende epidural anestezi ile doğum yaptım sadece belden aşağısını hissetmiyodum bilincim yerinde olsun istedim. doğum sonrası sevdiğim insanların o gözlerindeki gülümsemeyi bebeğimin her anını görmek için çok güzel bir duyguydu...

Merhaba canlarım.. Cumartesi bat tarihim sanki kırmızılar geliyor gibi bir his var içimde. Sık sık lavoboya gidip kontrol ediyorum kırmızıyı görmeyince bir seviniyorum bir bilseniz Bekleyen tüm arkadaşların bebişi gelsin inşallah.

arkadaşlar reglim 1 hafta gecikti, beyaz (kötü değil ama kokusu değişik) bir akıntım da var, 3 gün önce bebe time marka gebelik testi yaptım negatif çıktı
hamile olacağımı sanmıyorum , çünkü doktor bu ay yumurtaların gelişmemiş yumurtlamassın demişti
neden gecikmiş olabilir reglim peki ?
tekrar başka bir marka idrar testi doktora gitmeden yapmalımıyım?
eğer hamilelik varsa doktor muayenesinin zararı olabilir mi?

bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilir mi ?

kızlaarrr test yaptım veeeee tabiki negatif çıktııııı :)))) ama hiiiiçççç üzülmedim çünkü sonucu biliyodum rabbim hayırlısını versinnn kısmett ne zamanaysa o zaman gelicek minik misafirimm :))

canım günün geçmişmiydi test yaptın?yoksa günün gelmedi dayanamadınmı?:)

rahatmıydı tatlım o konuda benı bastan agası bır bılgılenıdrırmısın dr kımdı..ve dr dan kendı ıstegınlemı oldu malıyetı agrısı acısı nasıl oldu o ıgne anı o zmanda kadar ne kadar sancı cktı k.bakma soru sorarak fazla rahatsızlık verıyorum ama bu konuda da bılgım olsun ıstıyorum bende epıdurel ıstıyorum ama hıc bır bılgım yok

ay tatlım ya veeee yi görüncem birden bi sevindim ama devamı olumsuzmuş bidaha ki aya inş tatlım pes etmek yok

slm kizlar nasilsinizz benim suan kasigimda cok agri var ozellikle sol tarafimda 15.gunum acaba yumurta catlamasi olabilirmi ki ben bugun mu yumurtluyorum acaba sanki adet oncesi gibi bisi ama belli bir noktoda var agrii sizlerde boyle agri hissedermisinizz bugun kesin is mi yapmam lazim yani

arkadaşlaaaarrr merhaba yeniden, dün test yapmıştım ya silik ikinci çizgi çıkmıştı. bu gün kan tahlilinde 0.0 çıktı beta hcg bu ne ya anlamadım. ama adet de olmuyorum sadece çok az bi lekelenme var. ne yapsam bilmiyorum. :18:

latacııııımmm ne zaman bana yorum yapsan en son görüyorum cevap yazana kadarda çıkmış oluyosun ne yapalım geç olsun güç olmasın dimi amaaaa...

0,0 negatif demek tatlım

yok onu biliyorum ama dün testte ikinci çizgi belirmişti ve ben sevinçten havalara uçmuştum, kan tahlili daha doğru tabii ama insan yine de inanmak istemiyor. bana ne bana ne pozitif işte diye omuz silkesim geldi hastanede. bu idrar testleri böyle yanıltııcı pozitif sonuç verebiliyor mu? hele de ilk 5 dkda?

test bozuktu demek ki tatlım

merhaba kızlar yeni geldim eve kızıma bie corba koydum pişerken bakayım dedim ama gene kaynatmışsınız mşallah
şöle bir bakışla anladıgıma göre yeni hamiş haberi var
vee test yapıp negatif cıkanda var
enginsena bacım senin bata daha cok var sen nediye yaptın anlamadım
belki gec döllenme vs. aaa bekle azcık daha ananın karnında nasıl durdun acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…