Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

batdaşım git ver şu kanı bak negüzel haberler alıcan ben inanıyorum :16: sonrada kocişine müjde verirsin sürprizle :34: bu arada ben bu ayı geçtim... glmeye başladı benim ufaktan ufaktan napalım kısmet :2:

al aklın yolu bır ısteee.

canım hayırlısı ıns onumuz ay olur.bunu demekten hoslanmıyorum ama :(

kızlar, çıkamıcak gibiyim 5 ten önce işten :( bir de ben yarın için izin almıştım bu mesela için, bir de bugün erken çıkamıyorum işte :( yoksa siz bakmayın bana, ben de gidicem hemen .. napıyım işten çıkamazsan hiç olmazsa bi gün daha beklemiş olurum diye düşünüyorum..

sürüncemede kalmak kötü, düşünmemeye çalışayım diyorum, sonra kendimi burda buluyorum :)

batdaşımm, ufaktan gelemey başladı demişsin, belki de hani o kızların bahsettiği pembe lekelerdir, yerleşme kanaması falann.. elbette bu ay olmazsa yıkılmıcaz, öbür aylara umdumuzu taşıcaz ama, bu aydan da kırmızılar tam anlamıyla gelmeden ümit kesmeyelim..

kızlar, çıkamıcak gibiyim 5 ten önce işten :( bir de ben yarın için izin almıştım bu mesela için, bir de bugün erken çıkamıyorum işte :( yoksa siz bakmayın bana, ben de gidicem hemen .. napıyım işten çıkamazsan hiç olmazsa bi gün daha beklemiş olurum diye düşünüyorum..

sürüncemede kalmak kötü, düşünmemeye çalışayım diyorum, sonra kendimi burda buluyorum :)

batdaşımm, ufaktan gelemey başladı demişsin, belki de hani o kızların bahsettiği pembe lekelerdir, yerleşme kanaması falann.. elbette bu ay olmazsa yıkılmıcaz, öbür aylara umdumuzu taşıcaz ama, bu aydan da kırmızılar tam anlamıyla gelmeden ümit kesmeyelim..

canım nezaman istiyosan ozaman git :34: sen yarına konsantre olmuştun zaten.. inşallah yarın hayırlı haberi alırsın :16:

yıkılmak yok tabii.. ama illaki ilk günlerde insanda bi hüzün oluyor.. sonra tekrar başa dönüyosun.. yeniden çalışmalar.. yeniden batı beklemek.. işte anne olmayı istemek böyle bişey :17:

canım sen yerleşme kanamasından bahsediyorsun ama bunun için benim tarihim çok geç bugün dpo 14 çünkü.. hem benim zaten hep böyle yavaş yavaş gelir.. bakalım artık inşallah güzel Allahım banada nasip eder bu duyguyu tatmayı ve tabi tüm isteyenlere aminnnn :16:

kızlar gebelık belırtılerımı sormustu bende kendı belırtılerımı sole yanıtlayayım.
malum ilişkiden 6 gun sonra rahımde cekılmeler goz seyırmesı gıbı hemen 1 kaç gun sorna kasıkalrda batmalar ayaga kalkınca sancılar ve goguslerde hassıyet bende damarlanmada hafıften bu donem basladı
malum ılıskıden 10 gun sonra sık ıdrara cıkma basladı bende gecede 5-6 sefer gunduzlerıde ole cok sık.ılıskıden 12 gun sonra falan akıntı basladı beyaz kokusuz ve yogunlastı gun gectıkce
adet gunu kasıklarda agrı gogusler asırı hassaslasmıstı.akıntı hat safhadaydı ve adet gunumden basladı hafıf bulantılar 1 hafta ıcınde yerını ogurmeye ve ardındanda kusmaya bıraktı

ılıskdıen sonra hıc yatmadım tam tersı hemen kalkıp banyoya gıttım.hatırladıgım belırtılerım bunlar tatlıslarım.ıns sıze yardımcı olur.

Allah kucağınıza almayı nasip etsin, bende mantar vardı yeni atlattım umarım tekrarlamaz o engel olurmu gebe kalmama acaba?

canım nezaman istiyosan ozaman git :34: sen yarına konsantre olmuştun zaten.. inşallah yarın hayırlı haberi alırsın :16:

yıkılmak yok tabii.. ama illaki ilk günlerde insanda bi hüzün oluyor.. sonra tekrar başa dönüyosun.. yeniden çalışmalar.. yeniden batı beklemek.. işte anne olmayı istemek böyle bişey :17:

canım sen yerleşme kanamasından bahsediyorsun ama bunun için benim tarihim çok geç bugün dpo 14 çünkü.. hem benim zaten hep böyle yavaş yavaş gelir.. bakalım artık inşallah güzel Allahım banada nasip eder bu duyguyu tatmayı ve tabi tüm isteyenlere aminnnn :16:

ya cnm, ben daha önce de rastlamıştım, dpo nee, valla bilemedim..
haklısın, ilk günler insan kötü oluyo, hatta hani gerçekten sanki bebek varmış da düşmüş gibi üzülüyo dimi insan adet olunca :(( ahh ah, Allah büyük cnm, inaşşalh en ksıa zamnada, hayırlısıyla bizlere de nasip eder..

ya cnm, ben daha önce de rastlamıştım, dpo nee, valla bilemedim..
haklısın, ilk günler insan kötü oluyo, hatta hani gerçekten sanki bebek varmış da düşmüş gibi üzülüyo dimi insan adet olunca :(( ahh ah, Allah büyük cnm, inaşşalh en ksıa zamnada, hayırlısıyla bizlere de nasip eder..

dpo yumurtladıktan sonraki günler canım yani 14 gün önce yumurtladım ...

canım d.kontrol hapı kullnanlar için geçerli bu..bende rıa vardı...ama tabi yinede bilinmez...belkide dediqin gibi aylarca beklemem gerekicek...:43:

ben dogum kntrol hapnı hıc kullanmadım esım korundu ama ben bır cok kısıde duydum ama ıns en kısa zmanda gelır bebısının hayırlısı ıle beklemek zor ama elımzden geln tek sey bol bol dua etmek.......

korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...[/QUOT

komşunun gelini de abartmış bence,az daha doguma gidiyormus :)) bence erken gitmekte fayda var,yani ben oğlumda öğrenir öğrenmez gittim,sonrada ayda bir kez gittim,son ayda daha sık gitmiştim ve çokta sağlıklı bir süreç geçirdim çok şükür..

Gülsencim dilimi eşşek arısı soksaydıda demeseydim şu lafı,üzüldüm şimdi ya....

bende bekleymem kesınlıkle gıderım sabır varmıs o gelınde:)dogum cok korkutuyor benıı bılmıyorum ama kızlar canım yandıkca korkmaya basladım herseyden........allah yardımcımız olsun bu 9 ay boyunca ve dogum gununde....

bende bekleymem kesınlıkle gıderım sabır varmıs o gelınde:)dogum cok korkutuyor benıı bılmıyorum ama kızlar canım yandıkca korkmaya basladım herseyden........allah yardımcımız olsun bu 9 ay boyunca ve dogum gununde....

amin latacım amin... inşallah sağlıkla atlatırız bu 9 ayı,, dün akkşam bende korktuğumu hissettim..

İSTEMEDEN SENİN KAFANI KARISTIRDIGIM İCİN UZULDUM TATLIMİ KIYAMAM SANA BEN :((( AMA SEN GİT TABİKİ YİNEDEN DOKTORA EN AZINDAN İCİN RAHAT EDER TATLIMİKİ SAMİMİ SOYLUYORUM HERSEY KESN YOLUNDADADIRİCOK DUSUK BİR İHTİMAL ZATEN YOLUNDA OLMAMAMASIİ CUNK UKAN DEGERLERİN GAYET YUKSEK CANIM:16::16:

canım gitmekten vazgeçtim inşallah bi sorun yoktur diyip Allaha sığınıyorum.. evham yapmaya gerek yok canım dedğin gibi inşallah herşey yolundadır.

haklısın canım kanama lekelenme yok çok şükür sadece akıntım var ve kasık ağrım var fazla yürüyünce sabit oturunca falan çıkıyor bunlarda normal zaten dimi canım.. bi 6 hafta olsun bari o zaman gidim canım.. keseyi görürüm en azından..
canım gerçekten biz çok stres yapıyoruz korkuyoruz.. biraz rahat olmak en güzeli, o arkadaşın çok mantıklı yapmış az ve öz gitmek en mantıklısı:))[/QUOTE]

tatlım ben 5 haftalık ıken gıttım kese gzouktu gıt gozukur sendede komsumun gelınıde cok arayı acmıs ama ayda bır kez gıtmekte fayda var bence onun harıcınde sende bır problem olmadgı surece gıtme zaten dr gerekenı soyler sanada tatlım bugun 5 de gıtte bakalım neler dıyecek ve ne guzel gununde aradın hemen yer buldun ben aradım mayısta ancak gun verebıldıler...

kızlar adetin 3. günü yaptırılan bir hormon testi varmış.
aranızda yaptıran oldu mu
jinekologa gittiniz o mu yazdı yoksa direk gidip kendiniz mi yaptırdınız ?
ne olarak belirtmem gerekiyor
Bir de aranızda kadıköy civarı oturan var mı , nerede gidip yaptırdınız

Ya kızlarr, ben yarın adet günüm diye niye yarını bekledim ki kan tahlili içinn, hayır yani yarın da geçmiş olmuyo, yarın bat :(((

uff valla giderek olumsuz hissediyorum, sanki hasta olucakmış gibi bir de karın ağrısı geliyo ara ara, allah diyorum, al sana silik çizgiler, hasta olucann, ondan boşuna deldirme kendinii, bırak cmts yaptır testi diyorumm!!

yaa latacımm, sen kan testini ne zaman yaptırmıştıın, hani bat dan 6 gün önce idrar testinde çift çizgiyi görünce..

hemen cıft cızgıyı gorunce hemen gıttım kan verdım sadece dr gıtmedım ozel hastnede kan verdım o gun ogrendımm..

Glchnnnn cok eriken yavyum yaa hatta ve hatta senin hala yimirtlama dvm bile ediyor olabilir. Bence sen sansi artirmka icin mesaiye dvm.
aynen yavrum çalışmalara devam göz açtırmak yok:):):):) bu arada eşim hastaydı o yüzden tek ilişki diyorum 2 hafta boyunda ateşler içinde yandı canım benim:(:(:(:( ondan yani:1::1::17:

kızlar gebelık belırtılerımı sormustu bende kendı belırtılerımı sole yanıtlayayım.
malum ilişkiden 6 gun sonra rahımde cekılmeler goz seyırmesı gıbı hemen 1 kaç gun sorna kasıkalrda batmalar ayaga kalkınca sancılar ve goguslerde hassıyet bende damarlanmada hafıften bu donem basladı
malum ılıskıden 10 gun sonra sık ıdrara cıkma basladı bende gecede 5-6 sefer gunduzlerıde ole cok sık.ılıskıden 12 gun sonra falan akıntı basladı beyaz kokusuz ve yogunlastı gun gectıkce
adet gunu kasıklarda agrı gogusler asırı hassaslasmıstı.akıntı hat safhadaydı ve adet gunumden basladı hafıf bulantılar 1 hafta ıcınde yerını ogurmeye ve ardındanda kusmaya bıraktı

ılıskdıen sonra hıc yatmadım tam tersı hemen kalkıp banyoya gıttım.hatırladıgım belırtılerım bunlar tatlıslarım.ıns sıze yardımcı olur.

aaaa cnm göz seyirmeside mi belirti bende de oldu valla ama bilmiyodum gebelik belirtisi olduğunu

canım gitmekten vazgeçtim inşallah bi sorun yoktur diyip Allaha sığınıyorum.. evham yapmaya gerek yok canım dedğin gibi inşallah herşey yolundadır.

haklısın canım kanama lekelenme yok çok şükür sadece akıntım var ve kasık ağrım var fazla yürüyünce sabit oturunca falan çıkıyor bunlarda normal zaten dimi canım.. bi 6 hafta olsun bari o zaman gidim canım.. keseyi görürüm en azından..
canım gerçekten biz çok stres yapıyoruz korkuyoruz.. biraz rahat olmak en güzeli, o arkadaşın çok mantıklı yapmış az ve öz gitmek en mantıklısı:))

tatlım ben 5 haftalık ıken gıttım kese gzouktu gıt gozukur sendede komsumun gelınıde cok arayı acmıs ama ayda bır kez gıtmekte fayda var bence onun harıcınde sende bır problem olmadgı surece gıtme zaten dr gerekenı soyler sanada tatlım bugun 5 de gıtte bakalım neler dıyecek ve ne guzel gununde aradın hemen yer buldun ben aradım mayısta ancak gun verebıldıler...[/QUOTE]

latacım randevuyu iptal ettirdim canım yaa..evham yapmıcam.. 6 hafta olsun gitcem keseyi görmeye,,, kendimde bi sorun sıkıntı görmüyorm neden bu kadar evham yaptıysam..bende sorun valla panik atak oldum..:)) canım kasıklarndaki batmalar hala devam ediyormu akıntın falan bacağına vuran ağrı falan..

tatlım ilk olarak ilk haftalarda bebeğin anne rahminde olup olmadığına ve keseye bakıldıktan sonra kalp atışınıda dinledikten sonraki 12. ve 14. haftalarda dış özelliklerine bakılıyor tamamlamışmı diye onun sonrasında 22. 23.haftalarda ise detaylı ultrasyona bakılıyomuş yani bebişin organlarına bu devreler çok önemliymiş... zaten insan sabırsız elimizden gelse her an gelişimini izlemek isteriz...

bu arada canım keseyide görmüşsünüz Allahım hayırlısı ile sabır ile sıcaklığınıda yaşatır bir an evvel.

amın tatlım bende bekleyemem elımzde olsa ultrasyon makınesı bıle alırım eve her an her saat bakrım walla artık ımkanlar o kadr zor degıl dr lar hastanler cogaldı sıkıntsız gdıp muayane oluyorsun bu duurmda kacmak bıraz mantıksız .....tatlım ben askerı hastneye gıttım cok kımse yoktu ozele nıl hanıma gıdcegım acaba epıdurel ıgne yontemıyle dogum yapıyorlarmı yada cevrende olan varmı rısklı ama her dogum rısklı ıns sezeryan ıhtılmalım olmadıgı sure epdurel ıstıyorum ıkı arkdasım memlkette oldular cok rahattılar ve memnun kaldılar bende ıstıyorum ama burda nıl hanım yapıyomu acaba.....

kızlar ben test almaya gidiyorumm daha fazla dayanamıcamm negatifi göreceğim kesin ama olsunnnn :))))) bilinçli yaparsam hayal kırıklığına uğramammm kesin yokk bebişşş :)))

Back