- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.181
ne aglıyon kızz hemen umutsuzlaNMA tatlım daha ılk bu ay korunmayı bıraktın okadr bunyen korunmus ancak kendını toparlaycak walla bır dr duydum ve bunu nette arastırıkende duymustum 1 yıldan fazla korunan bunye ılk 3 ay once korunmayı bırakmalı bebk ıcın umudunu kırmak ıstemem ama bende sen bu 3 ayı gozden cıkar ondan sonra cıddı sekılde bkle serım gercektende oyle bende uzun surelı korundum ılk 3 ay olmadı 4 ay hamıle kaldım bende bıre bır yasadım buyzden soyluyorum ama bunyeden bunyeye fark var sende degısebılır
korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...[/QUOT
komşunun gelini de abartmış bence,az daha doguma gidiyormus :)) bence erken gitmekte fayda var,yani ben oğlumda öğrenir öğrenmez gittim,sonrada ayda bir kez gittim,son ayda daha sık gitmiştim ve çokta sağlıklı bir süreç geçirdim çok şükür..
Gülsencim dilimi eşşek arısı soksaydıda demeseydim şu lafı,üzüldüm şimdi ya....
korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...
:)))) aynen benım esım ıste :))) ee bız daha 15 gun once yaptık cocugu nasıl 6 haftalık olur :))))))))))))))) anlamıyorlar hesaptan dıyorumkı adet basındna ıtıbaren hesaplanıyo sacma dıyo hamıle olmadıgın zamanı nıye sayıyon dıobu hesaplama işi ne kadar zor eşimede söylemem lazım sat baz alınıyo diye adam düşüncek 2-3 haftalık olması gerekirken 5-6 haftalık hamile deyince şaşırır herhalde
canımsın...cok gzuel haberlerle geldı masallahh sonuna kadr boyle gıder ıns...
evet canım tek kız ve sonuncuyum.. canım bişey sorcam bu kese ne zaman görülüyor ben bugün 5 e randevu aldımda.. dış gebelik falan diye konuşunca biraz korktum acıkcası..
tatlım deme ole gec olsunda guc olmasın .erkn olup hayırsız olcana 2 ay gec olsun hayırlı olsun.hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar ınsscanım d.kontrol hapı kullnanlar için geçerli bu..bende rıa vardı...ama tabi yinede bilinmez...belkide dediqin gibi aylarca beklemem gerekicek...
korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...[/QUOT
komşunun gelini de abartmış bence,az daha doguma gidiyormus :)) bence erken gitmekte fayda var,yani ben oğlumda öğrenir öğrenmez gittim,sonrada ayda bir kez gittim,son ayda daha sık gitmiştim ve çokta sağlıklı bir süreç geçirdim çok şükür..
Gülsencim dilimi eşşek arısı soksaydıda demeseydim şu lafı,üzüldüm şimdi ya....
ilkbhrcım unut tatlım bak ben unuttum ne demiştin sen:))) doktorada gitmicem biraz rahat olmam şart.. hamileliğimden bu panik yüzüne geç oldu,, benim panikliğim canım unuttum bile haftaya giderim canım hemde keseyi görürrm.. napıyooo bakim benim tosbam bi kontrol ederim..:)))
Ya kızlarr, ben yarın adet günüm diye niye yarını bekledim ki kan tahlili içinn, hayır yani yarın da geçmiş olmuyo, yarın bat((
uff valla giderek olumsuz hissediyorum, sanki hasta olucakmış gibi bir de karın ağrısı geliyo ara ara, allah diyorum, al sana silik çizgiler, hasta olucann, ondan boşuna deldirme kendinii, bırak cmts yaptır testi diyorumm!!
yaa latacımm, sen kan testini ne zaman yaptırmıştıın, hani bat dan 6 gün önce idrar testinde çift çizgiyi görünce..
tatlım deme ole gec olsunda guc olmasın .erkn olup hayırsız olcana 2 ay gec olsun hayırlı olsun.hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar ınss
:)))) aynen benım esım ıste :))) ee bız daha 15 gun once yaptık cocugu nasıl 6 haftalık olur :))))))))))))))) anlamıyorlar hesaptan dıyorumkı adet basındna ıtıbaren hesaplanıyo sacma dıyo hamıle olmadıgın zamanı nıye sayıyon dıo
canımsın...
tatlım 5 haftan bıttı ıse ve 6.haftanın 1 ıkı gunu gectıyse gorulur kese mınnacıkta olsa ama bebıus ıcın bıraz daha beklemen gerek
bak egcmıste vardır bensana yaptır kan cıkar demıstım .bugun varsa ımkan bı ıdrar yap.
evett dalinn, demiştinn, bnm kanda bat dan 5 gün önce çıktı demiştiin, doğruu...
ya aslında lab ı aradım, en geç 5 te verin dedi, 8 gibi de çıkar dedi.. ama bi türlü kalkıp gitmiyo ayaklarım, hep ya negatif olursa endişesiyleehava o kadar iç karartıcı kii, şöyle bi silkelenip neyse halim çıksın test sonucum diyip te gidemiyorum, allahım! neyse, şunun şurasında yarına ne kaldı.. sabah versem 10 gibi, öğlene belli olur inş..
evett dalinn, demiştinn, bnm kanda bat dan 5 gün önce çıktı demiştiin, doğruu...
ya aslında lab ı aradım, en geç 5 te verin dedi, 8 gibi de çıkar dedi.. ama bi türlü kalkıp gitmiyo ayaklarım, hep ya negatif olursa endişesiyleehava o kadar iç karartıcı kii, şöyle bi silkelenip neyse halim çıksın test sonucum diyip te gidemiyorum, allahım! neyse, şunun şurasında yarına ne kaldı.. sabah versem 10 gibi, öğlene belli olur inş..
korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...
dayanamadımm test yaptımmm negatiiiffffffff :
irmegaannnnnn canım sen sakın test yapmaaaa
batdaşım git ver şu kanı bak negüzel haberler alıcan ben inanıyorumsonrada kocişine müjde verirsin sürprizle bu arada ben bu ayı geçtim... glmeye başladı benim ufaktan ufaktan napalım kısmet :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?