Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım d.kontrol hapı kullnanlar için geçerli bu..bende rıa vardı...ama tabi yinede bilinmez...belkide dediqin gibi aylarca beklemem gerekicek...

İSTEMEDEN SENİN KAFANI KARISTIRDIGIM İCİN UZULDUM TATLIMİ KIYAMAM SANA BEN (( AMA SEN GİT TABİKİ YİNEDEN DOKTORA EN AZINDAN İCİN RAHAT EDER TATLIMİKİ SAMİMİ SOYLUYORUM HERSEY KESN YOLUNDADADIRİCOK DUSUK BİR İHTİMAL ZATEN YOLUNDA OLMAMAMASIİ CUNK UKAN DEGERLERİN GAYET YUKSEK CANIM[/QUOTE]

canım gitmekten vazgeçtim inşallah bi sorun yoktur diyip Allaha sığınıyorum.. evham yapmaya gerek yok canım dedğin gibi inşallah herşey yolundadır.

haklısın canım kanama lekelenme yok çok şükür sadece akıntım var ve kasık ağrım var fazla yürüyünce sabit oturunca falan çıkıyor bunlarda normal zaten dimi canım.. bi 6 hafta olsun bari o zaman gidim canım.. keseyi görürüm en azından..
canım gerçekten biz çok stres yapıyoruz korkuyoruz.. biraz rahat olmak en güzeli, o arkadaşın çok mantıklı yapmış az ve öz gitmek en mantıklısı:))

bu hesaplama işi ne kadar zor eşimede söylemem lazım sat baz alınıyo diye adam düşüncek 2-3 haftalık olması gerekirken 5-6 haftalık hamile deyince şaşırır herhalde
:)))) aynen benım esım ıste :))) ee bız daha 15 gun once yaptık cocugu nasıl 6 haftalık olur :))))))))))))))) anlamıyorlar hesaptan dıyorumkı adet basındna ıtıbaren hesaplanıyo sacma dıyo hamıle olmadıgın zamanı nıye sayıyon dıo
cok gzuel haberlerle geldı masallahh sonuna kadr boyle gıder ıns...
canımsın...
evet canım tek kız ve sonuncuyum.. canım bişey sorcam bu kese ne zaman görülüyor ben bugün 5 e randevu aldımda.. dış gebelik falan diye konuşunca biraz korktum acıkcası..

tatlım 5 haftan bıttı ıse ve 6.haftanın 1 ıkı gunu gectıyse gorulur kese mınnacıkta olsa ama bebıus ıcın bıraz daha beklemen gerek

Ya kızlarr, ben yarın adet günüm diye niye yarını bekledim ki kan tahlili içinn, hayır yani yarın da geçmiş olmuyo, yarın bat ((

uff valla giderek olumsuz hissediyorum, sanki hasta olucakmış gibi bir de karın ağrısı geliyo ara ara, allah diyorum, al sana silik çizgiler, hasta olucann, ondan boşuna deldirme kendinii, bırak cmts yaptır testi diyorumm!!

yaa latacımm, sen kan testini ne zaman yaptırmıştıın, hani bat dan 6 gün önce idrar testinde çift çizgiyi görünce..

Son düzenleme:
canım d.kontrol hapı kullnanlar için geçerli bu..bende rıa vardı...ama tabi yinede bilinmez...belkide dediqin gibi aylarca beklemem gerekicek...
tatlım deme ole gec olsunda guc olmasın .erkn olup hayırsız olcana 2 ay gec olsun hayırlı olsun.hayırlı zamanda hayırlı ewlatlar ınss

bak egcmıste vardır bensana yaptır kan cıkar demıstım .bugun varsa ımkan bı ıdrar yap.

dalincim 6 haftanın olmasını beklicem.. o zaan gidip görcem tosbahamı:))

bak egcmıste vardır bensana yaptır kan cıkar demıstım .bugun varsa ımkan bı ıdrar yap.

evett dalinn, demiştinn, bnm kanda bat dan 5 gün önce çıktı demiştiin, doğruu...

ya aslında lab ı aradım, en geç 5 te verin dedi, 8 gibi de çıkar dedi.. ama bi türlü kalkıp gitmiyo ayaklarım, hep ya negatif olursa endişesiylee hava o kadar iç karartıcı kii, şöyle bi silkelenip neyse halim çıksın test sonucum diyip te gidemiyorum, allahım! neyse, şunun şurasında yarına ne kaldı.. sabah versem 10 gibi, öğlene belli olur inş..

kızlar gebelık belırtılerımı sormustu bende kendı belırtılerımı sole yanıtlayayım.
malum ilişkiden 6 gun sonra rahımde cekılmeler goz seyırmesı gıbı hemen 1 kaç gun sorna kasıkalrda batmalar ayaga kalkınca sancılar ve goguslerde hassıyet bende damarlanmada hafıften bu donem basladı
malum ılıskıden 10 gun sonra sık ıdrara cıkma basladı bende gecede 5-6 sefer gunduzlerıde ole cok sık.ılıskıden 12 gun sonra falan akıntı basladı beyaz kokusuz ve yogunlastı gun gectıkce
adet gunu kasıklarda agrı gogusler asırı hassaslasmıstı.akıntı hat safhadaydı ve adet gunumden basladı hafıf bulantılar 1 hafta ıcınde yerını ogurmeye ve ardındanda kusmaya bıraktı

ılıskdıen sonra hıc yatmadım tam tersı hemen kalkıp banyoya gıttım.hatırladıgım belırtılerım bunlar tatlıslarım.ıns sıze yardımcı olur.

aaa baslarım sneın ayakalrına sımdı kalk gıt hemenn.sen gıtmeyınce sonuc degısecekmı.çboloe kendını strese neden sokuyrosun sanada yazık.5 olmadan gıtt ver kanını.bak bebeıs varsa cok mutlu olursun ıyıkı gıtmısımd er bana dua edersın kalk hadııııı kan vermeden gelme buraya :))))))))))))

yaa sabah dıo bıde ya bewn sabaha kadar duramam meraktan hadı gıt ya 8 dede alacakmıssın ısste olmadı netten bakarız ben bakar sana solerım sonucunu :))) hadı yaaa

tatlım ilk olarak ilk haftalarda bebeğin anne rahminde olup olmadığına ve keseye bakıldıktan sonra kalp atışınıda dinledikten sonraki 12. ve 14. haftalarda dış özelliklerine bakılıyor tamamlamışmı diye onun sonrasında 22. 23.haftalarda ise detaylı ultrasyona bakılıyomuş yani bebişin organlarına bu devreler çok önemliymiş... zaten insan sabırsız elimizden gelse her an gelişimini izlemek isteriz...

bu arada canım keseyide görmüşsünüz Allahım hayırlısı ile sabır ile sıcaklığınıda yaşatır bir an evvel.

dayanamadımm test yaptımmmnegatiiiffffffff:

yaaaa ne fenasıııınn sena yaaaaaaa çok kötüsüüüünnnnnnn madem öyle beraber yapardık beraber görürdük negatifleri en azından destek olurdum ben sanaaaaa çok kızdım bak şimdiii

irmegaannnnnn canım sen sakın test yapmaaaa

şuna bak testi yapmış birde bana sen sakın yapma diyo yaaaaa.....

batdaşım git ver şu kanı bak negüzel haberler alıcan ben inanıyorum sonrada kocişine müjde verirsin sürprizle bu arada ben bu ayı geçtim... glmeye başladı benim ufaktan ufaktan napalım kısmet :2:

batdaşım git ver şu kanı bak negüzel haberler alıcan ben inanıyorum sonrada kocişine müjde verirsin sürprizle bu arada ben bu ayı geçtim... glmeye başladı benim ufaktan ufaktan napalım kısmet :2:

al aklın yolu bır ısteee.

canım hayırlısı ıns onumuz ay olur.bunu demekten hoslanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…