Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bizede öyle kayın validem annem yengem felan yapın artık tembelliği bırakın diyolar tatlım:)

içmeye çalış canım güzel bişey olduğunu hayal et ve iç..:))) ama sana şunu söylim tatlım uğraştığım aylardan daha az ilişkiye girdim toplasan 5 defa falan bu ay ama Allahım verince veriyor işte:)))[/QUOTE]

sendemı sogan ıctın kuşum ayyyyyy burnumu sıkıp ıcıyorum acamıyorum dahada burnumu

Canimm bisi sorcam sana hamile oldugunu ogrenmeden once. Hissettin mi bi belirti varmiydi? Mesela goguslerde varmi bi degisiklik? Ben ole anlamistim ama mesela bu uc aydir hic gogusler acimiyo??

tatlım göğüs etrafındaki kabarcıklar varya iyice kabarmış belirginleşmişti kasığımda sızlama vardı bide sık idrara çıkıyodum bu arada midem bulanıyo tatlım

allahmı konusturttu sen tatlım esım cok ıstıyor oglu olmasınıda benım ıcın fark etmez ama bu yorumunu esıme soyleyecegım kım bılır dunur oluruz walla:))))ayy canım benım sen zaten annesın tatlım sıra ıle sımıdı sıra bende en yakın zmanda yıne guzel bır cıcı anne olursun ıns hayırlısı ıle...

gulsenen kocaman aferınnn:)))basarabılmıssın kayt olmussun sen de mı tek kızsın bende tek kızım ve ılk cocuklaryım evet cok mutlu oluyorlar tatlımmm torun gelıyor dıye ayakları yerden kesılmıs annemın babamın:))

cok gzuel haberlerle geldı masallahh sonuna kadr boyle gıder ıns...

gülsenim sende direk evhama bagladın heee :))) bosver sen şimdi dış gebeliği düşünme böyle seyleri:)) hamileliğin keyfini cıkart :))

Merhabalar bakıyorumda yıne kaynatmıssınız:))benım net az once geldı bu arada fasulye koymustum ocaga ıkıdakka kestıreyım dedıydım ınanamazssınız ev kokudan durulmuyor öyle yanmıskı bu ay ıkıncı yakıyorum yaa anlamadım sorsanız gebeyım dıyecem agırlık basıyo ama oda degıl!!!hava kapalı adapazarında ondandır heralde...ınsalah ıyısınızdır

evet canım tek kız ve sonuncuyum.. canım bişey sorcam bu kese ne zaman görülüyor ben bugün 5 e randevu aldımda.. dış gebelik falan diye konuşunca biraz korktum acıkcası..

gülsenim sende direk evhama bagladın heee :))) bosver sen şimdi dış gebeliği düşünme böyle seyleri:)) hamileliğin keyfini cıkart :))

ilkbhr tatlım saat 5 e randevu aldım canım ben çok evhamlı oldum gerçekten gidip bi durum ne öğreneyim kafam rahat olsun.. inşallah herşey yolundadır..

dayanamadımm test yaptımmmnegatiiiffffffff
kızlar annem aradı misafir geliyomuş sende gel diyo

belki kısır yapmıştır

evet canım tek kız ve sonuncuyum.. canım bişey sorcam bu kese ne zaman görülüyor ben bugün 5 e randevu aldımda.. dış gebelik falan diye konuşunca biraz korktum acıkcası..

korkuyor ınsan bende korkadım ama sende kanama lekelenme olmadıgı surece korkma ben daha dun gordum keseyı:)5+4 ıkem bılerek gec gıttım ben sık sık gıtmmek ıcın haftaya da kalp atıslarına gıdecegız dr aslında bızler acele edıyoruz komsum dıyokı gelınım bır 3 aylık ıken gıttı bırde 6 ylık ıken bırde 8.5 aydan sonra sık sık gıttı dusun 3 kez gıtmıs dr gayet saglıklı bebek duny getırmıs zaten kızın dr demıskı sende problem sıkıntı olmadıgı surece hersey yolundadır oda rahatmıs hıc gıtmemıs artı muhasebecı kız calısan bır bayan sıkıntısz atlatmıs bılmem kı bızmı cok panıgız yada mılletmı cok rahat...

dayanamadımm test yaptımmmnegatiiiffffffff

belki kısır yapmıştır

ne aglıyon kızz hemen umutsuzlaNMA tatlım daha ılk bu ay korunmayı bıraktın okadr bunyen korunmus ancak kendını toparlaycak walla bır dr duydum ve bunu nette arastırıkende duymustum 1 yıldan fazla korunan bunye ılk 3 ay once korunmayı bırakmalı bebk ıcın umudunu kırmak ıstemem ama bende sen bu 3 ayı gozden cıkar ondan sonra cıddı sekılde bkle serım gercektende oyle bende uzun surelı korundum ılk 3 ay olmadı 4 ay hamıle kaldım bende bıre bır yasadım buyzden soyluyorum ama bunyeden bunyeye fark var sende degısebılır

bu hesaplama işi ne kadar zor eşimede söylemem lazım sat baz alınıyo diye adam düşüncek 2-3 haftalık olması gerekirken 5-6 haftalık hamile deyince şaşırır herhalde
:)))) aynen benım esım ıste :))) ee bız daha 15 gun once yaptık cocugu nasıl 6 haftalık olur :))))))))))))))) anlamıyorlar hesaptan dıyorumkı adet basındna ıtıbaren hesaplanıyo sacma dıyo hamıle olmadıgın zamanı nıye sayıyon dıo
cok gzuel haberlerle geldı masallahh sonuna kadr boyle gıder ıns...
canımsın...

tatlım 5 haftan bıttı ıse ve 6.haftanın 1 ıkı gunu gectıyse gorulur kese mınnacıkta olsa ama bebıus ıcın bıraz daha beklemen gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…